icon

Manželský trojuholník - prezradiť kamarátovi pravdu o nevere jeho manželky?

17. dec 2019

Chcela by som vediet nazory nestrannych.
Sme s manzelom v rozvodovom konani, odstahoval sa pred 6 mesiacmi.
Odstahoval sa do 70km vzdialeneho mesta ku dobrym znamym docasne, resp tento tyzden uz sa prestahoval do vlastneho. Ti dobry znamy, su rodina s tromi detmi tiez slovaci. Zijeme v zahranici a znamy ( kamarati ) nam supluju rodinu, takze si pomahame ako sa da. Moj ex kategoricky odmieta sa prestahovat blizsie a byt s detmi castejsie, lebo tam pracuje a tam su jeho kamarati, co mu pomozu - samozrejme dolezitejsi ako jeho deti.
A moj inteligentny ex manzel sa neodhlasil na domacom pocitaci z FB a ja vidim jeho spravy. Dozvedela som sa, ze si zacali s tou manzelkou toho paru u ktorych byval. Ako romanticky trojuholnik, pod jednou strechou. taky je ten moj ex lenivy, ze si nevie najst niekoho na ulici. Ona sa do neho zamilovala, ale odchod od manzela neprichadza do uvahy. Uz mal jej manzel nejaky romanik, aj ho vyhodila, ale kvoli detom sa dali dokopy. Kde ho pred tym riadne ponizila, dala citat jeho spravy co pisal tej druhej ich synovi, musel napisat status na FB a sypat si popol na hlavu a pod. Proste ona ma svojho muza za debila ( nizka inteligencia ), nikdy nic nespravil dobre, vsetko je jeho vina a ona ma stale pravdu. Hned som povedala, ze sa mu ani nedivim, ze si nasiel nejaku bokovku, aj ked k intimnostiam asi ani nedoslo, zostalo to len pri spravach. Ide o to, ze ona je matka Tereza, kazdemu radi a do vsetkeho sa stara. Sama ma 110 kg a vobec sa o seba nestara, ale arogancia a akoze sebavedomie jej nechybaju. Uz len z toho principu ma to neskutocne zerie.
Teraz si planuju, ako budu chodit s detmi na vylety ( aj s mojimi detmi, ked ich ma ex kazdy druhy vikend ) a popri tom sexovat. Jej manzel pracuje 12tky pia-sob-ned. Takze maju dost prilezitosti. Ex mi je ukradnuty, ale dotyka sa to mojich deti a mna ide roztrhnut. Ta dotycna sa stara do mojej rodiny a dava rady mojmu ex. Ako travenie spolocneho casu bol jeden z dovodov rozchodu lebo nas mal na haku. Vacsinu casu s mojimi detmi travi prave ona, moj ex nevie co sam s detmi robit a to ich ma len 4 dni do mesiaca.
Moja rodina o jeho romaniku vie lebo rozchod som iniciovala ja a on bol za ublizeneho, tak nech len vedia, aky je to charakter. Este v auguste u pravnika vykrikoval a robil bordel ako ma miluje a v septembri uz tejto pisal, ze ju lubi. On si len potrebuje zasexovat raz za tyzden, je jedno s kym, keby mal kozu v izbe, tak pretiahne aj tu. A kedze o tamtu si nikto ani bicykel neoprie, tak sa do neho zamilovala.
Proste padol tak hlboko, ze uz hlbsie nemoze. Ako som si pred tym ja sypala popol na hlavu, ze som sa chcela rozist, tak teraz viem, ze som lepsie ani urobit nemohla a hlavne mala som to urbit uz davno, resp ani nezacinat s takym niekym.
A teraz mam dilemu, povedat to jej muzovi, resp poslat mu anonymne skopirovane spravy jeho bezchybnej manzelky? Otazka je, ako by to vypalilo. Povedat to mojmu ex, ze o tom viem? Na druhej strane je dobre mat interne info a mat na neho paky, v pripade, ze bude robit problemy s detmi a pod. Alebo nechat karmu urobit svoj job?

Strana
z2
autor
17. dec 2019

@retatka lebo po vojne je kazdy general ☹

oli18
17. dec 2019

Chápem zakladateľku, o čo jej ide. O to, že ju podvádza s rodinnou priateľkou, ktorej dôverovala, stýkali sa ako priatelia a teraz takýto podraz. Dvojitý. Nielen od manžela, ale aj od kamarátky. O to viac to bolí, že sklamali dvaja blízki ľudia. Navyše, ak by dotyčná predčila zakladateľku v niečom, možno by si povedala, že ok, je krajšia, štíhlejšia, múdrejšia. To môjmu manželovi na mne prekážalo, že som sa jej nevyrovnala. Asi to aj tak bude, známa mu dáva niečo navyše, čo mu manželka nedokázala poskytnúť. Bez ohľadu na to, ako ju tu manželka popísala. Ale to vedia len tí dvaja. Ak by ju podvádzal s neznámou ženou , bolelo by ju to o niečo menej.

h2
17. dec 2019

Teda baby, nestačím sa čudovať Vašim odpovediam. Len nedávno tu bola diskusia o tom, že jedna žena prišla na to, že jej kamarátku podvádza partner a ona nevie, či jej to má povedať. Celé osadenstvo MK sa takmer bez výnimky zhodlo na tom, že áno, treba to povedať, kamoška to musí vedieť. Dokonca útoky na autorku, že čo je to za kamarátku, že to nechce povedať atď. No a teraz zrazu "všechno je jinak"? Ak som správne pochopila, tak tá rodina, z ktorej je táto vydatá milenka, boli veľmi dobrí kamaráti s autorkou tejto diskusie. To si jej kamarát nezalsúži vedieť, čo má doma?

autor
17. dec 2019

@oli18 tak ona ho podporovala, robila mu psychohygienu, ked sme sa rozisli. a ako som pisala, ma svoj pud a musi byt, s hocikym. On ma ako nepodvadza, ved sme rozideni. len ta absurdnost celej situacie a ani hlavne kvoli tomu, ze sa dobre pozname a viem co sme sa o nej rozpravali a aky mal nazor. Ako ja som sa s nim rozisla, on sa rozchadzat nechcel. Ona je len taka nalepka na rozbite koleno, nikdy by sa k nej oficialne nepriznal, ak by sa nakoniec s muzom rozisli. Bolo by po idylke. Ona ma vela vlastnosti, ktore moj muz neakceptuje. To ona sa do neho zamilovala a aj ho manipuluje, kedze je ten moj ex totalne nesamostatny a potrebuje matku a ona sa chytila role velmi rada. A dakujem, ze si ma trosku pochopila. Bije sa vo mne vela emocii.

@h2 ten jej muz je tiez truhlik. Ked ma zenu zamilovanu musi byt vidiet nejake zmeny v jej spravani, len je tiez taky nevsimavy a ma to (ju) na haku. O to viac je ten moj ex viac zaujimavy. Hovorim, take vzruso uz nezazije. Zakazane najviac chuti .
Ano boli sme dobri kamarati. Teraz su jeho znamy proti mne, lebo som ho chudacika nechala. Ta dotycna si ma na FB zablokovala, lebo som mojmu ex napisala, ze si neprajem aby cudzi ludia postovali fotky s nasimi detmi. a bolo. Nebudem mu nic hovorit. Hadam vydrzim a neprerieknem sa.

moonlight1210
17. dec 2019

@h2 vidis, my, co by sme si dobre zvazili, co povedat, co nie a za akych okolnosti, tento problem, ze sa spreneverujeme svojim hodnotam, nemame.

ani tej kamaratke vtedy som neradila ist s bubnom na zajace a bezat hned za horuca vsetko povedat. a ani tu neradim hned konat. uz len preto, ze v tomto pripade je autorka priamo zaniteresovana, je akterom toho stvoruholnika (ona, jej bududci ex, jej kamoska a jej muz). a to je komplet ina poziciaakokeby bola len kamoska, co nahodne uvidi niecieho frajera sa za ruky vodit s dalsou na tajnasa.
a myslim, ze aj ked jej ex je blbec, ktoremu by to nedoslso, tak jeho milenka tak hlupa nie je a hned by jej doslo, odkial su tie screenshoty a kto jediny ich mohol poslat a ako sa k nim najskor dostal.

takze jedine, co by autorka ziskala, by boli problemy od buduceho ex, stratu pristupu k pravdivym info, ktore sa jej mozu zist pri rozvode, lebo on netusi, ze mu to cita, tak je uprimny a otvoreny a na vrch k tomu problemy, ktore by jej robila byvala kamaratka, lebo urcite by tu stratu svojej "vysokej moralky" nenechala len tak.
a najskor ani ten kamarat by sa jej nepodakoval.

nyusika
17. dec 2019

@h2 ale ta zena nie je kamaratka autorky, podla toho, cio o nej ona pise, nou dost opovrhovala uz aj predtym, ako sa aferka jej manzela prevalila.

nyusika
17. dec 2019

To, ze tvoj ex bol uplne nahovno manzel ale neznamena, ze je detom zly otec.
aj ked ty si o nom myslis iba zle, aj co sa tyka vztahu k detom.

dolezite je, aky vztah k nemu maju deti.
a nemusim zdoraznovat,.ze deti maju castokrat zly vztah k otcovi (odidenemu z partnerov, aj zena to moze byt) iba preto, lebo druhy partner sa postaral o to, aby ho znenavideli.

kakawah
17. dec 2019

No tak kamarat mu podal pomocnu ruku a on mu ako za vďaku preťahuje jeho ženu. Loz ma krátke nohy a toto ked praskne to bude rosambo. Inak ja by som sa do toho nemiesala. Pisala si ze mas vztah tak smeruj svoju energiu tam a k detom. Ani sa nemusíš dozvedieť ako to vsetko dopadne.

autor
17. dec 2019

@nyusika boli sme kamaratky ako, nie best friends, ale boli. Preto ze ju poznam, ma to zerie. Nehovorim, ze je najhorsi otec na svete, poznam aj horsich..pred detmi nic nehovorim, prave naopak. Nehuckam ich proti nemu. Maju dobry vztah s nim, este su dost male. Oni zistia same skoro, ze nema o ne velmi zaujem.
Aferka sa este neprevalila.

nyusika
17. dec 2019

boli ste teda zname, ale nikdy si o nej nemala dobru mienku.
nevies, ako to naozaj je, mozno im obom presne taketo nieco vyhovuje.
vy uz partneri nie ste, naozaj si nezasieraj zivot tym, co tam uz nepatri.

lubkavargova1
17. dec 2019

a to si predstav, ze ex si najde krajsiu a mladsiu a este bude aj mat rada deti...

zowie
18. dec 2019

@777januska777 vies kto byva najvacsia hlupana? Ta ktora to vsetko vykecia. Nestarat sa druhym do zivota, co oko nevidi, srdce neboli. Zivot to zariadi sam. Kazda zena pride na to ze nieco nie je v poriadku. Poznam aj take co sa nakoniec vyriesilo a manzelia ostali spolu. Este stastie ze sa im do toho nik nestaral. Je to ich zivot. Kazdy sam za seba

eliska13
18. dec 2019

Ja to vidím tak, že tvoj muž jej lichotí a ona je pani spasitelka, takže sa mu rada o deti postara aj o exa.To sú také typy žien, ktoré majú dobrý pocit z toho, že môžu pomoct, nedocenené do a, tak sa angažujú inde.Muz vie, že sa zbaví zodpovednosti určite ona deťom navarí, napecie zavola ich k nim .....Doma už bola nuda, tak majú trocha vzrusa.Nic by som neposieľala iba mužovi by som záhadne povedala nejakú poznámku.A vadilo by to aj mne je to jeho dieťa a nemá sa o ne starať kamarátka.

eliska13
18. dec 2019

Tvoj muž musí byť pekný manipulátor, ak čaká od jej muža pomoc pri dome, od nej pomoc a výlety s deťmi buď rada, že si sa ho zbavila ako píšeš dieťa, ktoré čaká čo mama spraví asi je dosť nesamostatny a čaká, že vždy niekto ho poposunie či pomoze

autor
18. dec 2019

@lubkavargova1 haha, ja som mladsia o 9 rokov. On si stale mysli, ze je mladenec, za dva roky bude mat 50tku a na tri deti plati alimenty. Povedala som mu, ze nech si uz radsej dalsie deti nerobi, ked sa nevie postarat o tie tri co uz ma. Dieta nie je zaruka vztahu, hlavne ak si najde zase mladsiu. Ked uz ho druha zena poslala do prdele, tak asi nieco nebude v poriadku. Ak bude mat rada moje deti, na tom predsa nie je nic zle. Predpokladam, ze sa moj ex prestane zaujimat este aj to malo co teraz.
@eliska13 presne si to vystihla. presne tak to aj je. On sa nevie detom venovat, robit aktivitu. Prechadzky priam neznasa a stale sme sa kvoli tomu hadali. Nemyslim si, ze teraz sa zazrakom zmeni a este aj prestane cumiet na futbal.
poznamky hadzem sem tam, kedze niekedy mi ujde, ale on to vobec nechape. Mysli, ze len tak na slepo strielam.
@eliska13 Ani nie, ze manipulator, lenivy a pohodlny je. Mamka ho tak naucila. Ano je ako decko, vsetko som mala na starosti ja.

lubkavargova1
18. dec 2019

no moja moc sa nesmej, lebo vidis ako si dopadla...nasiel si skratu oproti tebe a vidis, ze je mu lepsie ako pri tebe. Takze moc taka ista nebud.

kakawah
18. dec 2019

@lubkavargova1 naco toto pisat autorke? Vef su v rozvodovom konani a podnet dala ona. Takze mala asi dobrý dovod na to. O tom ze si zacal s tou zenou...hm. Diera ako diera. Moc hladat nemusel. Ta zenska vyuzila príležitosť na to aby sa mužovi pomstila a zas ex autorkin si pichne kedy chce. Cele toto o nicom. Ale autorke by som sa nesmiala . Az to praskne im dvom do smiechu nebude a nakoniec si ani na meno nepridu.

autor
20. dec 2019

@kakawah
@lubkavargova1 ja viem, co viem. Muza si poznam a ju tiez. Spolu nebudu, len si zasexuju ked bude prilezitost a bud to praskne alebo nie. Ona mu stastie neprinesie a on to vie, nevedel sa dockat, kedy sa bude moct odstahovat od nich. Presne tak, diera ako diera pre mojho ex urcite. Vie to aj ona, len sa namotala, jej skoda. Prajem im obom, nech si najdu k sebe rovnych.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
autor
20. dec 2019

@maciatkolulu on nema novy vztah, resp urcite nie s tou dotycnou a fajn mu tiez nie je.. Hej drazi ma viac veci. Ak by som s nim nemala deti a nemusela byt s nim v kontakte, urcite by som to neriesila. Mam novy vztah, deti o nom nevedia, takze sa vidame velmi malo, ak sa to teda da nazvat vztah, plnohodnotny urcite nie. S detmi aj budem stale a sama byt tiez nechcem, takze sa nebranim.
Ano, pracujem na tom, vesat sa nebudem. Islo uplne o inu podstatu, ale nevadi. Dakujem za prispevok.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
lubkavargova1
20. dec 2019

@maciatkolulu mne to podla posledneho vychadza, ze sama ma nahovno vztah a tak ide znicit chlapa...hej, hej, keby bola stastna novom vztahu, tak neriesi ex ale pekne lieta v oblakoch, zoznamuje "noveho adepta" s demi a riesi buducnost..no asi to nebude take ligotave ako opisuje.

Strana
z2