icon

Máte doma vysávač Ritello?

lucka1987
20. máj 2012

maminy, mate niektorá doma tento vysávač ? ste spokojne ?

rubis
17. jún 2017

jane89 tak načo to tu spomínaš do svatoho...keď Ritello je pre domácnosti /byty, domy...max. kancelárske priestory/ Umývací automat ... využiteľný v obchodoch, školách, reštauráciach, kavárnách, na čerpacích staniciach, v pekárniach, v prevádzkach s rýchlým občerstvení, v hoteloch, v upratovacích firmách. Záruka: 
12 mesiacov oproti Ritello fakt trabant 😖 , hĺbkovo nečistí takže je to drahá umývacia metla za 800€vris

rubis
17. jún 2017

ascoli čítam od teba bludy jak furt načo to robiť 2x???? Nilfisk up-right je obyčajný sáčkový vysávač mala som ho doma... určite vyrábajú aj priemyselné vysávače ale o tých toto fórum nie je. Taski a pod. - priemyselné To sú značky, ktoré bežne v domácnosti vôbec nevidíš... Numatic nepoznáš zase ty je to tupý veľkokapacitný sáčkový roztriasač alergénov. Takže do kategórie Bentley nepa3.

jurott
15. aug 2017

@vasperk nádobka stojí 100, slovom STO EUR

jurott
15. aug 2017

Ritello je obyčajný podvod, kúpili sme ho pred tromi rokmi, na splátky (takmer 2000 €), už sme menili 2xfilter (jeden stojí 40 €), nádobku (100 €), a teraz, mesiac po skončení záruky nám odišiel motor. Technik mi oznámil, že nový motor stojí 180€. Vážne uvažujem, že Ritello poletí z balkóna (bývam na 3. p. ).

klaudia1982
18. aug 2017

Nepredáva tu niekto nádobu do vysávača Rittelo? Ďakujem

jurott
18. aug 2017

Ja dnes rozoberam môj Ritello, chcem pozrieť motor, ak už nebude funkčný, nádobku ti posuniem, nová stojí 99€ (zmrdi)

klaudia1982
18. aug 2017

@jurott za koľko by ste ju predali?

jurott
19. aug 2017

To neviem, ozvem sa, keď zistím, ako je na tom ten motor...

jurott
17. sep 2017

@klaudia1982 takže moje Ritello končí na smetisku, ak ešte máš záujem o tú nádobku, ozvi sa do IP, dohodneme sa

jurott
17. sep 2017

Kúpil som si nový vysávač Elektrolux ZSPREACH za 169 €, ťahá ako besný, tichý, super

jurott
17. sep 2017

Ak by niekto chcel nejaké náhradné kúsky na Ritello, ozvite sa, určite sa dohodneme

rubis
17. sep 2017

juro koľko by ma vyšla?

jurott
17. sep 2017

@rubis neviem, nie je úplne nová, a už je tiež trošku chytená...bolo by ju treba vidieť...

rubis
19. sep 2017

ale funguje

klaudia1982
19. sep 2017

@jurott nádobu už mám ale aj tak Ďakujem

jurott
19. sep 2017

@rubis jasné, v pohode, my sme normálne vysavali, až odišiel motor...

filko111
22. sep 2017

@maya1978 😂😂 asi si nepochopila prezentaciu ritella ked povies taku kravinu ze lepsie sackovy vysavac ktory ti bude prasit do ksichtu a byt ti bude smrdiet jak maštaľ ale mozno ti to nevadi a preto ze nemas overene mnozstvo prachovych castic hlucnost a bla bla tak budes zit v hnoji "na oko cisto" mozno to staci tebe ale namahu si si dala riadnu na poriadne hanobenie ritella alebo si mozno z nejakej inej firmy kde neviete predat nic pretoze ritello ma velmi vela ludi a jasne ze nie kazdemu vyhovie tak jak je to napr. s autami preco je tolko znaciek ale to neznamena ze budem nadavat na ostatne nie?a mimochodom doba na odstupenie je 14 dni nie 7 ako si pisala a moj znamy mal akurat ked ho kupoval po mojom odporucani tazku zivotnu situaciu odstupil a ziaden problem nebol moja zlata.Z mojho odporucka ho kupili 6ti a ten jeden odstupil aj to musel a kazdy je spokojny.A vyliat vodu je asi normalne nie?Za to ze si pohodlna alebo leniva si mozes len sama este ze sa sama najes s vlastnymi rukami a mozno ze ta niekto krmi jak male decko 😁 Takze pozdravujem vsetkych aj teba ktori su humusaci a nezalezi im na zdravi svojom a celej rodiny.
PS:ja mam k nemu certifikat ze je to zdravotnicka pomocka od nemeckej spolocnosti takze ma netrapilo mnozstvo prachovych castic lebo som videl fakty a to nepusti 😘

jane89
Odpoveď bola odstránená
filko111
23. sep 2017

nikde neni nezavisly vsetko je zaplatene napr.miele vysavac co vyhrali dtest mali zapletene a boli na prvom mieste a ludia daju na internet vaetkemu uveria a kupia si smradocha za 500€.ja som sa tomu niekedy venoval ale ludia vidia len kusok z toho celeho.Ja napr.upratujem raz za 2.5-3 tyzdne a predtym raz dva x do tyzdna s beznym vysavacom.Ako je to potom mozne?Nemam cmuhy nemam chumace na podlahe

jane89
Odpoveď bola odstránená
rubis
24. sep 2017

jane89..možno preto, že Ritello nie je vysávač ale čistiaci systém na odstraňovanie prachu alergénov a roztočov a pod....a to vysávače nerobia.

mislane
24. sep 2017

kuk @jane89 na profil @filko111 ...registrácia september 2017 a iba 2 príspevky vo fóre (v tejto diskusii). Neskutočne dôveryhodné 😀

@filko111 keď chcete robiť Ritellu pozitívnu reklamu, prvý príspevok bol krok vedľa. Doštudujte marketing! 👍

evina24
7. okt 2017

už pár mesiacov používam tento výsávač bez hepa filtra..tiez mi uz lezie na nervy..ako velmi pekne povýsava - mame bielu lesklu podlahu, ale je strasne hlucny, tazký..
otázka: ten hepa filter kúpim iba u nich za 40e? 😲 alebo ste niekto uz natrafili na alternatívu nejakú lacnejsiu? neviem či donho ešte investovat alebo radsej kúpiť nový vysávač.. aj nádobku na vodu mame poprelepovanú so silikonom a neviem cim..

evina24
7. okt 2017

@jurott v akom stave máš ten hepa filter prosím ťa? ci lepsie nový kupiť? díík

jurott
7. okt 2017

@evina24 mám aj dva, ten posledný asi pol roka, ten starší som vyfúkal vzduchom, vyzerá byť čistý

jurott
7. okt 2017

@evina24 ja už som do neho nevrazil nič, kúpil som si nový, za 170 €, tichučký, ľahučký, ťahá ako besný, musím ho mať na min. výkone, lebo mi ťahá aj koberec :D

evina24
7. okt 2017

@jurott a za kolko by si mi predal.ten hepa prosim?nas sa uuuplne rozpadol.. 😲

jurott
8. okt 2017

Pošlem ti obidva za 20?

evina24
9. okt 2017

@jurott super..moze byt ;) dik
Posles mi este prosim foto do spravy ako vyzeraju?diiik..

jurott
10. okt 2017

@evina24 takže nakoniec z toho asi nič nebude, manželka si ho chce ešte nechať (ten vysávač), dá ho opraviť 🙄