Maskovanie problémových partií

12. dec 2022

Naliehavo prosím o pomoc, radu, tip.
Neplánovane dnes musím zastúpiť kolegyňu na spoločenskej udalosti, akurát som sa dosť zaoblila, a potrebujem to čo najlepšie zamaskovať. Šaty sú relatívne úzke (je to mešie zlo, než široké, skúšala som, ale to už som úplná korba). Brucho a zadok na zaplakanie. ideálne asi nejaký sťahovací pás? Nemáte overený tip? Eshop neprichádza do úvahy, jedine nejaký zázrak, čo by sa dal zohnať v rámci Ba a nestál pol výplaty..

Budem vďačná za každú odpoveď..(že treba cvičiť, rozumne sa stravovať, a počítať kalórie je mi jasné, ale to v priebehu 12 hodín môj problém nevyrieši.)

martina1985ba
12. dec 2022

mozno nejake dlhsie sačko na to, pončo...

miadi
12. dec 2022

@martina1985ba prepaid to znie hrozne bude ako skrina s ozdobnou dekou na vrchu.

miadi
12. dec 2022

Skus zohnat klasicky korzet drag Queens bezne nosia.. aj niektore zeny. Zvyrazni hrud a boky vytvor aspon iluziu presypacich hodin . A nic si z toho nerob Adel bola uzasna aj pred tym nez schudla.

autor
12. dec 2022

@miadi 😁😁😁 v tejto svojej tragikomickej situacií som ti to živo predstavila, a teda pobavilo, a aj to je obrovská zásluha, takže ďakujem ❤❤❤

autor
12. dec 2022

@martina1985ba ďakujem, tie šaty sú ale dlhšie, takže to by spolu celkom nefungovalo🙁

autor
12. dec 2022

@miadi 🥰 ďakujem za povzbudenie, hľadám od včera večera, tak hádam sa mi podarí vybehnúť z práce a niečo zohnať. Nech je to komplet, zabudla som si v rannom zhone doma celý kufor, od laptopu cez šaty so všetkým. Tak možno toto dobrodružstvo nadobudne ešte celkom iný rozmer

1ryba
12. dec 2022

Skús sťahovacie body. Mávajú aj s dlhšou nohavičkou, prípadne sťahovaciu spodničku, Klasické sťahovacie nohavičky sa zvyknú rolovať dole. Vyskúšaj v Bepon a iné obchody so spodnou bielizňou, ale mávali ich aj v tesco kedysi.

autor
12. dec 2022

@1ryba niečo som už pozerala, žiaľ, nie všetko majú na sklade v predajni..dobre vedieť s tým rolovaním, ja takéto niečo riešim prvý krát, takže som viac než vďačná za takéto postrehy

jumama
12. dec 2022

Aj by som ti poradila - vkracaj ta ako bohyna taka aka si, nic nemaskuj, neosivaj sa, uzivaj si. No teraz, ak si zabudla saty doma, asi by to vyznelo, ze vkracaj ta naha 🙂

liljana
12. dec 2022

Nejake maskacove saty a splynut tam s nejakou palmou? 🙂 Neboj, to zvladnes. Bude tam viac zaoblenych po covide.

miadi
12. dec 2022

Mozno je to znamenie ze si saty zabudla -ze si mas kupit nove ine.. tak minimalne vies cierna zostihluje. Neviem ci zozenies su take korzety len na pas. Ja som si po 10r kupila silonky a maju take stahovacie pevnejsie cosi v tej hornej casti brusko zadok . Mozno aj nieco take by stacilo ?