Máte doma vysávač Ritello?
maminy, mate niektorá doma tento vysávač ? ste spokojne ?
pri maximalnej 4 rychlosti ma prikon 1000 W ako je napisane na stitku. Pri prvej ryhclosti - samotnej cisticke vzduchu ma okolo 40 - 50 W, teda ako slaba ziarovka.
Pred asi hodinou odisiel od nas velmi prijemny a sikovny pan, ktory nam odprezentoval Ritello vysavac....manzel bol spociatku skepticky, potom ho nalomil, ale nastastie sme sa dohodlu, ze sa este spojime a dame vediet co a ako...Inak by sme mali podpisat zmluvu hned, ak sa rozhodneme...Dojem na nas vysavac spravil skvely, ale pre istotu som natukala do vyhladavaca jeho nazov a nasla tuto diskusiu...bola som nerozhodna, velmi pozitivne reakcie zneli podozrivo (navyse sa v nich neustale objavovali rovnake gramaticke chyby, napriek roznym uzivatelskym uctom😀)..a uvedomila dom si, ze aj nam zostali doma po prezentacii cierne handricky, co prezentujuci pouzil...zobrala som tie ciste a skusila to s nasim "starkym"...presla som miesta, ktore boli povysavane viackrat Ritellom a prachovy nanos tam bol aj potom a rovnaky...a skusila som to aj na vyfukovom filtri a tam nebolo vobec nic...takze za tie prachy isto nestoji...mozno aj vas stary vysavac je porovnatelny, ak nie lepsi...😉
Zdravím ,RITELLO máme už viac ako 3 roky , zatiaľ bez poruchy, spokojnosť na 1000 % 🙂 počas prezentácie som si uvedomila že cely zivot to človek robi uplne zbytočne ked to jeden poriadny pristroj spravi uplne dokonale za tie 3 roky čo ho mam som nenašla niečo zlé čo by som mu vytkla..to čo tu poniktorý píšete že je tťažky alebo hlučnejši ako iny vysavač tak to neije pravda..mali sme 2000w vvysávač a to bolo ako delo a smrdí to stále...ukončím to 🙂 je to dobry stroj záleží na vás ako z ním budete zaobchádzať 🙂
@marcelka89 Pocas prezentacie ste si mali uvedomit, ze Vas stary vysavac povysava tak isto dobre ako Ritello, ako to nuektorych dovtipnejsich tu napadlo povysavat s tymi handrickami miesto, ktore povysaval pan s Ritellom a nasli by ste na nich taky isty bordel, ako Vam deklaroval pan. Cize nadalej zijete v takom istom bordeli - podla jeho slov, ako ste zili pred nim. Ale nevadi. Snad sa od Vas dockame aj inych prispevkov na ine temy, kedze ste tu zaregistrovana nova. Snad nie len kvoli Ritelu.😉
@marcelka89 to si sa kvôli tomuto príspevku registrovala na MK ? zaujímavé a hneď fórum o vysávači.....ďalší špión čo parazituje na tom, že vie okecávať
@cubalucia Ano, niektorych dovtipnejsich tiez napadlo, ze po opakovanom povysavani vasim starym vysavacom, na mieste, kde bolo povysavane Ritellom, je taky isty bordel na tych handrickach nie preto, ze to Ritello nepovysava, ale preto, lebo ze v tom vasom koberci je take mnozstvo zatlaceneho prachu, ze aby bol koberec cisty, je potrebne opakovane vysavat niekedy aj 4-5 kompletnych povysavani koberca, aby sa vytiahol vsetok bordel co v nom mate.
Musím povedať, že najprv ma prepadavali obavy, a to najmä po prečítaní týchto príspevkov, či som peniaze nevyhodila zbytočne. S odstupom času však vidím, aku vodu vylievam, keď povysavam s Rittelom. Predtým to bolo čisté bahno. Takže je úplne logické, že Rittelo nepovysava perfekt hneď na prvýkrát. Treba mu dať čas a stojí to za to.
@cubalucia Nech sa paci. Mozete nam prist povysavat vasim starym vysavacom koberec a vyskusat si to. Alebo to mozeme urobit este lepsie. Vy povysavate vasim starym vysavacom 100x vas koberec - na nejakej ploche cca pol metra - 100 x na tom istom malom mieste vasim starym vysavacom, necham vas poriadne sa namakat, aj vam budem nahlas ratat do 100 - a potom po tom istom mieste povysavam Ritellom. Ak vo vasom koberci najdem prach, tak mi zaplatite cestu so vsetkymi nakladmi.
@satiba ... to urcite - a budeme tam, kde sme boli na prezentacii. ☺ Prach tam bude totiz vzdy.
Hodnovernejsia skuska by bola ta prva, povysavat so starym vysavacom po povysavani Ritellom.
Vysavala som s handrickou aj novy este nerozbaleny vankusik, ktory sme dostali za prezentaciu - a tiez handricka spinava.
Nevadi, nech si kazdy vyhadzuje peniaze za co chce, upozorneni tu uz padlo dost.
ja som spokojna majitelka Ritella a hovorim zo svojej 2,5 rocnej praxe upratovania Ritellom v dome s kobercami aj podlahami. Ano toto iste urobil predajca u nas sa prezentacii. My prach v koberci nemame. Ale kludne sa uspokojujte a kritizujte Ritello, aby sa vam lepsie spalo, ze mate doma tolko prachu, v ktorom zijete a ktory dycha cela vasa rodina a to len vdaka vasmu vysavacu, ktory vam nedokaze ten prach povysavat.
@satiba aspoň netrep ...počkaj po 4 rokoch, všetko sa bude kaziť, zisti si cenu náhradných dielov, potom sa ti oči otvoria... mám druhý vysávač s vodným filtrom http://eshop.eneftech.sk/Vysavac-s-vodnym-filtr... s certifikátom, čo tá haraburda Ritello nemá, ani mať nebude - pýtala som ho od predajcu. Nemusím do neho nalievať nejakú "vôňu" aby prekryla smrad motora. Dlho sme nevedeli, prečo sa mužovi zhoršil stav, až sme to odsledovali - bolo to vždy po vysávaní Ritellom.
Mám dobrý pocit, že sa za moje € darmožráči nabalili, radšej sme kúpili nový vysávať ako tie isté € ďalej investovať do niečoho , čo ani z ďaleka alergrikom nepomáha.
Zaregistruj sa u ich ako predajca a budeš vedieť, že viacej 50 % z ceny je provízia pre darmožráčov. Naposledy keď nám pri dverách takýto darmožráč zazvonil, letel aj s jeho vysávačom.
@gabsam dakujem za tvoj nazor, ale nerozumiem, preco sa tolko rozculujes ? Kazdy ma pravo na svoj nazor a basta. Dakujem, za vsetky tvoje rady a odporucenia. Ak ti nevyhovovalo Ritello, v poriadku. Mne vyhovuje velmi, som spokojna s tym, ako som sa s manzelom rozhodla a hotovo. Ty mas svoj vysavac, s ktorym si spokojna a ja mam zase Ritello. 🙂
Dobry den.Dnes bol u nas diler od ritella.Vysavac sme si objednali,ale po precitani celej diskusie som vazne na pochybach ci to hned aj nezrusit.Su tu pozit.aj negativ.recenzie a vobec neviem komu verit.Je mi jasne preco je premrstena cena,ale to je dnes snad u vsetkeho.Pre mna je dolezita otazka,ci ozaj pomaha a ci vydrzi.Ak este niekto prida svoju skusenost,budem vdacny.
@stvrto hluk ťa neodradil ? mne to došlo až keď som začala s ním vysávať..... nepridaj tie ich "vône" a budeš cítiť smrad gumy a ver mi neprejde to ani po rokoch...pomáhajú, teda poriadne vysajú iné vysávače- mám to odskúšané ...v živote sme väčšiu hlúposť neurobili ako keď sme kúpili predražený vysávač..ODSTUP OD ZMLUVY aj keď neviem, či na podomový predaj sa to ešte vzťahuje, alebo nezaplať ..vyššie som dala link na vysávače, ktoré sú oveľa výkonnejšie
@stvrto Ja ti mozem povedat, ze si urobil velmi dobre rozhodnutie. Ak pise "gabsam", ze citi z vysavaca smrad, tak jej mozem odporucit iba to, aby si precistila separator pod tecucou vodou tou kefkou, ktora je naspodku vysavaca prilozena. Iny dovod na to neexistuje, iba to, ze sa na separatore zachytila necistota, ktora v kontakte s vodou moze zapachat. Mne sa stalo to iste a po precisteni separatora vo vode nesiel z Ritella ziadny zapach a urcite do neho kvoli tomu netreba davat vone.
Ritello je vynikajuci vysavac a ja som s nim spokojna uz 3 rok a sluzi mi bez chyby, doma mame cisto a nemusime tak casto upratovat, ako predtym. Kazdy clovek ma svoj nazor, ale najvacsiu vahu prikladaj svojmu vlastnemu nazoru. Kritikov najdes pri kazdej jednej veci a pri kazdom vyrobku a aj tie najlepsie veci maju svojich kritikov. Ver sam sebe a kasli na neprajnikov.

@mislane My sme mali prezentaciu v decembri a dostali sme za kontakty len vankusik. Za 2 navstevy z kontaktov slubili sadu hrncov a dodnes nic. Navstevy uz davno prebehli.