Máte názor, ktorý sa nezhoduje s názorom väčšiny?
Baby, len tak pre zábavu... máte nejaký "unpopular opinion," teda nejaký názor, postoj čo sa nezhoduje s názorom väčšiny? Ja napríklad nemám rada psov :D nie že by som ich nenávidela a kopla si do nich, to vôbec, len nemám potrebu achkať a ochkať keď vidím nejaké "rozkošné" šteniatko a niektorí ľudia sú z toho až zhrození :D čo máte vy?
Neznasam ludi, ktori vsetko neznasaju a so vsetkym maju problem 😁
Tuším sa z tejto témy stala téma o tom, čo kto neznáša. 😁 Ale malo to byť skôr o názoroch, ktoré má väčšina a vy nie. Takže písať sem napríklad, že "neznášam pokryteckých ľudí" je trošku od veci, lebo tých asi nikto nemá rád.
@janulik2008 tych nemám rada ani ja. U mňa je to napr preto lebo sa tvária že sú najmúdrejší a najskúsenejší a pritom sa správajú ako hovada 😅
@vroni aj ja som si Kolenika googlila 😁, tiez som netusila, o kom je rec
A este ako “typicka zena” neznasam nakupovanie oblecenia. Pre nikoho. Fuj. Je to pre mna obrovsky teror, ak si musim ist nieco kupit, lebo sa mi roztrhla bunda/rozpadli topanky 😅😅
@janulik2008 ja sa k tým dóchodcom správam slušne, ale neznášam, keď si vezmú najväčší vozík v obchode (je jedno v ktorom), dajú si tam 2 rožky a Nový Čas a blokujú uličky.
Nemyslím si, že ľudia sú niečo viac ako zvieratá. 🤷♀️
@lenkakravcova som z vychodu aj muz,mame tu takmer celu rodinu a teda tento zvyk som nepostrehla 😀
@petulda333 Máš štastie! :D fakt.
Nepijem alkohol, nepijem kavu. Nemam vztah k psom, idu mi na nervy, rovnako ako dnesna posadnutost psami. A ako niekto spomenul, nikdy by som asi nesla na all inclusive dovolenku do nejakeho rezortu. Laka ma len cestovanie po Europe, nelaka ma exotika. Nie je pre mna dolezita kariera. Aj teraz tuzim po mieste s polovicnym platom ako mam teraz. Ale vidim, ze nas je viac takych.
Inak podotazka k otazke je, co je dnes vlastne nazor vacsiny. Skor mam pocit, ze tie, co tu prezentuju veci ako nazor mensiny su vlastne nazor vacsiny.
A ešte ma napadlo - nezbierame medvedí cesnak, nefotime si ho v košíčku, nič z neho nepripravujeme a nejeme ho 😁

@akvi pridavam sa k unschoolingu.