icon

Maribella.sk - skúsenosti

nicky221
9. jún 2020

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či niekto nakupoval na stránke maribella.sk....Ďakujem

Strana
z2
nataly98
9. jún 2020

@nicky221 mamina akurát minulý týždeň odtiaľ objednávala. Tovar mala asi do 3 dní doma a je spokojná.

nicky221
autor
10. jún 2020

@nataly98 a mamka čo objednávala? mne sa tam zapáčili stoličky....tak neviem :/

nataly98
10. jún 2020

@nicky221 objednávala mäkký koberec, na fotke vyzeral síce o trošku lepšie ale aj tak je pekný.

veronikabalazova
7. júl 2020

@nataly98 náhodou fotku nemáte? Tiež chcem obj

vanes4ka
19. júl 2020

@veronikabalazova zdravim aj ja mam zaujem kupit si koberec dalo by sa poslat fotka

soci18
25. sep 2020

@nicky221 ja neodporúčam , dnes mi došla zásielka od nich a došla mi úplne iná farba , objednávala som čiernu plastovú skriňu a došla mi svetlo modrá 😤😤😤 na objednávku som čakala 5 týždňov aj napriek tomu že ju udávali skladom. To som ešte zvedavá ako mi vybavia reklamáciu .

veronikabalazova
25. sep 2020

@vanes4ka
@vanes4ka ale ja nemám žiadny koberec na oredah🙂

katusk
11. nov 2020

@soci18 www.maribella.sk sú poľský podvodníci. Reklamoval som tovar, musela som ho vrátiť do PL, takže namiesto zásielky za 3,50 som zaplatila 14,50Eur.

jankamarcel
9. dec 2020

Koberce vôbec neodporúčam,fotky krásne a skutočnosť otras ,handry,vraciam späť

pexinka
18. mar 2021

ja som od nich kupovala detský šatník 12ks akože dodali mi ho bez dvoch častí, čiže mám len 11 skriniek poskladaných, už 3 týždne sa s nimi natahujem, odpisujú po x dnoch a píšu ako madari, raz mi napíšu že balík by mal byť už v mojej krajine potom len ahoj pošleme a inak nič, otrasná komunikácia, neskutočne dlho to trvá, ja neodporúčam

miskamips
21. sep 2021

Dodnes sa dohadujem s nimi na reklamacii. Uz 3 tyzdne nic. Batoh pre mamicky tam neodporucam kupovat vobec. Uplne sitne a nekvalitne. Polske veci a akoze SK stranka. Odpisuju akoby z googleprekladaca pisali. Vzdy jedna, dve vety a potom nic.

pexinka
21. sep 2021

@miskamips napis im,ze ak ti nepridu do konca tyzdna peniaze, das ich na europske centrum pre spotrebitela, pretoze nasa SOI tam nic nezmoze, lebo adresa je v zahranici

miskamips
21. sep 2021

@pexinka no lenze oni vobec neodpisuju uz. Ale skusim, chcela som podobrom. Nemam uz co stratit.

pexinka
21. sep 2021

@miskamips podobrom sa s nimi neda, napis im hento, priloz aj cislo uctu a vyckaj, mne tak poslali

miskamips
21. sep 2021

@pexinka fakt? Super tak dam vediet potom🙂 vdakaa

miskamips
22. sep 2021

@pexinka a ked sa mozem spytat, kedy ti prisli peniaze potom? Uz som im napisala, tak som zvedava.

pexinka
22. sep 2021

@miskamips presne v posledny den ako som im napisala ze pockam a potom podavam staznost

saintez
Autor odpoveď zmazal
miskamips
7. okt 2021

@pexinka ahojky, tak som im napisala , ze sa ospravedlnuju a stratili mohe maily😆😆 peniaze vy zo zakona mali prist do 14 dni. Dokonca vratia celu sumu. Tak som zvedava. Ked som im pohrozila aj s pravnikom tak hned odpisali. Dam vediet a dakujem. Nech ludia vedia, ze sa to da a ze uz u nich nic nekupovat!!! Co citam, je toho na nich viac.

pexinka
7. okt 2021

@miskamips drzim palceky nech ozaj vratia peniazky ;) daj vediet ;)

miskamips
18. okt 2021

@pexinka taakze, peniaze prisliii. Dokonca skoro za cely nakup. Treba ich naozaj postrasit a nenechat sa. Pisali, ze stratili moje emaily a bla bla. Takze potom hned ako som im napisala svoje, tak boli peniaze na ucte do par dni😆 Dakujem velmi pekne za rady.

pexinka
18. okt 2021

@miskamips super,tesim sa s tebou ;)

spy23
10. nov 2021

@miskamips prosím vás vy ste im najprv produkt vrátili? Skôr než vám poslali peniaze späť?

miskamips
10. nov 2021

@spy23 nie, mala som matersky batoh, ktory sa po 3mesiacoch uplne rozpadol. Normalne latka sa trhala, utrhli sa popruhy, vnutro cele roztrhane. Proste nekvalitne. Poslala som email s fotkami, fakturou. Odpisali ze ok mam si vybrat iny tovar alebo vratia peniaze. Ze nemusim posielat zatial batoh. Lenze sa potom neozyvali, druhy tovar nikde, a tak som si s nimi vypisovala asi 2mesiace. Vzdy len 1 vetu odpisali a nic k tomu. Takze ked som sa uz nahnevala a po dobrej rade tu z modreho konika som zacala konat😆

spy23
10. nov 2021

@miskamips ja som zvedavá, či mne odpisu. Ja som objednala knihu a to je nestabilná obluda. Tak uvidím či sa peňazí dočkám

bianka_012
13. dec 2021

@spy23 dobrý deň, ako sa to vyriešilo ? Za koľko dní vám tovar prišiel?

spy23
14. dec 2021

@bianka_012 dobrý večer. Tovar som vrátila lebo nezodpovedal fotke a od 19 novembra sa s nimi nastavujem aby mi vrátili peniaze

henrietak
17. dec 2021

@spy23 čo ste od nich kupovala? Ja som objednala koberce no ako čítam recenzie.. neviem či ich vôbec prebrať 🤷‍♀️

win_gi
17. dec 2021

Ja som si tak kupovala koberec kedysi a prišiel na čas a ešte aj kvalitovo je fajn, takže ja s touto stránkou nemám žiadny problém

silvia6980
17. dec 2021

@win_gi dobrý deň a co ste kupovala?

Strana
z2