Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alionuska dakujem za pochvalu si zlata, vies ze velmi nestiham, tak aj takato drobnost ma potesi, stale ma nutia ucit sa 😀 Ak zvladnem statnice v auguste, tak od septembra mozem zase zacat vypekat, mam aj minizakazku, ktoru uz niekolkokrat zmenili, iste je len to, ze ma mat max do 1 kila, ale uz to bola futbalka, futbalovy teren (velmi mini) a teraz je to ponajnovsom kniha, tak necham zakaznicku, nech sa vybury, porozmysla a ked si bude ista, nech povie co vlastne chce. Od nej ocakavam este aj to, ze mi to na poslednu chvilu zrusi 😀
sse, krasne tie tvoje torticky, pozerala som, nadhera
Ten sud bol fantastický.Fakt dokonalý.A to malovanie bože ako keby si ho z dosák poskladala nie z múky 😉 😀 😀
toho maľovania som sa najviac bála, som skúšala na kúskoch hmoty čo bude najlepšie. Nakoniec vyhralo kakao s vodou 🙂 A vraj ju na oslave ani nechcel oslávenec rozkrájať 😀
dakujem vsetkym 🙂 🙂 🙂
decela cele boky sadli dole.Vidno to na druhej a tretej fotke.No des.
Babuľky, idem aj k vám skúsiť...nejaká šikovná maminka z Ba a okolia, čo by mi upiekla tortičku pre drobca k narodkám??
@tessa http://www.tortyodmamy.sk/ tu máš link kde nájdeš v BA baby čo pečú a ešte si aju album jej môžeš pozrieť 😉
inak som si bola dnes spravit radost v peceni hrou maju tam teraz zehlicku na marcipan len za 5,80 tak som si kupila a este aj nejake vykrajovatka
vidis ali tak mozno preto som si to pomylila ze si spominala ze si piekla niekomu z BA 😉
@anibas vsetko okrem kvetov :-/ ked som vyslahala maslo so salkom tak to bolo ako sr.... a vobec to netuhlo.Proste des.Nakoniec som to musela plnit a zrejme sa stredny plat na tom rozmocila,ptrhal a vyteperil sa pod vahou torty do sveta.Sak to je aj vidno ako sa boky totalne pokrkvane a prevalene.Ale vraj to vyzeralo ako keby to bol umyselne spraveny kvetinac tak som v klidku

@sse krasne a mozem sa ta spytat kolko vazil ten tvoj sud? Ja mam na tento tyzden robit nieco take,ale len 3,5kg. 😅 a to bude asi taky maly...nie?? ...
@henikav teda ja som si to tiez predstavovala,ze ten holubnik je vecsi...a som normalne myslela,ze ako torta..a pozeram a ty si tiez miniatury robila!!! 😀 😀 inak neviem,ale na tej torte su len tie tvoje ozdoby pekne!!! 😀 😀 😀
@jajax K2 ti vydrzi tak dlho,aku ma dobu spotreby...musi to byt napisane na sacku...netreba ju davat do mrazaku..staci do chladnicky....ale musi byt v sacku igelitovom uzavreta,aby neuschla...a myslim ze kilo nie je az tak vela...mozno na jednu tortu...taku väsciu budes mat aj malo... 😅
@bury dakujeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!