Máte doma vysávač Ritello?
maminy, mate niektorá doma tento vysávač ? ste spokojne ?
@rozvod dobry den. Ta firma ma 1cislo cez ktoreho vybavuju vsetko.aj servis aj objednavky a ostatne.ak ho nemate tak vam poslem ak by ste potrebovali.ozvite sa.urcite ho maju aj na ich schranke
u nás bol veľmi milý pán na prezentácii v stredu a môžem povedať, že bol veľmi presvedčivý, ale s manželom sme boli vopred dohodnutí, že nič kupovať nebudeme, keďže ide o dosť premrštenú cenu a až taký úžasný sa nám ten vysávač nezdal. Za kontakty nám dal zadarmo Purello a tiež nejaký anatomický vankúš, Zo zaujímavosti som si chcela prečítať recenzie na tento vysávač a natrafila som na túto diskusiu. Prekvapilo ma hlavne to, že pozitívne reakcie sú väčšinou od užívateľov, ktorí boli zaregistrovaní v ten mesiac, kedy napísali príspevok do diskusie 😒 Takže ma vôbec nepresvedčili, že ide o kvalitný výrobok 🙂
@beruska033
Beruska chcela by som sa spýtať čo vám opravovali na motore a koľko to stálo,nám začal divno vrčať a aj smrdeť,asi zhorení motor ☹ ☹ ☹
@janakaa nam ho opravovali 2x ale to bol v zaruke este. Velmi hucal a nemal tah. Takze nemam potuchy co by ti stalo. Kym bol v oprave tak mi zatial zapozicali. To bolo asi jedine + tejto firmy 😐
Ritello mam viac ako 2 roky a nevymenila by som ho za ziadny iny vysavac ani iny podobny pristroj. Ma niekolko funkcii, teda to nie je iba obycajny vysavac, vyuzivame vsetky jeho funkcie. Ak chcete cistit vzduch, tak ho zapnite do zavretej miestnosti a po chvili vojdete do super cistej izby bez prachu s uzasnou vonou a pripomenie vam to vzduch v lese. My si takto prevoniame pred spanim spalnu, precistime, odprašníme vzduch. V kuchyni po vareni odstranujeme pachy. Vankuse, ktore nevieme vyprať, dokáže perfektne prevoňať, vydezinfikovať, zbaviť prachu, roztočov, v žiadnej práčovni alebo čistiarni vám to takto ekologicky nevyčistia. V lete ho používame ako klimatizáciu, a ešte k tomu voňavú. Toto mi neurobí žiadna klimatizácia. V zime ho využívame na dezinfekciu vzduchu, do vody pridáme morskú soľ a to je iný vzduch, to vám poviem, naozaj ako keby ste boli pri mori. Kto chce mat cistu domacnost, jednoznacne odporucam.
@satiba to si kvôli tomuto príspevku registrovala/registroval - jasne máš 50% z ceny.
"Ak chcete cistit vzduch, tak ho zapnite do zavretej miestnosti a po chvili vojdete do super cistej izby bez prachu s uzasnou vonou a pripomenie vam to vzduch v lese = nalejete do nádoby vôňu , ktorá alergikovi spustí reakciu a nezabudnite použiť klapky na uši, tak hlučný nie je žiadny vysávač. Aspoň netrep na čo všetko ho využívate, toto vám natĺkli do hláv na školeniach. A čo spotreba elektriky , nikde nie je napísaný skutočný údaj. Náhradné diely a servis (mimochodom len na tom firma fičí, keď sa už takmer nenájde žiadny kupujúci). Každý kto ho má dlhšie ako 4 roky potvrdí, že viacej nevydrží - DRAHÉ VYSÁVANIE. 😉
@satiba mám ten vysávač od roku 2011, využívam ho non-stop, kým funguje, je super, ale je pravda, že za tie peniaze.... Už som volala technikovi. Pri zhorenom motore ma oprava bude stáť 180 eur (nový motor) plus 39 filter. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale dala som zaň vyše 1500 eur, tak by som čakala, že aspoň servis bude lacnejší. A to mi povedali, že motor je tá najdrahšia časť z vysávača. Tak čo na ňom potom stálo tých zvyšných takmer 1400???
Nikdy v živote som tak veľmi neľutoval investíciu, ako do RITELLA. Jeho reálna hodnota je tak 150 €. Hlučná, praskajúca, od plastov opadávajúca hlúposť predražená marketingovím ťahom. Nádoba popraskaná na viacerých miestach. Výrobca použil ten najlacnejší materiál, aký bol dostupný. Takže o kvalite sa nedá ani hovoriť. Banda podvodníkov. S vysávačom do 100 € by som bol spokojnejší. Len pre zaujímavosť. Nie je to investícia na celý život na to zabudnite. Po pár rokoch ho môžete hodiť do koša. Keby sme ho nekúpili, tak by sme za celý život nedali za všetky vysávače, ktoré by sme použili 1200 €. Už sa teším na lepší a lacnejší vysávač s ktorým nebude toľko roboty a povysávam s ním minimálne rovnako, ak nie aj lepšie 🙂
@equilibrium tento mám http://eshop.eneftech.sk/Vysavac-s-vodnym-filtr... keď chceš s tepovačom tak tento : http://eshop.eneftech.sk/Tepovac-a-vysavac-s-vo...
nemecký výrobca so šmejdom Ritello sa nedá porovnať
Zdravicko priatelia Ritella😁.Aj my mame prezentaciu za sebou.Samozrejme na zaciatku sme sa s muzom dohodli,ze kupovat nic nebudeme.Pan na zaciatku celkom mily.Odprezentoval Ritello ako super bomba vysavac,samozrejme.Handrickovy test nas zarazil,ze my ,,humusaci,, tolko prachu mame v koberci a dokonca v matraci,ktory sa vobec nepouziva.Cena nehorazna,ale samozrejme,ze srotovne za nase dva vysavace ( Ecovacs D76 a Bosch Mobe 2in1)by bolo 900€,nam ponukol Ritello za 1300€ a srandu menon Purello za 250€.Po nasom vysvetleni financnej situacie rodiny s dvoma detmi,matky na materskej,nam panko povedal jednu vec,ktora nas zarazila a to,ze nakolko nam nezalezi na zdravy nasho 7tyzdnoveho babatka,ale jemu ano,tak nam on zaplati z vlastnych penazi akontaciu 300€, nas dost urazil.Handricky so spinou nam tu ponechal a neuverite,test sme si po jeho odchode vyskusali aj s nasim rucnym vysavacom Bosch a koberec povysavany s Ritellom obsahoval taky isty bordel.Len nas mrzi,ze nas to nenapadlo urobit este pocas jeho pritomnosti.Prezenacia,ktora mala trvat 1,5 hodiny sa pretiahla na 3 hodiny a slubovane vakuse sme ani neobdrzali,ale nas to ani netrapi,boli sme radi,ze sme sa panka zbavili.V katalogu na Karcher vysavace si najdete kvalitnejsie a za podsatne nizsiu cenu,napr najdrahsi vysavac SV7 stoji pribozne 450€.A na konci prijemneho panka sa zmenil na neodbitneho hosta,ktory sa stale snazil nam hrat na city,skrz zdravia nasich deti.
@ivisitkova presne jako unas odprezentoval a hral na city za zdravi nasich deti bla bla bla atd....a mnel mas za nejvetsi humusaky s testem handricek ked sme povedali ze nwchceme ani nahodou ze je drahy atd. Aze najdeme aj lacnejsi vysavac tak se znej stal arogantny kok..odesel ze slovy tak si nadalej zijte vtom bordeliku a to uz sem mala doat a poslala ho do pi..nebo uz sem se neudrzela pekny vecer preji
Zdravím vás ľudkovia. Práve som si chcel objednať náhradnú nádržku na vysávač ritello a keď mi ta milo odmeraná pani povedala 99€ za novú nadrzku tak banujem že sme niečo takéto kúpili .máme ho už dlhšie ako tri roky tak bohužiaľ smola .a to nehovorím o ostatných sučiastkach z plastu čo sa rozpadajú.Ludia neblaznite nedajte sa oblázniť je to šmejd!!! A ohľadom názorov na ritello čo píšu nadšenci na ich stranke? Je to blamaž.Ja som tam napísal svoj názor a nieje tam.Zobrazia sa tam len ospevujuce názory.
@majobn aj ja som pridala recenziu niekoľko krát a tiež sa nezobrazuje. Nepísala som nič vulgáre, napísala som skúsenosť po 4 rokoch a predražené náhradné diely oproti tomu, čo mi povedali keď sme ho kupovali. Som si na 100% istá, že teraz fičia už len na náhradných dieloch, predaj im stojí.
Rozmýšľala som, (keby nás bolo viacej) či by sme neobjednali priamo z Librexu a rozdelili si poštovné, alebo im aspoň napísať čo robí predajca na SK so zákazníkmi - predáva predsa pod ich značkou. Každý máme doklad o kúpe, 1/2 z ceny je provízia pre predajcu - preto je tak predražený. Keď som ho kupovala, nevedela som to, inak by som ho vypoklonkovala. Aj tu platí, učíme sa celý život.
Máš pravdu, tá pani je strašne protivná, musí dobre zarábať, keď je taká odmeraná a drzá.
Ahojte. Ja ho mám len krátko, takže neviem ešte úplne posúdiť. Zatiaľ som úplne spokojná, pretože vidím, co s tou vodou vylievam. Len keď čítam tieto recenzie,obávam sa porúch a ďalšieho investovania. Ďalej ma hnevá, ze na bazaroch ho niektorí predávajú úplne pod cenu a vraj nový. To si mám ako vysvetliť?
Nebo se ho chve kazdej rychlo zbavit ano aj ja pozerala na bazaroch aj za 400€ kupis Ritello!Aj normalny vysavac na vodu ked mas a vidis tu vodu jeto to iste spinave jen toto ke biznis nehorazny co s lidi vytahnou tisice za vysavac ktery ma hodnotu asi 300€ ☹Uz nevededi v dnesni dobe jako na lidech zarobit..
@gabsam Podľa mňa je to zbytočne niečo riešiť priamo s firmou Librex oni móóóóc dobre vedia čo posielajú na na náš trh.V zahraničí by neuspeli tak skúšajú v čechách a na slovensku.Jazdím po EU a vidím ako sa triedi tovar pre západ a východ.A záruka alebo servis to je tu nula bodov.Skratka sme pre nich niečo ako smetisko,čo u nich nikto nekupí to sa predau nás.Výškolia zopár ludi na predaj a tý im to popredaju.
A vedel by niekto poradiť, ci sa dá ešte odstúpiť od zmluvy? 14 dňovú lehotu bez udania dôvodu som už ale prepasla. Neviem,čo robiť.
@nelka1 vysávať, vysávať, vysávať aj susede, kamarátke, celej rodine .... snáď sa pokazí a potom reklamovať, reklamovať, reklamovať a nenechať sa odbiť . Do 1 roka si pánom reklamácie. Až poznáš nejakého šikovného opravára, čo vie odpojiť nejaký káblik , alebo niečo trošku priletovať , tak nech ti ho "opraví" . V servise na to neprídu, hlavne sleduj čas reklamácie, až nevybavia do 30 dní potom Odstúpenie od zmluvy.😉
Ritello water filtration vacuum cleaner- Najhorší vysávač na svete!!! jak je drahý, tak je nepohodlný do domácnosti. Nikdy viac! Otras! Ťažký. Prídete s ním o chrbát, po každom vysávaní treba čístiť trúbky a filter. Ked ich nevyčistite mesiac,tak sa zasekne a očistenie stojí okolo 40 eur, žiadna záruka na to neplatí, aj ked máte doživotnú záruku na tento vysávač. Matka ho kúpila na vysávanie matracov, jedine možno tak na to môže slúžiť, lebo na bežné vysávanie je nepraktický. To už ked mám ísť s ním povysávať, tak radšej vezmem metlu do ruky a pozametám. Čo na tom, keď je pre alergikov, aby sa neprášilo a všetko išlo do vody, ked aj tak pri čistení trubiek sa dostanete do styku s prachom.
ak sa vam tak strasne paci ritello tu ho mate za cenu prvej splatky
https://elektro.bazos.sk/inzerat/68305986/RITEL...
@hciezdicky5 akú doživotnú záruku ? v záručnom liste je 3 roky
gabsam ty si kupila ritello ?
umna bol panko vcera a uspesne som odolal
ale musim povedat ze panko je na 110% dokonali predajca
po jeho prezentacii som chcel zapalit byt
hm skoda ze tak vela ludi oklamu

presne tak ako píše @beruska033 už by som za to € nedala ! Mám ho 4 roky, pokazená hadica - odlomená časť ktorá ktorou sa pripevňuje k vysávaču 65€, prasknutá nádobka 99€, opotrebovaná prachovka 13€ a treba vymeniť filter 38€. Dnes mi "tetuška" oznámila , čo to všetko bude stáť - ďakujem hodím ho do smetiaka . Mám dobrý pocit, že som pomohla darmožráčom, čo iné mi zostáva. 😠 Len nech mi niekto zazvoní na dvere s podobnou ponukou - vyletí len sa tak za nim zapráši.