icon

Maminky z Rajky a okolia. Máte chuť si popísať?

somewhere_33
10. feb 2011

Ahojte mile mamicky a tehulky s Rajky a okolia madarsko - slovenskych hranic. Ak mate zaujem povymienat si rady a popisat si, ozvite sa.

sslabikar
22. máj 2014

ahojte.
Ti, co byvate v Rajke, co povazujete za najvacsie negativa?

aniuscadr
3. jún 2014

ahojte mamicky z Rajka a okolie. My by sme chceli tiez kupit domcek v Rajka a velmi ma zaujma skolka tam (ked ze mam 3 male deti) mate deticky v skolke v Rajke? Ako tam je? rosprava sa po Slovensky? su tam vela deticky? Dakujem pekne za odpoved

dominidi
6. jún 2014

hej baby, s priatelom sme prave kupili dom v mosoni a od augusta sa stahujeme🙂 hladam babu z okolia na klebetenie, grilovacky atd🙂 my momentalne deti este nemame ake snazime sa🙂

kiki75
7. júl 2014

@aniuscadr ahoj, ja este nemam taku velku dcerku, ale chodia do skolky aj slovenske deti, poznam ich rodicov niektorych, chcu aby sa naucili po madarsky

kiki75
7. júl 2014

@sslabikar nema negativa🙂 byvame tu 1,5 roka, je tu super podla mna. sice my byvame v starej cacsti, tak neviem ako je tam v n ovej stvrti, ale nam sa tu paci.

meiwe
29. júl 2014

@sslabikar ze sme nesli byvat do starej casti😀 ale do Raja v Rajke nie zle ale stara cast ma inu atmosferu v novej.mam pocit ze ukaz co mas je dolezitejsie ako kdo si... obcas by aj autobus mohol chodit castejsie a obchod byt otvoreny v sobotu dlchsie😉 inak sa byva super

marfie81
23. aug 2014

Ahoj baby, super ze som vas objavila 🙂 tiez zvazujeme kupu domceku v rajke. Ako sa vam byva? Nemate pocit ze ste trochu odrezane od sveta? Ako je to s busmi, chodia casto? Su v rajke ihriska, parky? Dakujem za kazdu info 😊

lucia1974
24. aug 2014

Otvaram znovu temu kocky,zaciname stavat v rajke,mate niekdo skusenosti so stavebnou firmo eco.dom,murovany dom?dakujem

bimba01
17. okt 2014

caute baby, mate nejaky typ na bungalov v rajke?

adiaca
2. nov 2014

Caute, je tu niekto z Mosonu?

11nika11
6. nov 2014

@adiaca my zijeme v Mosoni 🙂

adiaca
6. nov 2014

@11nika11 Jej, super a kde chodi mala do skolky? Ty asi vies po madarsky, ze? Ja nemertem, ale velmi sa chcem naucit. Nemate tip na nejaku super ucitelku? Nasa 4 rocna nevie po madarsky, ale dali sme ju do skolky a je tam celkom happy, uci sa, tak sa tesime. Je v Mosoni nejake ihrisko alebo klub, kde sa s detmi da ist, ked napr. prsi - taky nejaky kutik, alebo park? Este to tu nemam preskumane, ale super by bol aj napr. nejaky kurz pre maminky, lebo tu uschnem, nejaku aktivitu by to chcelo. Alebo je tu napr. aerobic??? Dikes

11nika11
6. nov 2014

@adiaca Moja chodi do Ostermayer ovoda a sme obe velmi spokojne 🙂 Na nejaku aktivitu mozes chodit do "Feher lo"su tam akcie aj pre maminy.Moja tam chodila na tanecnu no uz ju to nebavi tam ma teraz pauzu 😀 Neviem ktore ihriska poznas,my chodime k Dunaju,do Witman alebo Macko parku.Vsetky su velmi pekne.Pri nas je take male detske centrum,skor na styl opatrovania.Keby si potrebovala,mozes si tam deti "odlozit",pripadne zajdi s nimi do Futury.

adiaca
6. nov 2014

@11nika11 Ano, do Futura planujeme ist niekedy. Vy ste tu ako dlho? My len 2.mesiac 🙂

11nika11
6. nov 2014

@adiaca tak teda,vitajte v Mosoni 🙂 my sme tu uz pomaly 3.rok.Na fb mame aj skupinku,neviem ci si v nej.Poslem ti do spravy link.

adiaca
7. nov 2014

@11nika11 Dakujem. 😉

adiaca
7. nov 2014

@11nika11 Chodia z BA do Mosonu nejake busy?

tortelinka
7. nov 2014

@adiaca aj my sme! 😉

adiaca
7. nov 2014

@tortelinka Supeer
a kde chodite na ihrisko? My k vode- pri Beach clube alebo ako sa to vola, tak, kde kajakuju. A taka krcma tam je a v lete sa tam asi kupu.

tortelinka
7. nov 2014

@adiaca tam chodíme málo, najviac asi v mezste, tam ku polícii, ale drobec chodí na pol dňa do škôlky, takže teraz už menej

11nika11
7. nov 2014

@adiaca priamo nechodi nic.

@tortelinka aj my obcas chodime na ihrisko k policii 🙂

adiaca
7. nov 2014

@11nika11
@tortelinka
Tak sa tam stretnime napr. v pondelok o4tej, mala je min. do 3tej v skolke.

11nika11
7. nov 2014

@adiaca to by bolo fajn.ja mam malu tiez do 15tej v skolke.

adiaca
7. nov 2014

@11nika11
@tortelinka
tak predbezne v pond o 4tej? Kludne sa baby pridajte, kto chce 😉

11nika11
7. nov 2014

@adiaca moze byt,budeme tam 🙂

adiaca
7. nov 2014

@11nika11 Supeeeeeeeer.

tortelinka
8. nov 2014

ok, ak sa nič nestane, prídeme 🙂

luc1980
10. nov 2014

Caute zeny! Byvame v starej Rajke uz nejaky ten mesiac rok a stale si myslim ze je to tu super! Pocula som o nejakom materskom centre v Rajke a td.. Viete o niecom? Potrebujem sa tu trocha socializovat. Dofcul sme prerabali barak tak sme byvali aj mimo rajky posledny rok a v kontakte som len so susedmi. Dajme rande!!!!! Chybaju mi dospele tvare! :D

adiaca
10. nov 2014

@luc1980 NO ja to iste, tak dufam, ze dnesne stretko na ihrisku pri policii plati - snad mi muz dobre vysvetlil, kde to je, lebo ja to tu este v Mosoni moc nepoznam.
Tak sa vidime po 4tej baby... dufam🙂

luc1980
11. nov 2014

Ja som z Rajky a do Mosonu sa nedostanem zial ... ale snad ste sa dobre zabavili a pokecai zeny ;) A verim ze tu najdem aj niekoho z Rajky..