Máte niekto suščku Bosch WTR85V90BY?
Poprosim informacie o susicke ak ju mate. Rozmyslam o kupe no stale neviem ci to nebude zbytocne a mam obavy, ze sa mi pozraza niake oblecenie
.
Ja som najprv o sušičke nechcela ani počuť. Bola som voči nej skeptická...Vraj ničí oblečenie a umelé sušenie nie je veľmi zdravé. No keďže mám 3 deti a pranie+sušenie mi zabralo dosť času rozhodla som sa pre jej kúpu. Ja mám sušičku Bosch WTW87467CS asi mesiac, ktorá spadá do triedy A+++. Jej kúpu neľutujem...je tichá (ani o nej neviem).
My ju pre nedostatok miesta mame dočasne v detskej izbe za dverami a môj 3ročný syn pekne spal aj keď bola zapnutá.
Syn je alergik a ani po mesiaci používania sušičky nemá kožný nález zhoršený.
Zatiaľ sa mi v nej žiadne oblečenie nezničilo-nescvrklo (ani čipkované, ani ručne maľované trička) a to do nej dávam všetko čo periem.
Keby som vládala, tak ju na rukách nosím 😀 Koniec piplaniu s ponožkami pri rozvešávaní 😂
no ja si vzdy pozriem ten produkt a jeho popis a vyzera, ze je super ta susicka. Da sa napojit aj na telefon? nenaslasom presne tu ale troska inu, na okay https://www.okay.sk/velke-spotrebice/ a tu pise zeti to vyberie smartfon Správne odporučenie programu
Aplikácia Home Connect s funkciou Easy Start Vás pri výbere prania zbaví neistoty a vždy odporučí ten správny program pre Vás – priamo z Vášho mobilného zariadenia. Zadajte len farbu Vašej bielizne, typ materiálu a stupeň znečistenia priamo v aplikácii a vyberte ten pravý program pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov.
a este ze
Sušenie ohľaduplné ku tkanine
Systém Sensitive Drying šetrne suší bielizeň prístupom mierneho teplého vzduchu zo všetkých strán a našuchorí ju pomocou asymetricky zakrivených unášačov s mäkčeným povrchom. Pri sušení sa tak bielizeň pohybuje ako na vzduchovom vankúši. Výsledkom je nadýchaná bielizeň bez pokrčenia.
takze si myslim, zeby sa ti nemalo stat nieco take ako ze sa ti to zrazi alebo tak
@adelakom12 Dakujem a na mobil sa asi neda napojit to je jedna z tych lacnejsich
@vamajka nepotrebujes pripojit na mobil a radu z aplikacie. To by si sa nedoplatila za elektriku. Jedno susenie by si mala iba balvnene tricka, druhe susenie iba spodne pradlo, tretie iba teplaky.. atd.
A kde sme. Vsetko naraz a kontrolovat to.
Susicku kup. Nebudes ani zehlit.
Vsetko sa naucis za chodu 😉
Ahoj, ak chceš, aby ti sušička čo najdlhšie vydržala, kúp si takú, čo má samočistiaci kondenzátorom - to nám poradili v predajni, mali sme na výber Bosch, Siemens, Miele. Rozhodli sme sa (kvôli cene) pre Siemens WDT65 WT45W460BY. Je perfektná. 🙂

to je 4 seria- ja mam series 8 a som max spokojna..bosh je velmi dobra znacka elektrospotrebicov.. oblecenie zrazene nemam .. vsetko suche do hodky max hodka a pol .. a neolutovala som ani raz ze uju mam