icon

Maminy študentky

charlottte
9. okt 2011

Ahojte sú tu nejaké maminy/budúce maminy, ktoré čakajú bábo a ešte študujú?...či už na SŠ alebo na VŠ...rada by si s vami popíšem 🙂

lenuska20
9. okt 2011

@certica22 by si to mal somár uvedomiť 😠
@maci_267 ahoj a ty by si na akú výšku chcela ísť?
@maryanna 🙂 a prečo si nastúpila znova do prvého ročníka, nedalo sa ti pokračovať?

maci_267
9. okt 2011

@lenuska20 ahoj, ja by som chcela ist na pravo, alebo nieco ekonomicke, ale teraz hlavne musim zmaturovat najprv 🙂
Ty mas kolko rokov ak sa mozem spytat a kam chodis na VS? 🙂

maryanna
9. okt 2011

@lenuska20 ahoj, nie nedalo lebo skúšky som nerobila, by som to asi ani nestihla kvôli pôrodu, a takto je to lepšie lebo teraz chodím na trošku iný odbor, ktorý vtedy nebol otvorený a teraz je, takže mi to vyšlo ako som chcela.

lenuska20
9. okt 2011

@maci_267 nebooj zmaturuješ 😉 ja mám 22 a študujem na SPU v Nitre
@maryanna tak super, hlavne, že si teraz spokojná 🙂

zuzkabar1983
9. okt 2011

Ahojte, tak ja ked som dokoncila Bc. dala som si pauzu od studia a sla som do zahranicia. Potom sa mi narodil syn a povedala som si, ze na materskej je idealne dokoncit VS. Maly mal pol roka ked mi zacal 4. rocnik. Teraz som piatacka ..... pred troma tyzdnami sa mi narodila dcerka a idem to skusit dokoncit. Uvidim ako to pojde. Studujem externe, z prednasok som sa ospravedlnila a staci mi prist na skusky, manzel aj mamina su zivnostnici, cize mozu dohliadnut na drobcov pocas skusok a co sa tyka diplomovky .... uz som zacala pisat, ale mam zatial len 10 stran z cca 50-tich.... Ale myslim, ze zvladnut sa to da, ale hlavne je nedavat skolu na prve miesto a brat to trosku volnejsie (aspon mne sa to osvedcilo...)

li_la
9. okt 2011

@lenuska20 No, do tretej. Potom sme sa ospravedlnili a odišli sme. 😀 Bolo to tak akurát. Keď sa mi nechcelo tancovať alebo tak, vyhovorila som sa na burško a bolo. 🙂 Ťažké pre mňa to bolo akurát v tom, že bol koniec novembra a hrozná zima a ja som v deň svadby zistila, že mi nesedí ani kabátik ani pelerínka, takže som bola taká skoro holá... A potom že o pol noci som mala vystúpenie so súborom a musela som sa prezliekať do čiľejkárskeho kroja... :D

lenuska20
9. okt 2011

@li_la ešteže si neprechladla...si folkloristka? aj tak si pekne vydržala, na to v kolkom mesiaci si už bola 🙂
@zuzkabar1983 páči sa mi ten tvoj prístup ku škole...a na akú chodíš? ja dúfam, že aj ostatní profáci budú ústretoví a bude sa s nimi dať dohodnúť, aby som nemusela chodiť na prednášky, aj ked sú len raz do mesiaca...

li_la
9. okt 2011

@maci_267 Dá sa. Celé štúdium mám vybavený individuálny študijný plán, takže sa to dá. Netvrdím ale, že si šunky váľam. To nie. Je to ťažie o to, že absolútne nepočujem prednášky, žiadne vysvetlenia, príklady, nič, učím sa len z kníh... Nemám sa v podstate ani na koho obrátiť, keďže spolužiakov nepoznám. Profesorov tiež nie. Ale zase ako by som sa mohla nejakých prednášok či cvičení zúčastňovať? To si už vôbec neviem predstaviť... Držím palce. Kedy máš v pláne ísť?

li_la
9. okt 2011

@lenuska20 Ale prechladla... 😀 Taká chorá som ešte nebola, vonku vtedy boli až neuveriteľné 2 stupne! 😀 A potom do pôrodu som bola chorá ešte asi dvakrát. Ale inak pohoda. Áno, folklór je moja srdcovka. A máme odtiaľ strašne krásne svadobné fotky. juj, teším sa z nich ešte teraz... 😀

lenuska20
9. okt 2011

@li_la hod nám sem nejaké, nech sa môžeme pokochať 🙂 si mala teda divoké posvadobné obdobie, nemocka, chrípka 😅

maci_267
9. okt 2011

@li_la no teraz maturujem tak planujem na buduci rok ist, poznam ludi co tam chodia, no nikto nema dieta, tak ma zaujima, ci sa to da zvladnut, tak som rada ze hej.. Aj ked to musi byt tazke, ved je to tazke len ked tam clovek chodi normalne, nie este ked ma doma babo a o to sa starat 🙂
Cakame ako to dopadne co sa tyka financii a podla toho sa chceme zacat snazit a snad k vam o chvilu pribudnem uz ako tehulka 😝

maci_267
9. okt 2011

@lenuska20 no Nitra nie je daleko od TT 🙂 Inak mam pocit ze som ta uz niekde tuto videla, bud svadbu alebo domcek staviate, ci sa mylim? 😝

lenuska20
9. okt 2011

@maci_267 mala som pár foto na mojasvadba, na streche som zatial neni, ale časom snad, kedže sa chystáme stavať 😀 ale tu celkom prispievam, takže asi stadeto som ti povedomá 😝 nie to je kúsok, bud po rýchlostnej alebo aj po starej je to celkom rýchlo 🙂

li_la
9. okt 2011

@lenuska20 A 7 skúšok z predmetov ako rímske právo, teória práva... Ale nechcem teraz nejak ukázať, že aká som... neviem čo... to vôbec nie... možno práve naopak...
Nuž, môžem, ale si si toho vedomá, že potom nám to tu možno ozaj zatrhnú... Ešte aj odbočujeme od témy... :D

lenuska20
9. okt 2011

@li_la kráásni ste boli 🙂 tak si spravíme súkromku a môžme písať o hocičom...7 skúšok za semester som mala naposledy v druháku, čím vyššie, tým menej skúšok 🙂 ja by som teraz v zimnom mala mať 5

monika_123
9. okt 2011

Baby tak ja sa k vam tiez pridavam,tiez som pre niekoho cudna 😀 Mám 20,chodim do 2.rocnika na vs,buduci rok s priatelom zaciname stavat dom,a v roku 2013 planujeme babo takze tiez budem chodit este do skoly 😀

mirka212
10. okt 2011

@lenuska20 ano mame uz len zimny semester, ale potom musim este chodit do labaku a robit na diplomke. ja chodim na chemicku odbor plasty kaucuk.
@katusska1 dochadzam do skoly, ja osm z banoviec a skolu mam v ba. tak no dochadzam teda konkretne byvam tu aj s malou, a tento mesiad je tu s nami aj mm. a potom uz pojde do roboty tak tu ostaneme same a on bude za nami chodit ked bude moct.

charlottte
autor
10. okt 2011

@li_la ahoj,ja som tretiačka na VŠ, čiže bakalársky ročník....a termín mám v novembri a skúškové začína od 5.decembra, a tiež mám individuálny študijný plán....no obávam sa či stihnem skúšky 🙂

certica22
10. okt 2011

@lenuska20 to by mal ale ked je blby tak to možem robiť čo chcem :(

zuzkabar1983
10. okt 2011

@lenuska20 chodím na politologiu na UMB v Bystrici. A pravdupovediac ten môj prístup sa mi osvedčil. Dokonca mám v škole lepšie výsledky ako keď som deti nemala. Myslím, že je to tým, že mám menej času, čiže keď drobci zaspia tak sa riadne učím a nemyslím na nič iné ako som zvykla predtým :-P Teraz sa učím hodinu to čo predtým tri 😉

maci_267
10. okt 2011

@lenuska20 jj, na svadbe som ta urcite spozorovala 😀 Krasna nevesticka si bola 😉
Tak ty uz o chvilku mas termin, nebojis sa? 🙂 Ja som z toho nervozna uz teraz, hoci som ani tehu neni 😀 😀

lenuska20
10. okt 2011

@mirka212 my máme mať aj nejakú prax, som zvedavá, čo to bude zač...a do labáku tiež budem musieť, ale mám super školitela, tak to nejak sklbime...
@zuzkabar1983 no musím to takto vyskúšať 😀
@maci_267 dakujem 😵 noo o nejaké dva týždne, vraj mám čakať skôr, no neviem 😖 už sa začínam báť, doteraz som sa na to snažila nemyslieť, ale čím som bližšie, tým viac na to myslím 😖 ale tak myslím, že ten malý batôžtek tú bolesť prekoná a hned na to zabudnem 🙂 už aby tu bol

wejbynka
15. nov 2011

cawte kocky pripajam sa🙂....tiez som ,,studentka,, teda reps. v rokoch studentky a babo sice necakame ale velmi silno planujeme dokocna nas caka v decembri ICSI🙂))

martinantonia
15. nov 2011

ahojte baby🙂 chcem sa pridat do vašej skupiny🙂 ako mama studentka na VŠ, uz mame dve krasne dievcata a ked sa podarí tento skolsky rok mi pojdu na promocie🙂ako lekárke🙂 prve babo sme mali ked som bola stvrtácka a musím povedat ze ucitelia vsetci doktori boli ústretoví, aj vdaka nim a rodine sa mi darí, baby vsetkým vám drzím tu prsty🙂

bubbble
16. jan 2012

ahoj baby, mozem sa pripojit? 🙂 ja sice este mama nie som ani babo necakam, ale velmi by som chcela a zrejme to nevydrzim odkladat az do konca skoly 🙂 ja som druhy rok na VS, ale som zase prvacka (menila som skolu). A studujem medicinu, takze mam pred sebou este dlhych 5 aj pol roka :( ale vidim ze nas je tu viac takych co ma fakt tesi, lebo casto nevidim medicky - maminky. @katusska1 som zvedava ako to tebe vyjde, maturujes tento rok, ci az buduci? a kam sa chystas na medinu? 🙂 inak aj ja chcem byt gynekolog-porodnik, uz dlho, snad to vyjde.
@martinantonia a ty kde studujes? tesi ma ked citam niekoho komu sa to podarilo, co chcem aj ja, vdaka tomu verim, ze to nie je nemozne, ako ma presviedca moje okolie 🙂 no neviem ako je to u Vas, ale u nas (MUNI) vraj musime pocas tehotenstva prerusit studium :( tak to ma od toho trochu odradza, ked uz, tak by som chcela prerusit po porode, a nie este aj pocas tehu.

katusska1
16. jan 2012

@bubbble Ahoj🙂 No neviem, kam sa dostanem 😀 😀 Tento rok maturujem... A ktovie, či zmaturujem, uvidíme 😀 😀 Treba myslieť pozitívne, a hádam aj na nejakú vysokú ma vezmú, tebe sa ako darí? Ja by som najradšej išla buď do BA alebo Martina, tak drž palce 🙂 Ale to sú ďaleké sny, uvidím aká bude realita, len aby som nebola zo seba sklamaná 😅

bubbble
16. jan 2012

@katusska1 aaale prosim ta, zmaturujes isto. a aj na vysoku ta vezmu, nech tu mam potom nejaku spriaznenu dusu! 😀 si na gympli, ci? mne sa dari v pohode, minuly rok som bola tiez na medine v BA, teraz som v Brne ale nemam pocit ze je to AZ take tazke, ako sa hovori. myslim ze ked budeme chciet, bude sa to dat zvladnut aj s krpcami 🙂 aj ked skola nam nebude asi az tak vychadzat v ustrety, ako tu pisu niektore maminky. a tvoj priatel tiez studuje, alebo zaraba? :-P a tiez sa tak tesi na babo? 🙂

katusska1
16. jan 2012

@bubbble zarába, síce nie ťažké prachy, ale čo už, bude aj horšie 😀 Áno, som na gympli, a prečo prestupuješ? Som zvedavá čo ti napíšem za pár mesiacov či som sa dostala, či nie 😎. Maturity sa až tak neobávam, to hádam niečo vypotím 😅 😝. A Mareček zarába, chcel študovať, ale bohužiaľ, nedostal priestor na to 😔. Nevadí, vš si môže urobiť aj v sedemdesiatke 😀. Nikdy nie je neskoro 😀. Jasnééé, on už chce famíliu, ale ja mám školu a vie že je to sen, takže musí počkať 🙂. Ale o to väčšia radosť to bude až to bude 😝.
Inak od nás z mesta a vlastne aj z gym chodilo jedno dievča do Brna na LF a chudiatko umrela pred dvomi mes. či kedy pri autonehode, nepoznala si ju? Ktorý rok študuješ?

tahia24
17. jan 2012

@nikolet_89 Ahoj,nejsi nahdou z Osuskeho?

nikolet_89
17. jan 2012

@tahia24 ahoj nie z Osuskeho, ale byvam tam blizko...pozname sa ?