icon

Manželský trojuholník - prezradiť kamarátovi pravdu o nevere jeho manželky?

17. dec 2019

Chcela by som vediet nazory nestrannych.
Sme s manzelom v rozvodovom konani, odstahoval sa pred 6 mesiacmi.
Odstahoval sa do 70km vzdialeneho mesta ku dobrym znamym docasne, resp tento tyzden uz sa prestahoval do vlastneho. Ti dobry znamy, su rodina s tromi detmi tiez slovaci. Zijeme v zahranici a znamy ( kamarati ) nam supluju rodinu, takze si pomahame ako sa da. Moj ex kategoricky odmieta sa prestahovat blizsie a byt s detmi castejsie, lebo tam pracuje a tam su jeho kamarati, co mu pomozu - samozrejme dolezitejsi ako jeho deti.
A moj inteligentny ex manzel sa neodhlasil na domacom pocitaci z FB a ja vidim jeho spravy. Dozvedela som sa, ze si zacali s tou manzelkou toho paru u ktorych byval. Ako romanticky trojuholnik, pod jednou strechou. taky je ten moj ex lenivy, ze si nevie najst niekoho na ulici. Ona sa do neho zamilovala, ale odchod od manzela neprichadza do uvahy. Uz mal jej manzel nejaky romanik, aj ho vyhodila, ale kvoli detom sa dali dokopy. Kde ho pred tym riadne ponizila, dala citat jeho spravy co pisal tej druhej ich synovi, musel napisat status na FB a sypat si popol na hlavu a pod. Proste ona ma svojho muza za debila ( nizka inteligencia ), nikdy nic nespravil dobre, vsetko je jeho vina a ona ma stale pravdu. Hned som povedala, ze sa mu ani nedivim, ze si nasiel nejaku bokovku, aj ked k intimnostiam asi ani nedoslo, zostalo to len pri spravach. Ide o to, ze ona je matka Tereza, kazdemu radi a do vsetkeho sa stara. Sama ma 110 kg a vobec sa o seba nestara, ale arogancia a akoze sebavedomie jej nechybaju. Uz len z toho principu ma to neskutocne zerie.
Teraz si planuju, ako budu chodit s detmi na vylety ( aj s mojimi detmi, ked ich ma ex kazdy druhy vikend ) a popri tom sexovat. Jej manzel pracuje 12tky pia-sob-ned. Takze maju dost prilezitosti. Ex mi je ukradnuty, ale dotyka sa to mojich deti a mna ide roztrhnut. Ta dotycna sa stara do mojej rodiny a dava rady mojmu ex. Ako travenie spolocneho casu bol jeden z dovodov rozchodu lebo nas mal na haku. Vacsinu casu s mojimi detmi travi prave ona, moj ex nevie co sam s detmi robit a to ich ma len 4 dni do mesiaca.
Moja rodina o jeho romaniku vie lebo rozchod som iniciovala ja a on bol za ublizeneho, tak nech len vedia, aky je to charakter. Este v auguste u pravnika vykrikoval a robil bordel ako ma miluje a v septembri uz tejto pisal, ze ju lubi. On si len potrebuje zasexovat raz za tyzden, je jedno s kym, keby mal kozu v izbe, tak pretiahne aj tu. A kedze o tamtu si nikto ani bicykel neoprie, tak sa do neho zamilovala.
Proste padol tak hlboko, ze uz hlbsie nemoze. Ako som si pred tym ja sypala popol na hlavu, ze som sa chcela rozist, tak teraz viem, ze som lepsie ani urobit nemohla a hlavne mala som to urbit uz davno, resp ani nezacinat s takym niekym.
A teraz mam dilemu, povedat to jej muzovi, resp poslat mu anonymne skopirovane spravy jeho bezchybnej manzelky? Otazka je, ako by to vypalilo. Povedat to mojmu ex, ze o tom viem? Na druhej strane je dobre mat interne info a mat na neho paky, v pripade, ze bude robit problemy s detmi a pod. Alebo nechat karmu urobit svoj job?

Strana
z2
zowie
17. dec 2019

Nestarat sa do toho, nic nikomu nehovorit? Zivot to zariadi sam. A pre pobavenie si mozes citat, alebo nechat ako zadne dvierka na neho. Ja by som sa druhym do zivota nestarala

suzitok
17. dec 2019

Je pol roka preč, je odstahovany, rozvadzate sa, je to jeho vec co robi a skym robi....nestarala by som sa so toho, urcite by som sa do toho nemiesala nijakym spôsobom...toto sa uz teba netyka...
Z teba este kričí ziarlivost a zlost z lasky voci nemu, ale to casom prejde..najdi si ine záujmy a nie zaoberat sa s coskoro bývalým muzom....

rybka16
17. dec 2019

Úprimne, nie je to tvoja vec, čo robia. Už to vlastne nie je tvoj manžel, takže jeho vzťahy nemáš čo riešiť, a vzťahy nejakej známej už vôbec nie.

petkaaa
17. dec 2019

No tak jediná hlúpa z celej tejto situácie si ty. Na čo máš potrebu pozerať cudzím do spálne? Úplne z teba srší zlomyselnosť, pošramotené ego a pomstychtivosť. K čomu je to dobré? Ak sa ona dokáže o deti postarať, tak ty nemáš právo mu diktovať, či s ňou má byť alebo nie. To ako keby si si ty našla niekoho iného a tvoj exmanžel by na neho hádzal špinu. Aký to má zmysel? Žiadny...

maca1984
17. dec 2019

Na co to chces riesit? vy uz nie ste par a co robi on vo svojom volnom case a s kym je jeho vec

veronikaszabova
17. dec 2019

V prvom rade odhlas EX z pocitaca a nelez mu do sprav. Nie je ti to trapne?!?
Btw k otazke - nie, nemas sa do toho starat. Uz sa rozvadzate, uz ta do toho nic.

alexandraalexandrova
17. dec 2019

Problem je ten ze tebe manzel vobec nie je ukradnuty. Teba ide porazit z toho ze on si dovolil najst niekoho po tebe a este k tomu ( podla teba ) hroznu zensku, ako si mohol dovolit ze ta vymenil za taku?! To je to co ta zerie, nie to ze stravia 4 dni mesacne s tvojimi detmi. Mala by si sa s tym uz vyrovnat ze ste rozvedeni a zacat zit svoj zivot, tak ako to urobil tvoj ex. Nikomu nic neposielaj, lebo len sama sa strapnis, kazdemu z nich bude jasne ake boli tvoje skutocne pohnutky...

nickpick
17. dec 2019

toto nebude mat dlhe trvanie, coskoro to praskne, nechaj to tak a tvar sa, ze o nicom nevies, keby si odkryla karty mohlo by sa ti to vypomstit, z fcb by som sa neodhlasovala, este sa mozes dobre pobavit, ked si najdes noveho partnera aj tak ta zivot ex uz nebude zaujimat....

bobricek1979
17. dec 2019

No v prvom rade si ty ešte nie v poriadku s ex nemáš to v hlave zrovna é poradím ti zavri dcére obrat list venuj sa deťom ci niekoho mať bude alebo nie musíš s tým počítať aj deti. A veď raz aj ty nebudeš sama. Urobíš si to ale po svojom inteligentné bez toho aby si rozbila niekomu rodinu. Jeho karma dobehne aj bez teba. A neviem prečo máš potrebu ju tak nenávidieť keď sama vravíš, že ti nesiaha ani po členky či? Fakt sa na to vykašli

kitycat
17. dec 2019

su to VASE deti

marcelik88
17. dec 2019

Myslim, ze by si sa nemala do toho starat. Odhlas ho z toho fb a necitaj to uz, netyka sa to, zybtocne sa len rozclujes. Deti su spolocne takez pokial ich nebije, nenadava im alebo ich nejako psychicky netyra tak tie styri dni v mesiaci nejako prekusni

autor
17. dec 2019

Ano su to nase deti. A vadi mi ona, ano vadi. Mame za sebou 10 rokov kontaktu, pozname sa dost dobre, asi preto. Tazko sa to tu vsetko rozpisuje. Je tam vela pokrytectva. Ja mam novy vztah, mam zaujmy, aj ked nie vela, kedze som v kuse s detmi. To nie je nenavist, ale dost ma tym ponizil, to je asi co ma najviac serie.
Nebudem nikomu nic hovorit. Viem o nich uz od septembra a nikomu som nic nepovedala. Nech sa maju radi, ak im to tak vyhovuje. Neverim, ze ziadnej z vas by to nezdvihlo zlc, ak by nieco take videli/vedeli. Neverim tomu. Mozte sa hrat na moralistky. Sudi sa lahko, ale ani jedna z vas nie je v mojej kozi. Ano, musim sa nad to preniest, ano, pracujem na tom. Len ma to sem tam hodi naspat. Mam problem udrzat nieco pod poklickou, mam rada cisty stol. Aj to mi robi problem. To ze s muzom sme skoro ex, neznamena, ze som na poslednych 10 rokov mavnutim prutika zabudla. Sme v kontakte a mame dobry vztah.

autor
17. dec 2019

@petkaaa Ano som hlupa. Ja mu nediktujem ci s nou ma byt alebo nie. Serie ma, ze ani tie trapne 4 dni do mesiaca nevie stravit s detmi on a venovat sa im, ON ich otec. je to jeho cas. Ona ma svoje tri deti a manzelstvo na dve veci, ma sa starat o svoje v prvom rade. Pred rokom s nou nemohol pri jednom stole sediet, ako nemohol pocuvat jej dristy. Tolko pokrytectva tam je, ze az. To je jedno, to viem ja. Nemaju spolu vztah oficialny, je to len divadielko a mojmu ex to vyhovuje, lebo sa nemusi starat, ako zabavit deti ked su s nim.

martina1201
17. dec 2019

Ahoj, si si istá, že to neurobil schválne to neodhlasenie sa? Že to na teba len nehrá, lebo ti chce ublížiť čo najviac a pozná ťa pridobre? Nič by som nikomu nepovedala a FB by som vypla. Už len z toho dôvodu, že ak máš aj ty iný vzťah, nepotrebuješ sa zaoberať ešte aj ním a jeho vzťahom. Lebo nielen on žije v manželskom trojuholníku ale aj ty. Máš partnera a zaoberas sa životom a vzťahom tvojho skoro ex. A ak by to aj bola pravda, že si s ňou začal, tak teba to nemusí trapit, môžeš si len povedať ako hlboko klesol. Že hodenú pomocnú ruku zneužil a pospíšil kamarátstvo a tiež, že od peknej a pestovanej ženy k takej ako píšeš.

777januska777
17. dec 2019

No keby som ta podvadzana bola ja, tak by som to chcela vedieť. Takže ja by som mu to povedala. Asi mám iný názor ako baby, ale ja by som nechcela byť za tú hlupaňu, o ktorej všetci vedia a len ona jediná nič netuší.

autor
17. dec 2019

@martina1201 nie nehra to, na to vobec nema kapacity. Je tam toho vela popisane. Aj to ma napadlo. On je prilis pohodlny na take veci, ved si to ani nevie vymazat. On ma nepozna ani z polovice co ja jeho. On je velmi laxny a nema zaujem o nikoho, len o seba.
Ano caka pomoc a zneuziva jej muza, ze mu pomoze v novom dome. nema chrbtovu kost. Spoznala som ho najviac po tom rozchode veru ☹ A hnevam sa na seba v prvom rade, ze som bola taka sprosta a zacala si s nim vobec.

@777januska777 v tomto pripade to je jej muz. A uz len z principu, ze on urobil preslap a ona sa hrala na moralistku a dala mu to riadne zozrat, teraz sa karty obratili.

petkaaa
17. dec 2019

A že mu čítaš súkromnú konverzáciu je podľa teba v pohode? Keby si to aj niekomu povedala, čo vieš, ako by si asi vyzerala? Úplne sa strápňuješ. Odpútaj sa od neho čím skôr, bude ti ľahšie a nebudú ti napadať takéto hlúposti. Riešiš, čo ti neprínáleží.

moonlight1210
17. dec 2019

@veronikaszabova veru by mi to trapne nebolo.
Ich romanik by ma nezaujimal. Nech sa cukruju.
A ci to praskne a ako, by bol ich problem.

Ale mat interne info o tom, co planuje s detmi, hlavne ak nie je moc zdielny, to sa vzdy zide.

Ak by som napr. vedela, ze planuje vylety s nou i detmi s tym, ze hlavna napln vyletu je, aby si oni dvaja zasexovali, tak by som tam deti nepustila. Nejaky rozumny dovod by som si vymyslela.
Alebo ak by mne tvrdil, ze deti chce vziat, ale v realite si planuje iny vylet s kamosmi. teda, ze su to len slova, aby pekne vyzeral, ze chcel.
Hned by som vedela zariadit pre istotu vopred inu aktivitu, ktoru by som zrazu “vytiahla z rukava”, aby neboli sklamane.

Nehovoriac o tom, ze ak s nou, ci niekym inym nahodou bude preberat detaily rozvodovych planov, budem mat info z prvej ruky, co cakat a comu sa branit.

Treba to brat triezvo, ked sa naskytla prilezitost.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mogaa
17. dec 2019

prepáč ale rozvádzate sa, on má svoj život a ty svoj....takže takto aspom vieš koho má a s kým trávia tvoje deti čas. ak sa rozídu nájde si niekoho iného a môžu sa dohadovať telefonicky alebo cez skype - takže ani nebudeš vedieť s kým trávia deti svoj čas a ani ako.....čo sa týka detí - neviem čo myslíš tým že máš na neho páku - buď rada že sa o deti zaujíma a berie si ich....rovnako sa môže zobrať a odísť na Slovensko a výživné na deti ti pošle sporadicky 50eur obmesiac a ty si môžeš pískať - ani pomoc s deťmi ani peniaze....

autor
17. dec 2019

@petkaaa prisla som na to uplne nahodou, nepatrala som po tom. A este som prisla aj na ine veci, ktore si tlk ulozil na google a ja ich vidim doma na pc, napriklad vsetky jeho hesla. Tiez som po tom nepatrala. Ku mne to prislo same. A ak chces tvrdit, ze ty by si si neprecitala spravy, ak by si sa uz k tomu nahodou dostala. tak ti neverim.

@mogaa ine mi tak nevadia 😀 ma rozrobenu aj jednu litovku, s ktorou chatuje cez whatsup, napriklad. aj jednu polku oblboval, ale ta mu na to neskocila.
Sak mi s detmi velmi nepomaha. Ale ano som rada, ze mi plati a ze sa odstahoval daleko, nemusim na neho casto pozerat. Aj odchodom na Svk sa vyhrazal. Moze ist ked chce. teraz uz nepojde, kupil tu dom. On zo Svk utiekol, ked sa prvy krat rozvadzal a nechal tam syna, s ktorym je raz za rok v kontakte. Tolko k jeho otcovskej laske.

stela01
17. dec 2019

Nechať karmu urobiť si prácu .
Asi by som sa tichučko smiala sama dobre vieš že ten románik nemá dlhy čas

Zapracovať maximálne na sebe a deťoch nič nečakať od neho .
Zapájať ho maximálne a trvať na tom aby trávil čas s deťmi ! Dúfam ti , Vám prispieva a stara sa o vás aspoň po tejto stránke .

mogaa
17. dec 2019

U teba je problém hlavne v tom, že očakávaš že otec ked si berie svoje deti s nimi musí tráviť všetok volný čas....no nemusí, dokonca s nimi ani nemusí byť ale musí zabezpečiť aby bolo o nich postarané......čiže ak mu súd určí dni kedy s nimi môže byť (a buď si vedomá že to budú aj sviatky napr.Vianoce), ty mu deti musíš dávať aj keď ich on dá svojim rodičom (alebo známym).....on ako otec má rovnaké práva ako matka, nielen povinnosť na ne platiť.....ty ak máš svoj vzťah tiež tráviš čas aj s priateľom nielen s deťmi a je uplne jedno že on s nimi trávi len 4dni a ty ostatok - v princípe je to presne to isté.....ty tiež nie všetok čas venuješ len a len deťom....

jvlo
17. dec 2019

pristup na fb by som si nechala, nezaskodi byt v obraze, ale to s kým spáva je jeho vec, ved mu dopraj...rovný rovného si hľadá....ty buď rada, že si sa takého chlapa zbavila...na deti platí, extra problémy ti nerobí....mala by si byť spokojná

sara07
17. dec 2019

ja by som to skopirovala na jeho fb stránku nech všetci vedia , manželovi by som to tiež poslala a potom nech sa tu niekto hrá na dôležitého , poslala by som to z jeho profilu tomu manželovi , nech má xantipu na krku uvidíme ako to dlho vydrží
však heknut mu fb môže hocikto , myslím že ho nenapadne že sa blbec zabudol odhlasit

mogaa
17. dec 2019

@sara07 to by musel byť riadny somár keby mu to nenapadlo.....jedna vec je zabudnúť sa odhlásiť, iná neprísť na to kto za mňa z môjho profilu píše..

sara07
17. dec 2019

@mogaa vždy sa nájde, a už sa stalo že fb im ušla sukromná pošta na plochu, písali o tom aj že boli heknute hesla,

usla35
17. dec 2019

Neries to, je to tvoj ex, nech si robi co chce, naco ste sli od seba ked aj tak mas potrebu teraz riesit jeho zivot? Jasne ide aj o deti ale pokial im neublizuje tak nevidim problem, skor mam pocit, ze nevies trochu prekusnut, ze si hned s nou zacal

autor
17. dec 2019

@mogaa by si sa divila, on ani len netusi a ani by mu to nikdy nenapadlo, ze to mozem byt ja. Mozno eventualne by mu docvaklo nejako, ale ze je stale prihlaseny, ani omylom. Ved kupoval dom a este stale sme zobrati a automaticky predpokladal, ze ja s tym nemam nic. Az pravnik mu povedal, ze mam podpisat papier, aby som nebola zainteresovana. Jemu take veci nedochdzaju.
Nie, mna mrzi, ze ako otec za vela nestoji a ze som si nevybrala velmi dobre.
Predstav si, vianoce travime spolu a Silvester su deti u neho. Moj novy vztah nie je oficialny a deti ho este ani nevideli. Takze akurat ano chodim do prace a som s detmi. On sa netrha s detmi byt, aj ten Silvester som mu ja deti "natiskla". Lebo podla slovenskeho sudu by mal mat deti ovela viac, tu mu dali minimalne kazdy druhy vikend a o viac nema ani zaujem.

retatka
17. dec 2019

AuTOR A čo si čakala keď ani o prvého syna nemá záujem?Že ho pán Boh osvieti?Ludia sa nemenia,NIKDY.O takého by som ani nezakopla..Je x-chlapov slobodných a serióznych .Ked si o tom vedela aký je otecko ,naco si si ho uviazala na krk??

Strana
z2