Máte doma vysávač Ritello?
maminy, mate niektorá doma tento vysávač ? ste spokojne ?
Ahojte dámy mám na predaj práve diskutovaných vysávač Rittelo komplet celú sadu aj s vyklepavacom. Vyklepavac bol používaný asi 3 krát. Cena je 300€ dôvod predaja zaberá veľa miesta a sme už v menšom byte.
anjelikjanka dôvod predaja dobrý blud
Žiadny blul je to realita nechce sa mi ho stále všetko rozkladať a skladať. Vysávač v pohode vysáva všetko ak neveríte príďte sa pozrieť. A hlavne je to nepraktické skladovanie.
@anjelikjanka ja ho neskladujem, ako mi ho doniesli tak nebol schovaný, mám ho rada a bez neho ani na krok...chata, dom alebo byt či auto...čistenie s Ritellom je jednotka a spokojnosť
Prosim vas baby a chlapci..kde si objednam ten hepa filter?poradte..nemam chut donho investovat..ale nemozem uz dalej asi bez filtra vysavat :/
Diiik
No ja som s vysavacom vobec nie spokojna a hlavne preto ho aj predavame ak nieto by chcel tak sa ozvyte. Je velky nespratný zavazia nam.
Čítam tu o Rittelo vysávačoch. Tak v minulosti bol servis mozno ok, ale teraz uz tak nie je. Na vysávač je záruka 3roky. Ale po roku nam spadovala teleskopicka tyč, tu vymenili bez všetkého, ale žiaľ ked nam odisla kefa na vysavanie podláh, tak az vtedy som pochopila , že aka neseriozna firma predava vysávače Ritello. Ze vraj opotrebovany materiál pouzivanim. Po 1apol roku pouzivania. Tak hadam nekupujem vysávač, aby stal v skrini. Jasne , že s nim vysavam. A 1x týždenne neni tak veľa a po 1a pol roku, aby sa opotreboval? Blbost. A ked som pokracovala v rozhovore tak nakoniec servisak mi pomaly povedal, že vlastne ani sme nic od nich nekupili. Tak nakoniec ani náš vysávač neni a vlastne co chcem. Tak ta kefa stoji pre zaujímavosť 42e!!!! Teraz asi zalozim vysávač do skrine, lebo co ked zas odide ďalšia suciastka. Inac maju cudne praktiky.
Akurát som nespokojná s tým,že sme dali kontakty na známych a mali sme dostať odmenu za dva predaje tuším hrnce a nikto sa nám už neozval, prosím dostal niekto nejaku odmenu za kontakty.
A nechce niekto kúpiť ten vysávač ja ho s radosťou pred nie som spokojná s ním a je to hebedo veľké
@anjelikjanka A KOĽKO ZAŇ CHCETE?
@anjelikjanka Ja Vas nechápem, stroj je užasný, ja si myslím, že je lahšie povysávať koberec alebo matrac ako to vynášať vonku pracne čistiť. a viete čosi mi u Vás nesedí nový stroj idete predávať za zlomok ceny
Predávam ho preto že som s ním nie spokojná a je mi jasné , že za normálnu cenu ho nepredam lebo pôvodná cena je dosť vysoká a predsa je používaný ale stále dobre funkčný. Koľko ľudí toľko chutí keby som sa mala ešte raz rozhodnúť iste ho nekúpim.
@rubis Predávam ho za 300€
Moja dcéra práve dovysavala, ale nie s Ritello, ale normálnym vysávačom, je to úplne to isté, akurát že Ritello stojí 1500 😠. JEBAT Ritello
Stále na predaj vysávač funkčný všetko ako má byť. Cena 300€
@anjelikjanka prečo tak lacno, je pokazený ?

@jurott faaaaaakt 😲
Skoda..tak neva ;)
Nech vam sluzi 😎