icon

Máte koníčky?

17. okt 2022
petamich
17. okt 2022

mame 🙂

bessie12
17. okt 2022

ano 🙂

autor
17. okt 2022

Ake?

bessie12
17. okt 2022

tak napriklad citanie, historia, zahradnicenie a celkove pestovanie ci kvetov, ovocia alebo zeleniny, vylety, varenie i pecenie to je pre mna relax. rada skusam nove recepty alebo ich kombinovanie, akvaristika, teraristika a chcela by som skusit aj paludarium 🙂
a este som zabudla dopisat zbieranie keramickych a porcelanovych cajovych suprav. A pomaly zacinam aj obedove supravy zbierat. Len este musim trochu na to nasetrit 😅

trema
Autor odpoveď zmazal
lopka1313
17. okt 2022

Neviem, ci chapem, ako to myslis. Konicky mam, rada citam, vysivam, pozeram filmy, varim... Ale realita je taka, ze aj ked som bez deti, popri domacnosti, priatelovi a nasim castym travenim casu (hlavne vikendy) mimo bydlisko, sa im nestiham venovat, lebo sa venujem praci, domacnosti, mobilu a inym veciam, co potrebujem stihnut... V lete sme napr. 3,5 mesiaca bud neboli doma, alebo sme mali u nas vikendove navstevy. Ale uz sa lepsim a konecne som zas zacala citat (po rokoch) a minule som si vysila malu zabku!

x_mery_x
17. okt 2022

Citanie, vylety do prirody, pecenie, hudba, korculovanie, bicykel

pinkgirl
17. okt 2022

Samozrejme že mám koníčky, ale je ťažšie si na ne nájsť toľko času ako by som chcela. Súhlasím s @lopka1313 že na koníčky sa nájde čas keď to rodinný život dovolí. Počas rodičovskej dovolenky som začala viac piesť - pre nás aj kamarátky a to pečenie je niečo čo robím pravidelnejšie. Inak sa snažím dostať raz za mesiac ku knihe - aj to po večeroch a raz za rok-dva si doprajem poznávací výlet na históriou. Keď mi deti odídu z domu, bude na koníčky opäť viac času.

suge
17. okt 2022

Máme Pejka a Sivka.🐴

sandokanka36
17. okt 2022

mam, pecenie, citanie, prechadzky dlhe v prirode, v zime strikovanie, citanie knih, mam toho vela, co rada robim, len teda keby viac casu bolo 🙂

h2
17. okt 2022

Nemám koníčky, mám mačičky.

katkine_terapie
17. okt 2022

A ty? Napíš, čo baví teba 🙂

ann092
17. okt 2022

Zbožňujem pozeranie dobrých seriálov, filmov, prechádzky v prírode, trávenie čas s rodinou, priateľmi, grilovanie, pestovanie rastlín, hackovanie, počúvanie Spotify, skincare

ndrag
17. okt 2022

Mam rozne individualne sporty, malovanie, venujem sa rastlinkam, citanie.. Pred muzom som toho mala este viac, musela som uplne skoncit napr s tancom, ale rada by som sa k tomu raz vratila 🙂.

athom
Odpoveď bola odstránená
beata_k
17. okt 2022

Kym neboji deti tak jogu a dokumenty.

fiffinkaa
17. okt 2022

Hubarcenie, bicykel, prechádzky v lese, v zime rýchla chôdza, pečenie, knihy