Máte chlapca s menom Benjamín?
mamičky vedeli by ste mi poradiť čakám chlapčeka a chcela by som mu dať meno Benjamín, veľmi sa mi páči no skratky mi moc nepasujú , mate niekto Benjamínka? Katka
no ved hej aj ja ale skratka sa vždy zíde a najhoršie je že rodičia si kupili psa a volá sa Beni:(
Mne sa to meno veľmi páči a tiež o ňom rozmýšľam 🙂 Budem ho volať Benjamínko a kď bude starší tak Benajmín alebo aj Ben, normálne mužské zahraničné meno., Dávajú ho aj psom, ale to dávaju aj Adelka alebo Viki. 🙂
Tak to ano to máš pravdu, veľká vďaka lebo som už rozmýšľala že ho nedám ale bude to Benjamínko . Dik dik moc.
Ja sa volam Linda a tiez kopec psov sa tak vola a absolutne ma to netrapi. Tiez nemam rada zdrobneniny krasnych mien a preto mam vybrate mena deti ktore sa ani inak povedat nedaju 🙂
Benjamin je krasne a originalne meno, urcite lepsie ako keby malo byt v treide 10 adamov a 15 samuelov....nic proti tymto menam....len su casto pricaste.....
cize nevahaj
@katim ja mám syna Benjamína. Toto meno sa mi už dávno páčilo a keď som bola tehotná a oznámila som príbuzenstvu,že mu chcem dať meno Benjamín,tak neboli nadšení,lebo sa im to meno zdalo byť dlhé a nevedeli,ako ho budú volať. No ale ja som si stála za svojím a poviem ti,že ho voláme normálne celým menom- Benjamín,alebo Benjamínko a vôbec to nikomu nerobí problém. Len náš synátor,keďže zo začiatku bolo pre neho zložité vysloviť celé meno si ho skrátil na Ben a aj my a aj známi mu sem tam povieme Ben.
Moje krsňa má kamaráta Benjamína a volá ho Beník, neviem ako na to prišiel, ale volá ho tak celá trieda. 🙂
Super ste zlaté veľká vďaka za podporu, mam aj 2 ročného synčeka Timotejka a keď mi svokra povedala ze prečo šampón normálne som si sadla . Tak teraz sa radšej poradím, ale fakt je ten ,že keď si ktosi bude chcieť najsť prezývku nájde na každé meno 🙂 🙂 🙂
ako mám presvedčiť snúbenca ,,, chcem dať chlapčekovi meno Benjamín a dievčatko Sandra ☹ ,,,veľmi sa mi to meno páči, ale keď som to povedala mame reagovala tak isto ,,, meno jak pre psa ,,, ☹ podľa mňa je nádherné
Môj brat aj môj synovec sú Benjamínovia... Brata voláme Beno, synovca Benko, sestra keď sa hnevá, tak mu povie Benjamín.
@michaela737 ja si tiez pomyslim na psa ako tvoja mama. 😕ale takych mien je vela a ludia ich davaju....tiez meno Max, Hugo- mne sa hned vybavi pes pri tych menach.
no mi sme mu veru meno Benjamín dali a je to velmi pekné meno volame ho Benjamínko alebo Bendži 🙂)
@michaela737 sestrin syn sa volá Benjamín - tiež ho voláme Ben, Beny ale Bedži. ale on sám sa predstaví vždy Benjamín 🙂

@katim a načo to chceš skracovať? Ja by som mu hovorila asi Beny, alebo Ben, ale to znie dosť "psovsky"
Normálne, Benjamín a hotovo