icon

Maminy študentky

charlottte
9. okt 2011

Ahojte sú tu nejaké maminy/budúce maminy, ktoré čakajú bábo a ešte študujú?...či už na SŠ alebo na VŠ...rada by si s vami popíšem 🙂

uberfrau
24. máj 2012

@domyyy a ktorá fakulta? a odbor? ja manažment kultúry a turizmu na filozofickej 😀

mimi126
24. máj 2012

@katusska1 supeeer a gratulujeeem!huraaa na prazdniny 🙂 ja studujem DTI -ekonomiu. Ale take prestudovane tehotenstvo ako toto .) na zaciatku v prvom trimestri som robila vodicak. V druhom som pisala bakalarku (aj manzelovi) no a v tretom trimestri statnice! no mozno to budu mudre deti, ked sa snami tolko ucia-len keby nasepkavat mohli :p

katusska1
24. máj 2012

@bubbble
@ela2710
@domyyy
@mimi126 tak baby, ja som to uspesene dobojovala 🙂 solina 2, anglina 1, biola 1, chemia tiez 1 🙂) som pysna na seba, aj ked ta sjl - myslim, ze som si vybrala lahku otazku a vedela som ju aj na jedna - ale tak co uz 🙂 nemozem byt dokonala 😀 som taka stastna, dakujem, ze ste mi palce drzali 🙂 dokonca na koncorocnom mam same jednotky 😀

katusska1
24. máj 2012

@mimi126 dakujem pekne 🙂 aj mna mama mala pocas vs, a myslim, ze mam celkom dobru hlavu, nieco na tom bude... dokonca so mnou aj hrala na klaviri a ja som nan chodila 8 rokov, a celkom som mala talent 🙂 fakt sa to mozno nejake prenasa na dietatko 🙂 nejake vlohy...

maryanna
24. máj 2012

ahojte, chcem sa opytat, je tu niekto kto pocas VS porodil druhe dieta? myslim teraz denne studium.....

ela2710
28. máj 2012

@katusska1 gratulujem 😵 ja som mala dnes nemcinu - 1, a skusku z odbornych za 2, ale stastna som ako blcha, zajtra este slovencina a hotovo 😀

katusska1
28. máj 2012

@ela2710 joj, to ti gratulujem 🙂 ja som strasne sklamana :( prvykrat otvaraju v Martine zubne lekarstvo, a ja som sa to dozvedela az dnes... vedeli o tom 2 baby z nasej triedy a dohodli sa, ze mi to nepovedia... a pritom jednej z nich som vsetko z mojich kurzov davala, vravela som jej vsetko co som o lek. fakultach zistila tu na MK od studentiek, proste kedy som mohla, tak som sa jej snazila pomoct, podporit ju a toto mam za to :( strasne som smutna, velmi mi to ublizilo... a druha mi napisala, ze si tam nemam davat a nemam im brat sance (ale aspon mi to napisala uprimne)... ja neviem, mna by toto v zivote nenapadlo... mam cas este 4 dni poslat prihlasku, hadam to stihnem... beru len 6 ludi, ale preco by som to neskusila? ved som vzdy tam chcela ist, a takto mam aspon 2 pokusy... :( :( :(

katusska1
28. máj 2012

@ela2710 a este ma napadlo, ze ani jedna zo spoluziacok, co chodi na kurzy do BA mi ani raz ked som od nich pytala, nedali materialy odtial, aby som si kuk co brali a tak... ja som im vzdy dala, som ja krava strasne :( taka som na seba nahnevana ako nikdy... ja som necakala, ze je niekto takto posadnuty a bude sa snazit dostat aj ez mrtvoly... mne to pride akoby uplne stratili ludskost alebo co, sak takto sa dohadovat a este ked vedia, ze ja som sa na nikoho v zivote nevysrala... ale citim od viac ludi, ako mi zavidia... bohuzial :(

martinatina73
28. máj 2012

Ahojte...tak ja už nie som študentka 🙂...ale moja najstaršia dcéra dnes maturovala...doma jej držal pršteky 1,5 ročný synček a skúšky s ňou absolvovalo malé dievčatko schované ešte v jej brušku...viem,v jej veku je to šup šup...ale som na ňu strašne hrdá,že sa jej darí všetko zvládnuť ... 🙂

katusska1
28. máj 2012

@martinatina73 hii, no tak to gratulujeme 🙂 veru, je to sup-sup, ale aspon je prikladom tu pre ostatne, drzim jej prsty, nech vsetko dobre dopadne 🙂 ja som maturovala pred tyzdnom od pondelku do stvrtku... som rada, ze je to za mnou 🙂 mne to dobre vyslo, vo stvrtok som zmaturovala a v piatok som oslavovala narodky 🙂

martinatina73
28. máj 2012

@katusska1 teraz mrkám,že si si písala aj s tou mojou maturantkou....ela2710🙂...gratulujem k maturite aj k narodkám 🙂

katusska1
28. máj 2012

@martinatina73 hahahahaha 😀DD ano, ona je velmi sikovne dievca 🙂

katusska1
4. jún 2012

baby, no ako? ja som sa dnes naucila cloveka, som v polovicke genetiky... uz ma poraza 😀 vy sa tiez drtite? mne sa tak z hlavy pari, ze samu seba nespoznavam... ale moc si neverim, skusky presne o tyzden a ja som duta ako pantofla... :( :( :( achhhh... no a este aka som ostala nasrana - vravela som vam, ze som chodila do MT na tie kurzy... vcera si kukam take materialy, co sme tam dostali - a okrem pravopisnych chyb (krePsov cyklus alebo adJuretin) alebo aj y/i apod., som nasla aj vela zavadzajucich infosiek napr. o tom, kade ide odyslicena a kade okyslicena krv... fakt som na to cumela, ze hadam som sa to 4 roky neucila zle, a kuknem aj v ucebke je to tak ako myslim ja ze je to spravne... strasne ma to nahnevalo...ja som za to zaplatila, ma mi to pomoct a este ma to zmagori 😀

domyyy
11. jún 2012

@uberfrau ja mám fakultu socialnych vied a zdravotníctva a odbor socialna práca a si z Nitry? 😉

katusska1
12. jún 2012

@ela2710
@bubbble baby, mam po skuskach... a poviem vam, taku hanbu este ta skola nikdy nezazila... nic som nestihala, islo ma porazit :( uz ked som si listovala tu testovu knihu ako nam to rozdali, tak som vedela, ze nebudem stihat... velmi som sklamala samu seba, citim sa ako debil... myslela som, ze nieco viem, ale nie... mala som tam rastliny aj zivocichov :( a to som si len tak tipovala, tak ako niektore veci z chemie, pretoze som o nich v zivote nepocula... ale dakujem, ze ste ma povzbudzovali 🙂 som rada a drzim vam palce 🙂

bubbble
12. jún 2012

@katusska1 kati to ma mrzi, ale este nic nevzdavaj.. ja som sla presne takto z prijimaciek z brna 🙂 ze stom si bola sto pro ista ze som to nedala, vobec som to nevedela, a tie vysledky som si potom doma pozerala uz len tak, ze nech nedufam.. vies si predstavit, aky sok to bol 🙂 tak este nezufaj. kedy mas mat vysledky? na UK sa mi zda ze boli aj hned na druhy den, nie?

katusska1
12. jún 2012

@bubbble no ja budem vysledok vediet asi az v piatok, ked skoncia vsetky testy... zatial nie... moje umiestnenie zalezi od poctu dosiahnutych bodov ostatnych, co si myslim, ze kazdy ma vyssie ako ja... :( ale neviem, ved mozem skusit este aj v auguste a ked to nevyjde, tak som prijata na ine skoly 🙂 uz trochu som sa z toho spamatala a je mi lepsie, ved co teraz nazufam nad tym...

katusska1
13. jún 2012

@bubbble akurat som prisla z ba... z fakulty som vychadzala dobre nasrana, pretoze som tam isla s malou dusickou, lebo som sa neucila a spoliehala sa na to, ze ma vezmu do MT... tak som sa sla ukludnit nakupmi 😀 paradne som si pokupila, mam radost... ale to podstatne - mam 510 bodov... viem, ze to asi nestaci na prijatie... ale konecne som so sebou spokojna 🙂 pretoze som vacsinu veci vedela 🙂 a uz si nepridem ako pako 😵

bubbble
13. jún 2012

@katusska1 510 neznie malo 🙂 uz si nepamatam ako to bolo minule roky, plny pocet je furt 800? a tak mozno motyka vystreli 🙂 uvidis. a teraz ides este niekam teda?

katusska1
14. jún 2012

@bubbble nevystreli nic... moja chyba, ani na jedno som sa poriadne neucila a flakacom sa asi nic nepodari len tak, ze motyka vystreli 😀 ako to je, keby chcem skusit bud. rok? rozmyslam, ze by som sla na rok do ba na tu biolu, a potom skusila znovu... alebo druha moznost, sla by som do ciech na biochemiu, ale to uz by som neprestupovala...

bubbble
14. jún 2012

@katusska1 keby sa flakacom nic nedarilo len tak, tak nestudujem tam kde studujem a nemam take vysledky ako mam ;D ver mi, nikto o tom nevie viac :D podla mna by si mala ist skusit aj na tie prijimacky do ciech, potom mozes pripadne prestupit a budes to mat lepsie, ako rok na niecom inom a potom od zaciatku.. 🙂 ja by som to spravila tak.

bubbble
19. jún 2012

@katusska1 no ako ako? uz isto vies, cakam info!! 🙂

katusska1
19. jún 2012

@bubbble tak, ako som vravela... nevzali ma, takze sa moc netes 😀 ved co som ja mohla cakat... ja som ti to hned pisala... este mam v auguste zubne, no ale tam beru 6 ludi, takze tiez nic... som to posrala no... ale dakujem ti 🙂 ze si na mna myslela a drzala mi palce 🙂

bubbble
19. jún 2012

@katusska1 och :( :( :( a nevzali ta len do toho martina, ci ani nikde? a ziadne prijimacky ine uz nemas pred sebou? to ma mrzi toto...

katusska1
19. jún 2012

@bubbble nema ta co mrziet, keby na to mam, tak me vezmu 🙂 ano, do MT ma len nevzali... tam som hlavne chcela ist... a bola som aj v BA, ale tam som sa vobec neucila, takze tam som sa isla len "pozriet", ked uz nic ine... nevadi, ved zivot nekonci, mozno bud. rok skusim farmaciu, a tento rok pojdem na prif 🙂 a ano, mam pred sebou este zubarinu, ale tam tiez podla vsetkeho nemam sancu... uz som sa s tym rozlucila a dufam, ze v buducnosti si poviem, ze dobre, ze ma nevzali 😀

bubbble
21. jún 2012

@katusska1 cekuj moj novy album :( ☹ boze aaaaa, vidis, mna sice vzali, ale co z toho teraz.. :(

katusska1
21. jún 2012

@bubbble ja mam niekedy take chvile, ze si poviem, a ved dobre, rok na prif, cosi sa poucim a skusim znova napr. na farmaciu (tu som si chcela dat, ale nedala)... neviem proste co by som z prif robila... myslim, ze je to bez uplatnenia... no a potom zas panika, ako som samu seba sklamala... ale ved co som pocula, tak dost ludi nevzali :( nevadi, zivot ide dalej a nic mi nebrani skusit to znovu 🙂
fuuha, radsej skoc k dr., nech mas jasno :( inokedy by som ti gratulovala, ale asi teraz je to dost necakane... :(

mimi126
21. jún 2012

Ahoooojte, studentky. Taak mame to za sebou! Som Bc 🙂 juuuuj konecne za nami. Aj manzel 🙂

romy31
21. jún 2012

@bubbble ahoj...no pozerala som nový album...neboj, hlavu hore, obvolaj doktorky v brne, že či by ťa nejaká vyšetrila na tú kartičku alebo ako samoplatcu...myslím, že momentálne ti je jedno, či si za to priplatíš 😅 ale každopádne si tu písala, že by si veľmi chcela bábo, aj keď je to nečakané, ale keď to tak niekto hore zariadil, tak to asi má byť a všetko dobre dopadne.... 🙂
ja som tiež na medine a mám 1,5 ročného chlapa a super výsledky, takže všetko sa dá 😵

katusska1
22. jún 2012

@mimi126 gratulujem vam obom 🙂
@bubbble no co? ja furt na teba myslim, davaj infosky 😕 😔