Maminy študentky
Ahojte sú tu nejaké maminy/budúce maminy, ktoré čakajú bábo a ešte študujú?...či už na SŠ alebo na VŠ...rada by si s vami popíšem 🙂
@lenuska20 Toš áno... a aj tak mám pocit, že nič nestíham! 😀 Len sa vyspi do sýtosti, potom sa už možno dobre dlho nevyspíš... Neprajem ti to samozrejme, my celú noc spíme len nejaký mesiac a aj to som ho musela naučiť...
Tehotenstvo bolo super. Nemala som problémy, ťažkosti, nevoľnosti len občas, nič ma nebolelo, skákala som, tancovala ako som chcela... aj som dobre spala... len po svadbe som si tri dni musela poležať v nemocnici... :D
@lenuska20 a odkiaľ, už sme sa stretli na koníku? veľmi by ma bavilo byť gynekologičkou 🙂 preto som na MK, občas tu šmírujem niektoré témy 😀 😀 asi k tomu mám najbližší vzťah - odoberám Mama a ja, takže aj detský doktor by ma bavil 🙂, rada si tam čítam články, baví ma to... proste viem, že je to to, čo by ma bavilo, lebo teraz máme také obdobie že sa musíme rozhodovať v škole a jedno s druhým, len aby som sa vôbec niekam dostala a nešla zo školy do Lidlu do skladov (nechcem samozrejme znevažovať nikoho prácu, ale my si to tak v škole vravíme)😀 tu na MK som našla viacero báb, ktoré su na med a už majú dieťatko, napr. bbarboraa je v BA, potom aj elzu- Karlova v Prahe, tá už má dokonca dcérku, obe sú veľmi šikovné 🙂
@lenuska20 na pedagogicku do košic 🙂 len teraz mi robi problem aj riaditeľ v škole lebo ja nemožem byť oslobodena z telesnej kedže z nej maturujem ( ale minuly rok take veci možne boli ) a kedže som tehu cvičiť nemožem a chce aby som si dala prerušenie študia len to enchcem lebo viem že buduci rok bude problem znova nstupiť a iny žiaci a tak proste nechcem tak verim že sa to nejako vyrieši a pojdem maturovať ešte tento ročnik 🙂) dufam dufam že to lent ak strašne vyzera a nakoniec si poviem že maturita je naozaj len formalita 🙂)
@lenuska20 Aplikovala som na neho metódu z knihy Každé dieťa sa vie naučiť spať. 🙂 Ak máš čas, prečítaj si to, je tam písané aj o spánkovom režime u malých detí. Mne to veľmi pomohlo a som neuveriteľné vďačná autorom za túto knihu. 🙂
Nuž, na svadbe som veľa tancovala a potom mi začalo tvrdnúť brucho. Zľakla som sa a nechali si ma tam... Nič strašné to nakoniec nebolo, len som im tam frflala... :D Jasné, to je hlavné, aby boli detičky zdravé... Keby som aj hneď 9 mesiacov v nemocnici mala ležať...
@certica22 to musí byť hajzlík, ved za rok sa tak radikálne pravidlá zmeniť nemôžu, to máš povinný predmet? a nejak inak by sa to riešiť nedalo? držím palce, nech sa to podarí v tvoj prospech 🙂 to ti verím, že prerušovať nechceš, aj to bol jeden z dôvodov prečo som ja prerušiť nechcela, v tomto ťa úplne chápem..
@lenuska20 no je a riadny už ho ani vidieť nemožem a pritom je knaz !!! až zle mi je z neho tak on zastupuje našu riaditelku ktora je na materskej ...a neviem čo si o sebe mysli chcela som že tento polrok budem normalne chodiť na TV ale len pozertať a druhy polrok by som odcvičila všetko čo treba...a on že nie ale pisala som žiadosť že by sa to malo daať tak som zvedava len ten pristup jeden den mi povie že mam prisť zajtra povie čo ako a ked sa priem opytať ma odbije stym že moja žiadosť tam nieje jedina že ma na to 30 dni a teraz nechapem mam chodiť mesiac do školy a ptm mi povie že dalej sa to neda a mam skočiť alebo ako proste len nervy robi :( dufam že to vyjde bez problemo a normalne skončim 🙂
@certica22 no teda takéto stresy ti robí...to by človek od kňaza ani nečakal...a tú žiadosť posielaš ako jemu? však ju pošli doporučene a máš o tom doklad...sa s tým potom môžeš oháňať, a on si nepípne..držím ti palce...keby chcel vyhovieť, by vyhovel, všetko sa dá len treba chcieť...no ked človek narazí na ludskú hlúposť je niekedy velmi ťažké si pomôcť...
Prepacte, ze vam sem pisem. Nepatrim medzi vas, ale ma zaujal nazov temy. Mam z vas baby zimomriavky!!! Ste perfektne!!!! Skola, tehulkovanie, dieta.... Klobuk dole pred vami!!! Drzte sa!!! 🙂
@lenuska20 tu žiadosť už ma niekde na stole lebo niesom ju tam otec ale on tam vtedy nebol tak len podpisal že ju prevzali ...a ja si tiež myslim že ak by chcel tak by nebol problem len neviem čo si mysli že či preto že sme sa nevzali že je knaz preto mi nechce schvaliť alebo čo ..ale mysllela som že je normalny aspon mi tak pripadal..ale od kedy je riaditelom mu nejako stupla slava do hlavy !!! len nechapem že on ma pritom vlastne deti hej a tak sa sprava :( ževraj to je lepšie pre moje zdravie :(
Ahojte, tiez sa pridavam! 🙂 Tiez planujeme babo, koncim strednu a planujem ist na vysku, takze to bude zaujimave, ale rodina je pre mna prednejsia nez vsetko ostatne, takze snad to zvladneme 🙂
@katusska1 ahoj, Kati 😉
@li_la ahoj, cele som to tu precitala a ty chodis na pravo do TT? aj ja tam chcem ist nabuduci rok, teraz maturujem 😀 Chcela som sa spytat, da sa to aj dietatom zvladnut? 🙂
ahojte, pridám sa k vám ak môžem. Ako 20 ročná tehotná som chodila na Vš prvý ročník s bruchom, v januári pôrod , do decembra v škole. Potom som si dala rok a pol pauzu a teraz som nastúpila do prvého ročníka opäť na Vš.

Ahoojte môžem sa k vám pridať?? ja ešte tiež študujem teraz som vo 4 ročniku na Sš a v aprily čakame drobčeka 🙂...dúfam že sa mi podari zmaturovať bez problemov 🙂)a ptm si uživať len malinke 🙂