Máte názor, ktorý sa nezhoduje s názorom väčšiny?
Baby, len tak pre zábavu... máte nejaký "unpopular opinion," teda nejaký názor, postoj čo sa nezhoduje s názorom väčšiny? Ja napríklad nemám rada psov :D nie že by som ich nenávidela a kopla si do nich, to vôbec, len nemám potrebu achkať a ochkať keď vidím nejaké "rozkošné" šteniatko a niektorí ľudia sú z toho až zhrození :D čo máte vy?
@maribell jezis ja ze som jedina na planete 🙊 neznasam gratulovat ani ked mne gratuluju. To je pre mna smrrrrrt 😆
@mimkax nemam rada vonu levandule,nepaci sa ma orchidea,chodim rada na cintoriny,vianoce su precenovane,neznasam firemne vecierky,ani tych psikov veru nemilujem najviac na svete 😄 neznasam ludove piesne a tradicie.
Vidím že niesom sama 😂Neznášam oslavy aj gratulácie, cudzie deti, udržiavanie rodinných vzťahov ,,nasilu,, ľudovky,svadby, starších ľudí čo poucuju mladších a myslia si,že zožrali všetku múdrosť sveta, bývanie v byte, mám radšej zvieratá ako ľudí, neznášam keď niekto žere ako 🐷 a hovorí že priberie aj zo vzduchu - a ako bonus komentujú moju štíhlosť s tým,že ja môžem zjesť všetko alebo že som moc chudá i keď makám na sebe a potrpim si na zdravý životný štýl, takisto neznášam už vyššie spomínané silené nutkanie či už alkoholu,alebo jedla..A to ja víno a koktejly z vodky milujem. No a ešte samozrejme to keď sa každý do každého stará, to je klasika🙃
Ja som chodiaci "unpopular opinion" 🤣😅😅😅 ale je to v pohode, obklopujem sa rovnako "divnymi" ľuďmi a je mi super
- v deň narodenín chytám depku že som zase o rok staršia a už vôbec nemám chuť to oslavovať a nechápem že to niekto robí 🤷😅
- neznášam leto a slnko a kým sa neponatieram 50tkou, tak nohy z domu nevystrčím a aj tak rýchlo hľadám tieň 😅
- na dovolenke si radšej obehám okolie a pamiatky ako by som sa mala celé dni vyvaľovať na lehátku pri mori...unudila by som sa 😅
- nemám rada cheescaky
- nepáčia sa mi orchideje
- nemám rada ľudovky a nehrali ich ani na našej svadbe 😄
@anonymous87 môj teraz už manžel mi na začiatku vzťahu urobil tajnú oslavu narodenín kam pozval mojich kolegov 😳... v tej práci som bola relatívne krátko a veľmi sme sa ešte nepoznali a jemu napadlo hneď takéto niečo veľkolepé...skoro ma porazilo 🤦😅
táto téma je super, zrazu nemám pocit že som divná :D veľa vecí zopakujem, ale aspoň vieme, že sme v tom spolu :D neznášam zdvorilostné debaty, zdvorilostné netaktné otázky, vôbec veci ktoré by sa mali podľa nejakých spoločenských konvencií robiť. Neznášam celú alkoholovú kultúru, "pripíjanie si na zdravie" - veď to je úplný oxymoron. Príhody čo sa stalo keď sme si vypili pre mňa nie sú ani trošku smiešne. Nemám rada slovenské televízne zábavné relácie, seriály a niektoré filmy, je mi z nich strašne trápne :D Nemám rada gratulácie, pumpovanie rukou a vôbec oslavy narodenín a menín, prípadne darčeky nasilu pri takýchto príležitostiach. Neznášam "chodenie von", večer a cez víkendy som najradšej doma v kľude a svoj čas chcem venovať primárne mojej rodine. Neznášam, keď ľudia vyplakávajú, akí sú chorí a ako im je zle, v prípadoch, keď stačí napríklad úprava životného štýlu, prípadne absolvovať nepríjemné vyšetrenie, ale to je pre nich nepohodlné. Neznášam ufrflané reči v čakárni u lekára. Verím svojim lekárom že nesedia v ordinácii s vyloženými nohami a neštrikujú, ale že majú naozaj robotu. Neznášam, keď sa ľudia starajú do druhých a majú pocit že môžu dávať nevyžiadané rady a že je niekto na ne zvedavý. Mám nervy keď sa niekde ako spoločenská debata rozoberá ako niekto vyzerá, čo mal oblečené a podobne. Nikdy by som nešla na organizovanú dovolenku cez cestovku a už vôbec nie do rezortu. Milujem cestovanie, ale nie vylihovačky pri mori ale po vlastnej osi. Som presvedčená, že riešiť v 21. storočí kto koho smie milovať, čo by mali ženy robiť so svojimi maternicami alebo kto by si mal alebo nemal osvojovať deti z detských domovov, je úplný nonsens. Ignorujem veľkonočné tradície. Nikdy som nevyhľadávala značkové veci, oblečenie, doplnky. Nechápem čo je príťažlivé na tom, keď je človek celý ologovaný značkami, nie je to pre mňa ani vec prestíže. Nechápem, prečo si ľudia berú drahé mobilné telefóny na splátky, keď na ne zjavne nemajú a plačú že nemajú peniaze. Rovnako dobre funguje aj o polovicu lacnejší telefón. Nevyhľadávam čokoládu 🙂 Myslím si, že v partnerstve aj v spoločnosti sú si ženy aj muži rovnocenní, v zmysle ambícií, starostlivosti aj práv a povinností. Myslím si, že je úplne normálne, keď je naše auto napísané na mňa a nie na manžela. Takisto to, že ja šoférujem a vozím manžela do práce. Nemám vzťah k šperkom, len k obrúčke, ktorá je za 8 eur z chirurgickej ocele a k prstienku za cca 7 eur, ktorý mi manžel kúpil pri našej spoločnej prvej ceste do Londýna na Portobello road. Nemám rada lichôtky mužov, prídu mi slizké a sexistické.
Ja napríklad nechápem, ako sme dospeli k tomu že bežný šofér si urobí vodičák v 20tke a už sa to nikdy spätne nekontroluje, hlavne že polovica národa chodí ako po lobotómií.
Zároveň tiež nechápem načo si ludia nakotia vo všeobecnosti detí do kdejakých rodín (a tým nemyslím teraz tie prípady zo zámeny manželiek, ale aj veľa " klasických " rodín, grcám z toho ) 😂
@mimkax ešte ma napadlo, že som typom, ktorý má radšej byt, ako dom, písala som to do viacerých diskusií, z práce v záhrade mám fóbiu, vlastne do tej mojej záhrady ani viac menej nechodím a pri tom prírodu milujem a trávim v nej veľmi veľa času. Ja zistím, že máme na jar vyložený záhradný nábytok, až keď mi to povedia 😎
@mimkax nepaci sa mi nakreslene ci vytetovane obocie, umele dlhe nechty a dopichane pery. Plus vyzehlene vlasy. Nerozumiem tejto akoze krase...bohuzial ked vidim takuto devu tak si aj pomyslim o nej svoje.
Nemam rada ziadne oficiality, oslavy. Neuzivala som si matersku, ani tehotenstvo. Nakupujem z nutnosti.
joj a ešte. nemám rada imt smile. a celkom ani slovenskú súčasnú populárnu hudbu, česť výnimkám. Príde mi neoriginálna a rýmy násilne rýmované. nemám rada hokej a nechápem ošiaľ okolo ms a olympiády. mám rada motoršport. a nemám rada také to "veď je to len dieťa" alebo u zvierat " on sa len tak hrá" . z dieťaťa vychovávame budúceho dospelého a treba ho primerane veku usmerňovať. a u zvierat, napríklad keď sa pes hrá tak že mi kúše do ruky, treba ich vychovávať tiež.
Nemam rada ľudskú spoločnosť, do 18 som rozprávala len v minimálnych prípadoch lebo so spolužiakmi som si nemala čo povedať, boli to idioti
Nemam rada kvety, nerozoznam čo je čo a ani ma to nezaujíma. Manžel má na Valentína a spol. o starosť menej.
Nesledujem zámenu manželiek a podobné ľudové zábavky, odmietam platiť za take sračky.
Neznášam keď sa ma niekto dotýka, dovolím to pár ľudom. Vyslovene nenávidim keď sa pri predstavovaní na mna ide niekto lepiť s bozkami ma líce a to iste pri tetkach a strycoch zo širšej rodiny ktorych vidím 1x za 3 roky. Niektorým ani ruku nepodám, je mi jedno že sú príbuzenstvo, na základe dementných názorov ktoré sa nehanbia zdieľať po internete, nechcem mat s nimi nic spoločné.
A nevlastním jediný lak na nechty, radšej si ruky odseknem než by ma niekto donútil si to aplikovať.
Viete co este mne napadlo a nespominalo sa? Ze vobec nezastavam nazor, ze k starsim byt nasilu slusny. Aj pustim babku sadnut, aj sa ospravedlnim ak urobim chybu, ale ak po mne dochodca bezdovodne a navyse vulgarne zjape, nenecham si :D
A ešte, žena nie je chodiaca maternica a Slovensko nieje Gilead, hoci by si to zopár šialencov vo vláde aj tu na MK veľmi prialo. Takže ak sa stane, že je tehotná a usúdi že to dieťa nechce/nezvládne, nemôže mat, tak jej možnosť voľby nikto nemôže vziať.
Nie všetky deti sú krásne a zlaté, keďže niektoré sú vyslovene škaredé.
@lenkakravcova som východniarka a nezvitavam sa tak. Ja si vždy držím odstup, možno preto to nepoznám. 😃
Je mi úplne jedno, kto sa kým sa zosobasi, manželstvo môžu uzavrieť pre mňa za mňa aj štyria muži alebo nech sa kľudne zosobasi suseda so skriňou. Je mi úplne jedno, kto s kým má dieťa, pokiaľ sa oň normálne stará. Je mi jedno, či je niekto homosexuál alebo sa cíti byť muzozena, ich vec, môj život to nijako neovplyvní. Tiež si myslím, že ľudia by si mohli vybrať, kde na zemi chcú žiť, lebo to, kde sa narodis nevieš ovplyvniť, aj tak by väčšina ostala tam, kde sa narodila. A teda nepociťujem žiadnu národnostnú hrdosť alebo čo, je to zhoda okolností, že som Slovenka.
Ja si väčšinou pripadám ako mimozemšťan 😊 nemám rada malé deti (okrem svojich), nemám rada oslavy (nemám si s tými ľuďmi co povedať- nikto ťa nepočúva, moje problémy nikoho nezaujímajú a neviem, čo mám povedať na problémy druhých, takže väčšinou len sedím pri manželovi a bavíme sa my dvaja). Nemám rada ľudí (to pracujem na HR 🙈) a vystačím si s manželom. Vadí mi, keď mi niekto naruší moju osobnú zónu. Nepozerám správy a nemáme TV vysielanie. Súčasné celebrity ani športovci mi nič nehovoria. Neznášam nákupy (je jedno čoho 🙂). Bolo by toho ešte veľa.
Ale fajn čítanie, zisťujem, že so svojimi fóbiami nie som sama 😁
Môj otec vraví že len mŕtve ryby plávajú s prúdom...u mňa sa to tiež potvrdzuje v mnohých ohľadoch...nepijem alkohol...nedávam nevyžiadané rady...neohováram a zo zásady sa nevypytujem(hlavne čerstvých mamičiek)…nechodím do nákupných centier..nenosím nohavice...neobľubujem deti,okrem vlastných..nemám televízor..nejem nutellu..moje dcéry nemajú náušnice...a ako som prekročila prah štyridsiatky,nevysvetľujem nikomu nič...nikdy sa neospravedlňujem za to,v akom stave sa nachádza moja domácnosť,zvlášť keď sa niekto dovalí na neohlásenú návštevu..majstrovstvá sveta v hokeji mi nič nehovoria...vedela by som ešte pokračovaaaaaaaať...

@dudos A vadia ti aj muži, ktorí si nevážia volebné právo? Alebo len ženy?