Máte doma vysávač Ritello?
maminy, mate niektorá doma tento vysávač ? ste spokojne ?
Pridám niečo aj za seba. Používam ho v práci, ale ide mi totálne na nervy. Najradšej by som ho vyšmarila do kontajnera. Otras. Už trikrát sa zlomila koncovka hadice, čo zapájam do vysávača a tiež plast na tom podvozku s kolieskami. Čo má človek nosiť ten vysávač v ruke, keď vysáva?
Ahojte Ľudkovia. Aj ja ho mám domka. Mám ho už cca 10 rokov. Uplatnila som si 1x reklamáciu na remenicu na trepači a 1x pozáručný servis na spony uchopujúce nádobku o vysávač. Pozáručný servis ma vyšiel 5€: výmena oboch klipov 😉 Teraz je trošku hlučnejší ale inak veľmi veľká spokojnosť. 😘👍
Zdravim, ja servisujem vysavace a mozem povedat, ze model Ritello R1 je jeden z najhorsich vysavacov, z ktorym som sa kedy stretol, nekvalitna konstrukcia z modelarskeho plastu, vnutro vysavaca je vsetko uroven najlacnejsich cinskych vyrobkov, vonkajsi vzhlad uplne gycovy, neopravitelny motor, preto teraz uz europska unia tlaci na to aby boli vyrobky opravitelne, prislusenstvo nekvalitne, ak chcete kvalitny vysavac a dobru cenu, kupte si MIELE, ak chcete vysavac s vodnym filtrom pre alergikov, kupte si Karcher, ak chcete univerzalny vysavac/tepovac, kupte si Bosch, karcher, nilfisk, philips, rowenta do 300€ a dostanete ovela vacsiu hodnotu ako Ritello za tisice eur. Musite pocitat aj s tym, ze spotrebic sa pokazi a standartne znacky su opravitelne ale nestandartny vyrobok mozete akurat tak vyhodit.

@renata155 tú vodu musíš po každom vysavani vyliať