icon

Maminky z Rajky a okolia. Máte chuť si popísať?

somewhere_33
10. feb 2011

Ahojte mile mamicky a tehulky s Rajky a okolia madarsko - slovenskych hranic. Ak mate zaujem povymienat si rady a popisat si, ozvite sa.

Strana
z6
danka47
19. sep 2016

My sme boli druha ae asi to nestihnu...teraz nam maju len strechu dokoncit...a kde tam bzdete byvar?my sme nakonci a je tam uz len to mrtve rameno za nami😉 nam stavaju dvojdom a za nami je uz len jeden dom a este terat zacali robit zaklady na druhy a pitom uz len kukurica😉 😀 😀 😀

katka48
22. sep 2016

@danka47 cez koho staviate ? vidim, ze na FB si mala uspech , super 🙂 vy ste ten dvojdom na konci ?

zdravy_zivot
21. mar 2017

Ahojte maminky z Rajky, uvazujeme tiez kupit domcek, preto sa chcem len popytat, viem ze skolka je len madarska a skoly v BA, ako sa Vam cestuje rano? Su zapchy do BA? Boli sme sa pozriet a vyzeralo to tam kludne, kazdy nas hned zdravil, velmi prijemne. Aka je tam atmosfera? Dakujem.

danka47
21. mar 2017

@katka48 ahoj prepac ze az teraz odpusujem ale sem moc nechodim😂ano ano my sme ten dvojdom na konci ae kefy sa budeme stahovat netusime...ae uz konecne sa rysuje se to bude coskoro vy tam uz byvate?a ak mam pravdu povedat neviem ako sa vola ten developer vsetko to frajer s bratom vybavovali ae mozem ti to zistit

zabulka1
28. dec 2017

@zdravy_zivot ahoj mi byvame v rajka green rok. Som na Md ale vozim syna do skoly, v pondelok su rano zapchy v Rusovciach cesta trva z domu 30minut, v iny den okolo20minut do Petzalky k dostihovej drahe, takze podla mna lepsie ako v Ba. Naklady na dom je ovela nizsi ako v Ba.

zabulka1
28. dec 2017

@zdravy_zivot skolka je madarska ale hovoria aj po slovensky ak ma dieta zelenu karticku moze tam chodit, do skoly nie pokial nevie madarsky, lebo tam iba madarsky hovoria

zdravy_zivot
28. dec 2017

@zabulka1 dakujem pekne za info 🙂

margarittaa
29. dec 2017

Kľudne sa pridajte na fcb skupinu Mamičky z Rajky, tam si píšeme my mamičky z Rajky a okolia ohľadom informácií, prechádzok alebo aktivít v okoli

zabulka1
29. dec 2017

@margarittaa urcite sa pridam dakujem

dzejnkaaa
31. jan 2018

@zabulka1 ahoj. ohladom skolky, prosim co znamena, ze ma dieta zelenu karticku?

zabulka1
1. feb 2018

@dzejnkaaa ahoj to je prechodny pobyt v madarsku tu sme vybavovali pre celu rodinu, najmladsi ma aj zdravotnu karticku lebo sa narodil uz po kupe domu cize ma narok aj na lekara v madarsku,. Starsi to nema

dzejnkaaa
2. feb 2018

@zabulka1 ďakujem

ivankaaaa21
4. aug 2018

Ahojte. Kupila som byt v rajke a budeme sa stahovat buduci rok. Byva tu niekto s detmi okolo 10 rokov? Mam syna, 10 rocny.

zabulka1
4. aug 2018

@ivankaaaa21 ahoj ja mam 9rocneho, kamarat sa urcite zide lebo tych co ma su stale na pocitaci co mi vadi lebo mojmu nedovolim byt od rana do vecera, ma teraz stanovene najviac tri hodiny denne

ivankaaaa21
4. aug 2018

@zabulka1 ahoj. to je dobry pristup. Tiez mi to vadi. Urcite ho nechcem mat zavreteho doma. Okolo marca 2019 sa budeme stahovat. Tie viladomy.

zabulka1
6. aug 2018

@ivankaaaa21 ahoj myslis viladomy tam pri ceste ako je benzinka?

ivankaaaa21
6. aug 2018

@zabulka1 neviem, ci tam je benzinka, ale je to vedla stanice. Kusok od stanice. Projekt viladomy

zabulka1
6. aug 2018

@ivankaaaa21 to je asi ono kusok je stanica ti su dvoj poschodove domy

ivankaaaa21
6. aug 2018

@zabulka1 ano tam.

Strana
z6