Máte pocit, že vám stále chýba šťastie?
Nikdy nemám na nič šťastie vo všetkom mám smolu zaplatili sme si z manželom dovolenku na jún do Egypta vypočítala som si dni kedy mi končia presne krami keďže celý život som to mala na čas a akurát tento mesiac mi to prišlo o 10 dni skôr a viete kedy mi vychádzajú teraz krami ? V deň odletu na dovolenku a končia mi v deň odletu domov 🥲 ma tiež niekto takúto smolu vo všetkom. ?
v zivote som neriesila na dovolenke kramy .. paneboze ved je tolko pomocok, ako ich prezit a uzit si pritom more naplno, nezijeme v stredoveku.. a to mavam prve dni extremne boelstive, ze by som najradej prelezala cely den..
@carolinaherr hm, sú v živote horšie smoly, ako nejaký menzes. To vieš vyriešiť s gynekologickú ako mávnutím čarovného prútika.
Skvele tak sme sa zasmiali a teraz sa spamataj a nerieš hovadiny. Bud rada, že máš ten menzes a si ok
Exustuje Norethisteron, oddiali kramy....to sa stava bezne
A s tymto pristupom, ak mas samu smolu, tak si to dalej hovor a nic ine sa ti diat nebude. Vesmir pocuva, comu veris, to dostavas.
Mat tak tvoje problemy🤣
@carolinaherr daj si vyrezať maternicu a navštív namiesto Egypta detskú onkológiu. Potom môžeš rozprávať o smole. Úbohejšiu tému som tu ešte nevidela.
Si ešte žena ktorá nedozrela,dám ti pokazené oči od narodenia a uvidíš čo je to smola...také to hlupucke ženy si myslia že vedia čo je život
@carolinaherr Mat tak tvoje starosti...
@carolinaherr Nemas na nic stastie? Mas manzela...Ale asi si to nevazis!
@carolinaherr tak do mora radšej nechoď, aby si neprivolala žraloka....
..

@carolinaherr a toto čo si založila nie je vtipné ani omylom 🙄