icon

Máte názor, ktorý sa nezhoduje s názorom väčšiny?

mimkax
11. apr 2022

Baby, len tak pre zábavu... máte nejaký "unpopular opinion," teda nejaký názor, postoj čo sa nezhoduje s názorom väčšiny? Ja napríklad nemám rada psov :D nie že by som ich nenávidela a kopla si do nich, to vôbec, len nemám potrebu achkať a ochkať keď vidím nejaké "rozkošné" šteniatko a niektorí ľudia sú z toho až zhrození :D čo máte vy?

Strana
z5
moni73
12. apr 2022

@akvi pridavam sa k unschoolingu.

drahomirrra
12. apr 2022

Neznasam ludi, ktori vsetko neznasaju a so vsetkym maju problem 😁

h2
12. apr 2022

Tuším sa z tejto témy stala téma o tom, čo kto neznáša. 😁 Ale malo to byť skôr o názoroch, ktoré má väčšina a vy nie. Takže písať sem napríklad, že "neznášam pokryteckých ľudí" je trošku od veci, lebo tých asi nikto nemá rád.

edien
12. apr 2022

@janulik2008 tych nemám rada ani ja. U mňa je to napr preto lebo sa tvária že sú najmúdrejší a najskúsenejší a pritom sa správajú ako hovada 😅

elizabet173
12. apr 2022

@vroni aj ja som si Kolenika googlila 😁, tiez som netusila, o kom je rec

majla87
12. apr 2022

@mimkax uz to tu bolo spomenute, ale tiez som nazoru, ze do 2km treba chodit peso. Aj na nakupy. Mame auto, ktore takmer nepouzivame a pre mnohych je to strasne nepochopitelne 😁

majla87
12. apr 2022

A este ako “typicka zena” neznasam nakupovanie oblecenia. Pre nikoho. Fuj. Je to pre mna obrovsky teror, ak si musim ist nieco kupit, lebo sa mi roztrhla bunda/rozpadli topanky 😅😅

alanko20
12. apr 2022

@janulik2008 ja sa k tým dóchodcom správam slušne, ale neznášam, keď si vezmú najväčší vozík v obchode (je jedno v ktorom), dajú si tam 2 rožky a Nový Čas a blokujú uličky.

lesana25
12. apr 2022

@moni73 nikdy som žiadny podcast nepočula 😂

estrella5
12. apr 2022

Nemyslím si, že ľudia sú niečo viac ako zvieratá. 🤷‍♀️

petulda333
12. apr 2022

@lenkakravcova som z vychodu aj muz,mame tu takmer celu rodinu a teda tento zvyk som nepostrehla 😀

lenkakravcova
13. apr 2022

@petulda333 Máš štastie! :D fakt.

asocial
13. apr 2022

Nepijem alkohol, nepijem kavu. Nemam vztah k psom, idu mi na nervy, rovnako ako dnesna posadnutost psami. A ako niekto spomenul, nikdy by som asi nesla na all inclusive dovolenku do nejakeho rezortu. Laka ma len cestovanie po Europe, nelaka ma exotika. Nie je pre mna dolezita kariera. Aj teraz tuzim po mieste s polovicnym platom ako mam teraz. Ale vidim, ze nas je viac takych.

drahomirrra
13. apr 2022

Inak podotazka k otazke je, co je dnes vlastne nazor vacsiny. Skor mam pocit, ze tie, co tu prezentuju veci ako nazor mensiny su vlastne nazor vacsiny.

nikayla
13. apr 2022

A ešte ma napadlo - nezbierame medvedí cesnak, nefotime si ho v košíčku, nič z neho nepripravujeme a nejeme ho 😁

Strana
z5