icon

Maribella.sk - skúsenosti

nicky221
9. jún 2020

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či niekto nakupoval na stránke maribella.sk....Ďakujem

Strana
z2
bianka_012
17. dec 2021

Ja som kupovala svetielka na stromček a tiež som spokojná, doručenie za 3-4 pracovné dni

spy23
17. dec 2021

@henrietak skrinu

214janka
22. jan 2022

@spy23 Dobrý deň chcem sa vás opýtať na akú adresu ste im vrátili tovar?Ja som si objednala skrinu no vôbec nezodpovedá čo som videla pri objednávke tak im to idem vratit.No rozmýšlam ako či cez poštu alebo kurierom a či na tu Poľskú adresu.Poprosím ak ma niekto skusenost ako to poslať budem velmi rada Jana

petronella22
26. jan 2022

Objednala som si skriňu do detskej izby ,takú tu skladačku, tovar prišiel poškodený, písala som im 3 maily a nič.
Nabudúce si prečítam recenzie a až potom budem kupovať.....
Ale čo čakať od Poliaka 🤣🤣

214janka
26. jan 2022

@petronella22 No ano aj ja som objednala skrinu, no to čo prišlo vôbec nezodpovedalo obrazku, pri objednávke.Písala som im že tovar vraciam, ozvali sa že im mam zaslať doklad o poslaní .No som zvedavá akot o bude s vrátením peňazí.....Veru tiež som si mala overiť , od koho kupujem....

petronella22
27. jan 2022

@214janka včera mi písali ze vymenia, lebo som im pohrozila právnikom a európske centrum pre spotrebiteľa, a hneď som sa pýtala ci si pošlú kuriéra, zevraj áno.....

214janka
28. jan 2022

@petronella22 tak to budem musiet skusiť aj ja lebo ešte som to neposlala časovo nestiham a je to dosť ťažke, tak neviem koľko by som zaplatila na pošte alebo budem žiadať uhadit aj tieto naklady, cez den nie som doma tak to neviem poslať kurieirom ...no skusim ich vyzvať aby zaslali kuriera a ja im to prepošlem späť

kollerovarenata
31. jan 2022

Dňa 9.1.22 som objednala modulovú skriňu za 51,39 EUR Až po mojej výzve, čo je s objednávkou mi odpísali, že ju nemajú. Žiadala som vrátiť peniaze. Vymenili sme si niekoľko mailov.😡 Dnes 31.1.22 mi KONEČNE bola suma vrátená na účet.😉

petronella22
31. jan 2022

@214janka robila som reklamácie v bývalej práci, takže sama viem ze bez ,, vyhražanim ,, niečím vyšším sa väčšinou oplatí.
U mňa to určite poškodil kurier , ale to si musia oni medzi sebou už.
Písali už ze pošlú mi nové, tak som sa pýtala ci im mam poslať nazad poškodené, že netreba.

petronella22
31. jan 2022

@kollerovarenata na všetko je 30 dní, žiaľ.
Keď treba platiť musíme hneď ale keď sa vracia, reklamuje,vybavuje hocičo hocikde tak majú 30 dní, pracovných....

kollerovarenata
31. jan 2022

@petronella22 pohla som sa z miesta, až keď som ich upozornila na európske centrum spotrebiteľa

pipinahege
22. júl 2022

@nicky221
@nicky221 zdravim ja som si objednala pred večerom a som veľmi spokojná platila som vopred a už dnes mám doma krásny toaletný kufrík

Strana
z2