Naliehavo prosím o pomoc, radu, tip.
Neplánovane dnes musím zastúpiť kolegyňu na spoločenskej udalosti, akurát som sa dosť zaoblila, a potrebujem to čo najlepšie zamaskovať. Šaty sú relatívne úzke (je to mešie zlo, než široké, skúšala som, ale to už som úplná korba). Brucho a zadok na zaplakanie. ideálne asi nejaký sťahovací pás? Nemáte overený tip? Eshop neprichádza do úvahy, jedine nejaký zázrak, čo by sa dal zohnať v rámci Ba a nestál pol výplaty..
Budem vďačná za každú odpoveď..(že treba cvičiť, rozumne sa stravovať, a počítať kalórie je mi jasné, ale to v priebehu 12 hodín môj problém nevyrieši.)
@martina1985ba prepaid to znie hrozne bude ako skrina s ozdobnou dekou na vrchu.
Skus zohnat klasicky korzet drag Queens bezne nosia.. aj niektore zeny. Zvyrazni hrud a boky vytvor aspon iluziu presypacich hodin . A nic si z toho nerob Adel bola uzasna aj pred tym nez schudla.
@miadi v tejto svojej tragikomickej situacií som ti to živo predstavila, a teda pobavilo, a aj to je obrovská zásluha, takže ďakujem
@martina1985ba ďakujem, tie šaty sú ale dlhšie, takže to by spolu celkom nefungovalo
@miadi 🥰 ďakujem za povzbudenie, hľadám od včera večera, tak hádam sa mi podarí vybehnúť z práce a niečo zohnať. Nech je to komplet, zabudla som si v rannom zhone doma celý kufor, od laptopu cez šaty so všetkým. Tak možno toto dobrodružstvo nadobudne ešte celkom iný rozmer
Skús sťahovacie body. Mávajú aj s dlhšou nohavičkou, prípadne sťahovaciu spodničku, Klasické sťahovacie nohavičky sa zvyknú rolovať dole. Vyskúšaj v Bepon a iné obchody so spodnou bielizňou, ale mávali ich aj v tesco kedysi.
@1ryba niečo som už pozerala, žiaľ, nie všetko majú na sklade v predajni..dobre vedieť s tým rolovaním, ja takéto niečo riešim prvý krát, takže som viac než vďačná za takéto postrehy
Aj by som ti poradila - vkracaj ta ako bohyna taka aka si, nic nemaskuj, neosivaj sa, uzivaj si. No teraz, ak si zabudla saty doma, asi by to vyznelo, ze vkracaj ta naha
Nejake maskacove saty a splynut tam s nejakou palmou? Neboj, to zvladnes. Bude tam viac zaoblenych po covide.
Mozno je to znamenie ze si saty zabudla -ze si mas kupit nove ine.. tak minimalne vies cierna zostihluje. Neviem ci zozenies su take korzety len na pas. Ja som si po 10r kupila silonky a maju take stahovacie pevnejsie cosi v tej hornej casti brusko zadok . Mozno aj nieco take by stacilo ?
mozno nejake dlhsie sačko na to, pončo...