icon

Máte doma vysávač Ritello?

lucka1987
20. máj 2012

maminy, mate niektorá doma tento vysávač ? ste spokojne ?

rubis
•
17. jún 2017

jane89 tak načo to tu spomínaš do svatoho...keď Ritello je pre domácnosti /byty, domy...max. kancelárske priestory/ Umývací automat ... využiteľný v obchodoch, školách, reštauráciach, kavárnách, na čerpacích staniciach, v pekárniach, v prevádzkach s rýchlým občerstvení, v hoteloch, v upratovacích firmách. Záruka: 
12 mesiacov oproti Ritello fakt trabant 😖 , hĺbkovo nečistí takže je to drahá umývacia metla za 800€vris

rubis
•
17. jún 2017

ascoli čítam od teba bludy jak furt načo to robiť 2x???? Nilfisk up-right je obyčajný sáčkový vysávač mala som ho doma... určite vyrábajú aj priemyselné vysávače ale o tých toto fórum nie je. Taski a pod. - priemyselné To sú značky, ktoré bežne v domácnosti vôbec nevidíš... Numatic nepoznáš zase ty je to tupý veľkokapacitný sáčkový roztriasač alergénov. Takže do kategórie Bentley nepa3.

jurott
•
15. aug 2017

@vasperk nádobka stojí 100, slovom STO EUR

jurott
•
15. aug 2017

Ritello je obyčajný podvod, kúpili sme ho pred tromi rokmi, na splátky (takmer 2000 €), už sme menili 2xfilter (jeden stojí 40 €), nádobku (100 €), a teraz, mesiac po skončení záruky nám odišiel motor. Technik mi oznámil, že nový motor stojí 180€. Vážne uvažujem, že Ritello poletí z balkóna (bývam na 3. p. ).

klaudia1982
•
18. aug 2017

Nepredáva tu niekto nádobu do vysávača Rittelo? Ďakujem

jurott
•
18. aug 2017

Ja dnes rozoberam môj Ritello, chcem pozrieť motor, ak už nebude funkčný, nádobku ti posuniem, nová stojí 99€ (zmrdi)

klaudia1982
•
18. aug 2017

@jurott za koľko by ste ju predali?

jurott
•
19. aug 2017

To neviem, ozvem sa, keď zistím, ako je na tom ten motor...

jurott
•
17. sep 2017

@klaudia1982 takže moje Ritello končí na smetisku, ak ešte máš záujem o tú nádobku, ozvi sa do IP, dohodneme sa

jurott
•
17. sep 2017

Kúpil som si nový vysávač Elektrolux ZSPREACH za 169 €, ťahá ako besný, tichý, super

jurott
•
17. sep 2017

Ak by niekto chcel nejaké náhradné kúsky na Ritello, ozvite sa, určite sa dohodneme

rubis
•
17. sep 2017

juro koľko by ma vyšla?

jurott
•
17. sep 2017

@rubis neviem, nie je úplne nová, a už je tiež trošku chytená...bolo by ju treba vidieť...

rubis
•
19. sep 2017

ale funguje

klaudia1982
•
19. sep 2017

@jurott nádobu už mám ale aj tak Ďakujem

jurott
•
19. sep 2017

@rubis jasné, v pohode, my sme normálne vysavali, až odišiel motor...

filko111
•
22. sep 2017

@maya1978 😂😂 asi si nepochopila prezentaciu ritella ked povies taku kravinu ze lepsie sackovy vysavac ktory ti bude prasit do ksichtu a byt ti bude smrdiet jak maštaľ ale mozno ti to nevadi a preto ze nemas overene mnozstvo prachovych castic hlucnost a bla bla tak budes zit v hnoji "na oko cisto" mozno to staci tebe ale namahu si si dala riadnu na poriadne hanobenie ritella alebo si mozno z nejakej inej firmy kde neviete predat nic pretoze ritello ma velmi vela ludi a jasne ze nie kazdemu vyhovie tak jak je to napr. s autami preco je tolko znaciek ale to neznamena ze budem nadavat na ostatne nie?a mimochodom doba na odstupenie je 14 dni nie 7 ako si pisala a moj znamy mal akurat ked ho kupoval po mojom odporucani tazku zivotnu situaciu odstupil a ziaden problem nebol moja zlata.Z mojho odporucka ho kupili 6ti a ten jeden odstupil aj to musel a kazdy je spokojny.A vyliat vodu je asi normalne nie?Za to ze si pohodlna alebo leniva si mozes len sama este ze sa sama najes s vlastnymi rukami a mozno ze ta niekto krmi jak male decko 😁 Takze pozdravujem vsetkych aj teba ktori su humusaci a nezalezi im na zdravi svojom a celej rodiny.
PS:ja mam k nemu certifikat ze je to zdravotnicka pomocka od nemeckej spolocnosti takze ma netrapilo mnozstvo prachovych castic lebo som videl fakty a to nepusti 😘

jane89
•
Odpoveď bola odstránená
•
filko111
•
23. sep 2017

nikde neni nezavisly vsetko je zaplatene napr.miele vysavac co vyhrali dtest mali zapletene a boli na prvom mieste a ludia daju na internet vaetkemu uveria a kupia si smradocha za 500€.ja som sa tomu niekedy venoval ale ludia vidia len kusok z toho celeho.Ja napr.upratujem raz za 2.5-3 tyzdne a predtym raz dva x do tyzdna s beznym vysavacom.Ako je to potom mozne?Nemam cmuhy nemam chumace na podlahe

jane89
•
Odpoveď bola odstránená
•
rubis
•
24. sep 2017

jane89..možno preto, že Ritello nie je vysávač ale čistiaci systém na odstraňovanie prachu alergénov a roztočov a pod....a to vysávače nerobia.

mislane
•
24. sep 2017

kuk @jane89 na profil @filko111 ...registrácia september 2017 a iba 2 príspevky vo fóre (v tejto diskusii). Neskutočne dôveryhodné 😀

@filko111 keď chcete robiť Ritellu pozitívnu reklamu, prvý príspevok bol krok vedľa. Doštudujte marketing! 👍

evina24
•
7. okt 2017

už pár mesiacov používam tento výsávač bez hepa filtra..tiez mi uz lezie na nervy..ako velmi pekne povýsava - mame bielu lesklu podlahu, ale je strasne hlucny, tazký..
otázka: ten hepa filter kúpim iba u nich za 40e? 😲 alebo ste niekto uz natrafili na alternatívu nejakú lacnejsiu? neviem či donho ešte investovat alebo radsej kúpiť nový vysávač.. aj nádobku na vodu mame poprelepovanú so silikonom a neviem cim..

evina24
•
7. okt 2017

@jurott v akom stave máš ten hepa filter prosím ťa? ci lepsie nový kupiť? díík

jurott
•
7. okt 2017

@evina24 mám aj dva, ten posledný asi pol roka, ten starší som vyfúkal vzduchom, vyzerá byť čistý

jurott
•
7. okt 2017

@evina24 ja už som do neho nevrazil nič, kúpil som si nový, za 170 €, tichučký, ľahučký, ťahá ako besný, musím ho mať na min. výkone, lebo mi ťahá aj koberec :D

evina24
•
7. okt 2017

@jurott a za kolko by si mi predal.ten hepa prosim?nas sa uuuplne rozpadol.. 😲

jurott
•
8. okt 2017

Pošlem ti obidva za 20?

evina24
•
9. okt 2017

@jurott super..moze byt ;) dik
Posles mi este prosim foto do spravy ako vyzeraju?diiik..

jurott
•
10. okt 2017

@evina24 takže nakoniec z toho asi nič nebude, manželka si ho chce ešte nechať (ten vysávač), dá ho opraviť 🙄