icon

Máte niekto skúsenosť s VŠ DTI v Dubnici nad Váhom ?

jaaaaana45
13. nov 2019

Prosím ma tu niekto skúsenosť s VS DTI v Dubnici? Ďakujem

Strana
z2
tanickapr
1. okt 2024

@pawla89 už vam prišli nejake inštrukcie ? Dakujem

pawla89
1. okt 2024

@tanickapr áno prišli už : prihlasovacie údaje do Microsoft Teams, rozvrh na zimný semester. Vám ešte nič neprišlo ? Začína sa teda podľa rozvrhu 25 októbra

pawla89
1. okt 2024

@alena891 zdravím, prosím vás môžem vám napísať ohľadom štúdia na DPŠ? Ďakujem

diaem
1. okt 2024

@tanickapr mne neprišlo ešte nič 🙄

pawla89
2. okt 2024

@diaem a zápisník líst vám prišiel emailom ?

diaem
2. okt 2024

@pawla89 nie vôbec nič

pawla89
2. okt 2024

@diaem ani info k platenie školného ? Lebo mne prišiel email už 4.9.2024

diaem
2. okt 2024

@pawla89 tak ja som prihlášku posielala min týždeň, tak možno preto 🤷‍♀️🙄

aniss257
7. jan 2025

@alena891 ahoj, tiež budem tento rok končiť vsem a rozmýšľam aj nad tým dpš, že by som to skúsila možno v školstve, poznas niekoho kto pracuje ako učiteľ ekonomických predmetov? Lebo ja žiaľ nie, nemám získať skadial info.

mv098
9. máj 2025

Ahojte, otvorim tuto temu, robite si niekto DPŠ aktualne v Dubnici? Ak áno, akou formou? Je mozne aj online? Dakujem.

lenkald
25. máj 2025
@mv098

Ahojte, otvorim tuto temu, robite si niekto DPŠ aktualne v Dubnici? Ak áno, akou formou? Je mozne aj online? Dakujem.

@mv098 ja sa idem prihlasit, a ano vyucba aj skusky, dokonca aj zapis, vsetko prebieha online...postou sa posiela iba vyplnena podpisana prihlaska s kopiou diplomu VŠ a rozhodnutie pride poštou

zuzanavz
22. jún 2025
@lenkald

@mv098 ja sa idem prihlasit, a ano vyucba aj skusky, dokonca aj zapis, vsetko prebieha online...postou sa posiela iba vyplnena podpisana prihlaska s kopiou diplomu VŠ a rozhodnutie pride poštou

@lenkald Dobrý deň, tiež zvažujem DPS v Dubnici, chcela som Vás poprosiť o radu, neviete mi prosím povedať , ako často prebieha štúdium, keďže som zamestnaná a koľko stojí jeden semester? Vopred ďakujem pekne za odpoveď.

lenkald
24. jún 2025
@zuzanavz

@lenkald Dobrý deň, tiež zvažujem DPS v Dubnici, chcela som Vás poprosiť o radu, neviete mi prosím povedať , ako často prebieha štúdium, keďže som zamestnaná a koľko stojí jeden semester? Vopred ďakujem pekne za odpoveď.

@zuzanavz vsetko mate na stranke, 300 eur semester a vsetko je online, ako prednasky, tak skusky https://www.dti.sk/p/58-doplnujuce-pedagogicke-...

zuzanavz
25. jún 2025
@lenkald

@zuzanavz vsetko mate na stranke, 300 eur semester a vsetko je online, ako prednasky, tak skusky https://www.dti.sk/p/58-doplnujuce-pedagogicke-...

@lenkald ďakujem moc pekne za odpoveď

martinapenxova
13. aug 2025

Dobrý deň, prosím Vás kto má reálnu skúsenosť ako dlho trvá štúdium DPŠ na učiteľa? Lebo som si chcela podať prihlášku a vraj základný modul trvá dva roky + rozširujúci modul ďalší rok, bola som na tom, že je možné spraviť celé DPŠ za dva roky. Ďakujem za odpovede.

lesmira
31. aug 2025
@martinapenxova

Dobrý deň, prosím Vás kto má reálnu skúsenosť ako dlho trvá štúdium DPŠ na učiteľa? Lebo som si chcela podať prihlášku a vraj základný modul trvá dva roky + rozširujúci modul ďalší rok, bola som na tom, že je možné spraviť celé DPŠ za dva roky. Ďakujem za odpovede.

@martinapenxova Dobrý den
Uz ste sa dozvedeli kolko trva celkove studium?

martinapenxova
31. aug 2025
@lesmira

@martinapenxova Dobrý den
Uz ste sa dozvedeli kolko trva celkove studium?

@lesmira bohužial nie, pretože na DTI lučenec je učebný plán pre učiteľa a majstra ako 4 semestrálne štúdium, ale vraj je to len základny modul, no predmety ako didaktika by mal obsahovať už rozširujúci modul. Preto som si prihlášku nepodala, lebo za tri roky mám aj bc. nie len DPŠ. Takže budem rada ak by mal niekto bližšie info, kto tam reálne aj študuje.

Strana
z2