icon

Máte muža cholerika?

hrajka
22. jan 2020

Mate skusenost s takymto muzom????

Strana
z2
kittykat22
22. jan 2020

@hrajka definuj cholerik - ktore vlastnosti myslis. Je ich cela plejada.

limetka69
22. jan 2020

nie, nestihla som mať, mám rozum a vždy som odišla skôr ako som si takého človeka pripustila k telu 🙂

korunka1
22. jan 2020

😁😁😉😉🤔🤔

hrajka
autor
22. jan 2020

@korunka1 a ty co tu

hrajka
autor
22. jan 2020

@kittykat22 nervozita prchkost

hrajka
autor
22. jan 2020

@korunka1 preco komentujes kazdy moj prispevok

korunka1
22. jan 2020

@hrajka aaaale, nakukla som, čože ta zase trapi
A nemam skusenost 😉

korunka1
22. jan 2020

@hrajka lebo by so chcela vediet, preco zadavaš taketo otazky...minimalisticke
Toho cholerika trosku chapem, môžeš ho mat doma.
Ale načo ti je vedieť kto sa ako stravuje v lete/zime?
A kopec inych nezmyselnych 😂😁

eliska13
22. jan 2020

@hrajka tak záleží aká si ty?ak kludas spraví z teba neuroticku, ak si prchka aj ty budete stále v sebe.Ja by som výbušného cholerickeho chlapa nechcela aj kvôli detom

23121974
22. jan 2020

@korunka1 Ty si už na jej blackliste 😂 😂

korunka1
22. jan 2020

@23121974 a vieš , že ma to netrapi? 😁 Veď jej nič nerobím ...či?

deti95060810
22. jan 2020

neodporúčam...títo ľudia ti urobia zo života peklo. Nič iné ako prikyvovania a hladkanie ega títo ľudia neznesú...sú to také samonasieracie typy...NIÉÉÉ.

23121974
22. jan 2020

@korunka1 Veď práve,že jej nič nerobíš a aj tak je na teba vysadená 😀

korunka1
22. jan 2020

@23121974 v profile má napísané,že si s každým rada podebatí,ale nejako sa jej nechce odpovedať.
Mne to príde ako generátor náhodných otázok 😁😋

tslobik
22. jan 2020

@hrajka Radšej schopný cholerik ako neschopný flegmatik😉 Záleží či nie ste obaja rovnakí, aby ste sa nepozabíjali navzájom. Niektoré kľudné typy taká povaha ani nemusí vytočiť zase. U nás som cholerik ja. A môj pravý opak mňa.

23121974
22. jan 2020

@korunka1 Asi nevie čo je debata 😀 S tým generátorom súhlasím,ale už by sa mohol pokaziť 😂

panelacikova
22. jan 2020

@deti95060810 pozor, mýliš si cholerika s egoistom 🙂 ja som napríklad typický cholerik. rýchlo vzbĺknem, rýchlo vybuchnem, rýchlo sa ukľudním. s každým jednám narovinu a priamo do očí, aspoň každý vie, na čom je, hoci niekedy to pôsobí dosť tvrdo. nerobím však zákulisné ťahy ani šušky poza chrbty. nasieram sa zdravo a často, ale nie tak, žeby som ubližovala iným. jednoducho veľakrát vybuchnem len pred ľuďmi, kde si to môžem dovoliť, ktorí vedia, že som taká povaha a že sa potrebujem vyventilovať a ktorí sa vedia spolu so mnou vzápätí na mojom výbuchu aj poriadne zasmiať a zabaviť. takže my, cholerici, naozaj nie sme egoisti ani zlí ľudia 😀
@hrajka ťažko povedať. ak spojíš cholerika s vlastnosťou napríklad nezvládať pitie alkohol, môže to byť problém. takého mám otca. alkohol ho totálne dodrbe a on potom vybuchuje a je nervózny. a môže byť x rôznych situácií, kedy je cholerik naozaj nepríjemný. je mnoho faktorov, ktoré ho ovplyvňujú. aj zdravá sebareflexia a to či pracuje alebo nepracuje na samozlepšovaní 🙂

nika226
23. jan 2020

@hrajka
Môj ex bol cholerik, na začiatku sa to dalo zvládnuť ale časom sa a ním nedalo žiť

dorotka66
23. jan 2020

Ja som cholerik a mame manzelstvo celkom v pohode 😁

eeffka
23. jan 2020

@dorotka66 a co tvoj manzel? 🙂

aylinn
23. jan 2020

@hrajka my s partnerom sme obaja, takze si nemame co vycitat 😂

kazuso
23. jan 2020

Aj môj manžel je cholerik, ako vymaľovaný. Z kože vyletí na počkanie, lenže mňa s tým akurát tak rozosmeje. Raz tiež tak pre niečo "spravodlivým hnevom" soptil, ja som sa otočila a vravím: "Počúvaj, nevybiehal stále z tej krupónky, lebo ma dožerieš a schovám ti ju. Potom ti budú muchy na holé mäso srať" a zavrela som za sebou dvere grinning: Ešte desať minút som ho počula 😀😀 Ale ako stárne už to nie je ono, asi mu dochádza para 🙂

domcci72
23. jan 2020

@kazuso heh hezky. ale tak je fajn sa s tym tak povediac naucit zit a niekedy to tej osobe aj takto nejak natriet. klobuk dole

jana_eyre_2
23. jan 2020

@panelacikova dakujem za pekny opis cholerika.. tiež som cholerik, nie je to síce moja pozitívna vlastnosť, ale mám jednoducho takú povahu (pôvodom som polovična srbka 🤷) a niekedy ma dosť trápi ako si cholerikov zamieňajú s úplne inými ľudskými vlastnosťami..

basska_b
23. jan 2020

Ja som tiez cholerik, moj bývalý bol cholerik tiež a taký vzťah sa celkom dá... keď sme sa pohádali, hneď sme sa udobrili a nebrali sme si to k srdcu. Teraz je moj muž skôr melancholik a tam sa musím krotit, aby som ho nezranila svojimi komentármi alebo reakciami. Inak je ale oveľa lepší ku mne, romanticky... Aj kamarátka to takto má a sú spokojní. Dôležité je, aký typ si TY. A či to viete zladiť.

montemotherone
24. jan 2020

@korunka1 ale robíš 😉 toto sa volá obťažovanie.... a aj tu v tomto chaose na MK, si to niekto môže všimnúť a poriešiť to veľmi rýchlo 😉

montemotherone
24. jan 2020

@deti95060810 pozri si bližšie túto typológiu. Ty popisuješ neurotikov, narcisov, egoistov... tí môžu a nemusia byť cholerici. A naopak cholerik nemusí byť egoista 😏 trochu to máš domiešané. Sú to len typy temperamentu, resp. základným kritériom rozdelenia podľa tejto typológie osobnosti je spôsob reakcie na podnet. Nič viac, nič menej 😉

korunka1
24. jan 2020

@montemotherone ja obťažujem? To nemyslíš vážne?

montemotherone
24. jan 2020

@hrajka nemám, ale brala by som... Lebo môj muž kým zareaguje, ja už sa vraciam späť a všetko vybavené 😁
Cholerik môže byť rovnako dobrý chlap ako flegmatik, sangvinik, či melancholik. Ide skôr o to, aby ste svoj spôsob prežívania vedeli zladiť, alebo ho aspoň dokázali tolerovať. Cholerická žena môže mať pocit, že jej sangvinický muž "nemá s ničím problém " a jej flegmatik už rovno "na všetko se... kašle" 😁 Flegmatická žena bude z cholerika v neustálom strese, na melancholikovi jej bude vadiť, že je nejaký precitlivelý a všetko strašne prežíva. Alebo si rovno bude myslieť že taký chlap nestojí za nič. Všetko je to o našom spôsobe života, o prežívaní toho, čo sa nám deje a o prijatí toho druhého aký je. A nad tým všetkým je LÁSKA a neustála komunikácia a sebapoznávanie. Snaha nájsť spoločný spôsob ako to celé prežiť bez ujmy na zdraví 😊

montemotherone
24. jan 2020

@korunka1 podľa toho, čím si prispela do tejto diskusie... myslím. Čo tu potom robíš? A skús byť k sebe úprimná. 😏

Strana
z2