Máte koníčky?
Ake?
tak napriklad citanie, historia, zahradnicenie a celkove pestovanie ci kvetov, ovocia alebo zeleniny, vylety, varenie i pecenie to je pre mna relax. rada skusam nove recepty alebo ich kombinovanie, akvaristika, teraristika a chcela by som skusit aj paludarium 🙂
a este som zabudla dopisat zbieranie keramickych a porcelanovych cajovych suprav. A pomaly zacinam aj obedove supravy zbierat. Len este musim trochu na to nasetrit 😅
Neviem, ci chapem, ako to myslis. Konicky mam, rada citam, vysivam, pozeram filmy, varim... Ale realita je taka, ze aj ked som bez deti, popri domacnosti, priatelovi a nasim castym travenim casu (hlavne vikendy) mimo bydlisko, sa im nestiham venovat, lebo sa venujem praci, domacnosti, mobilu a inym veciam, co potrebujem stihnut... V lete sme napr. 3,5 mesiaca bud neboli doma, alebo sme mali u nas vikendove navstevy. Ale uz sa lepsim a konecne som zas zacala citat (po rokoch) a minule som si vysila malu zabku!
Samozrejme že mám koníčky, ale je ťažšie si na ne nájsť toľko času ako by som chcela. Súhlasím s @lopka1313 že na koníčky sa nájde čas keď to rodinný život dovolí. Počas rodičovskej dovolenky som začala viac piesť - pre nás aj kamarátky a to pečenie je niečo čo robím pravidelnejšie. Inak sa snažím dostať raz za mesiac ku knihe - aj to po večeroch a raz za rok-dva si doprajem poznávací výlet na históriou. Keď mi deti odídu z domu, bude na koníčky opäť viac času.
mam, pecenie, citanie, prechadzky dlhe v prirode, v zime strikovanie, citanie knih, mam toho vela, co rada robim, len teda keby viac casu bolo 🙂
Zbožňujem pozeranie dobrých seriálov, filmov, prechádzky v prírode, trávenie čas s rodinou, priateľmi, grilovanie, pestovanie rastlín, hackovanie, počúvanie Spotify, skincare
Mam rozne individualne sporty, malovanie, venujem sa rastlinkam, citanie.. Pred muzom som toho mala este viac, musela som uplne skoncit napr s tancom, ale rada by som sa k tomu raz vratila 🙂.

mame 🙂