icon

Máte pomoc v domácnosti?

kamilka1986
24. aug 2013

Ahojte zienky,tak ma napadlo ze sa skusim opytat,urobit nejaky prieskum,ked tu obcas citam ako sa vam nechce zehlit,upratovat a podobne,mam na mysli domace prace🙂boli by ste ochotne najat si do domacnosti nejaku vypomoc,par hodin do tyzdna? dakujem za kazdu odpoved

Strana
z2
hrasiak
25. aug 2013

@petraxy6 babu na upratovanie som mala zatial 2 x:
1.x som jej dala fakt dlhy zoznam toho, co ma spravit, a este body, ze ked to vsetko stihne, tak co potom este moze spravit - no a stihla vsetko co mala + este asi 1 vec navyse. Viem, kolko by to trvalo mne, takze som si odhadla, co by mala stihnut - a teda, ze musela makat, lebo ja popri upratovani prebalim dieta, zdvihnem telefon a pod., ona na to isto nemala cas... Trvalo jej to 3 hodiny
2.x som jej dala umyvat okna (aj zaluzie) a take obrovske presklene tabule, co mame pozdlz celeho balkona (a ten je pozdlze celeho bytu - to by som nerobila ani keby mna mali za to platit.... ). Stihla to a umyla aj podlahy - cele jej to trvalo 3,5 hodiny, a toto by som ja nerobila, a keby uz z donutia, tak to robim 2 dni..... 😉

a este dodam, ze som s jej pracou bola spokojna, lebo napr. neutierala prach len tam, kde je to vidno, ale vsade, a aj vsetko zdvihla a pod., aby to utrela - skontrolovala som si to 🙂 a teda kuchynsku linku aj s drezom fakt vybliskala 🙂

petraxy6
25. aug 2013

@hrasiak tak to si mala šťastie 🙂 no ale aj tak je to vecou dohody, veď tie baby musia vedieť koľko cca im to bude trvať 🙂

hrasiak
25. aug 2013

@petraxy6 no jasne, to ano, vsak keby som mala nerealne poziadavky, tak mi asi povie, ze ? 🙂 btw, opatrovatelku a aj tu babu (studentku) mam cez agenturu, cize ziadny inzerat typu "pridem upratat". Opatrovatelka je sama vlastnickou agentury na opatrovanie deti a ma cca 12 opatrovateliek (studentky), baba na opatrovanie je zas na doporucenie kamaratky, ktora ma firmu na upratovacie sluzby. Takze som v klude, nechat ich obe same doma, s klucami od bytu a pod.

mariuskaa
25. aug 2013

@petraxy6 no mala som upratovacka čo spravila cely byt za $80 a trvalo jej to 4 hodiny. Takze mala tých $20/hodina.
Teraz mám novú ktorá sa šuchme. Najskôr si pýtala od hodiny. Teraz som jej to ja zvysila. Áa $80 ako aj ta predtym. Ale jej to tva dlho. Takze je to na nej kedy chce končiť. beriem ako byt celok.

mata1001
25. aug 2013

dobra tema... 🙂 ja by som nechcela upratovacku ale ja osobne by som niekomu upratala...takze ak by mal niekto zaujem nech sa mi ozve...(BA,GA,SC,SA,SERED)

lila69
25. aug 2013

Ja som si platila pani na velke upratovanie pred stahovanim do noveho domu (okna, zaluzie, obkladacky v kupelni....) a teraz si asi zaplatim upratovanie ked budem v porodnici, nech sa nemusim rozculovat hned po prichode domov 🙂 🙂 🙂 A je mozne ze budem teito sluzby vyuzivat castejsie, nakolko po narodeni maleho budem mat na starosti 2 deti (babo a 3 roky), velky dom, zahrada.... pomoc od draheho v domacnosti 0 bodov, domov chodi okolo 10tej vecer... takze aby som sa nezblaznila a mala cas na bezny chod domacnosti a deti si vacsie upratovanie budem tiesit "dodavatelsky " 😎

zaza218
26. aug 2013

@kamilka1986 nemam peniaze aby som niekomu platila, a mne to vyhovuje ze si poupratujem kedy ja chcem,..ja poupratujem a hned mam neporiadok,ani by sa mi to neoplatilo

usb
Odpoveď bola odstránená
luslus
18. nov 2013

ahojte, ak by ste potrebovali pomoct s upratovanim, opatrovanim dietata alebo pripravami do skoly, ozvite sa mi. dakujem. len BA

sue
18. nov 2013

My máme 🙂 pani na upratovanie - ešte z čias, keď bol MM bez partnerky 🙂 ...a...od začiatku mám z toho trošku nepríjemný pocit, lebo som mladá, zdravá, nekýpťavá 😀 ale na druhej strane sa teším, že ju máme, chodí 2x za mesiac na cca 3-4 hodiny - utrie prach, umyje kúpeľňu, kuchyňu, WC, povysáva a poumýva všetky podlahy...2x za rok nám chodí firma umývať okná + tepovať gauče. Pani na upratovanie stojí 50 € mesačne a teda mjá príjem cca 5 € / hodinu, je to cez agentúru. Pani je cca vo veku mojej maminy a nemám žiadne obavy ani blbý pocit z "hrabania sa v našich veciach". My samozrejme okrem toho žehlíme, perieme, umývam kúpeľňu a WC a vysávam aj umývam, lebo 2x za mesiac nestačí, ale je to úúúžasná pomoc a teším sa, že si tento luxus môžeme dovoliť.

nikol411
Odpoveď bola odstránená
petra341
25. júl 2014

Ahojte maminy ak potrebujete popratat umyt okna a tak sa nehambite a sa ozvite sa, som s ke a neni problem aj s okolia Košic ,petra341@azet.sk

kitty12
24. sep 2014

Ahojte baby som z Ke,
Ak nestíhate, alebo nemáte chuť na upratovanie, umývanie okien, pranie,žehlenie a svoj čas potrebujete využiť plnohodnotnejšie, neváhajte ma kontaktovať.Vaša domácnosť bude čistá pravidelne ,alebo aj jednorázovo.Som spoľahlivá a pedantná 32r. žena s vlastnou domácnosťou a skúsenosťami už vo viacerých domácnostiach,ktoré pravidelne upratujem.

retkvicka
24. sep 2014

ja o tom uvazujem...1-2x do mesiaca na vacsie upratko. pripadne okna umyt...keby manzel suhlasil, hned niekoho zavolam.

kikuska88
7. jan 2016

Ak potrebujete upratat,umyt okna alebo požehlit pradlo rada Vam stym pomôžem.upratujem viacero domacnosti.ak mate zaujem napiste mi.pekny vecer

kacenky
12. feb 2016

@sue
Ahoj Sue, ste z Ba? Vedela by si poslať kontakt na tu pani? Dik

matavranka
15. mar 2016

Dobrý. Ak hľadáte pani na upratovanie v okolí Dubnice nad Váhom, mám jednu 100% , za ktorú sa môžem zaručiť.

kometa
21. jún 2016

ponúkam upratovanie Trenčín a okolie 😉

katka182
16. okt 2016

Hladam niekoho na pomoc v domacnosti v BB na 1x do tyzdna 3-4 hod. Mate niekto dobre skusenosti? Viete mi niekoho odporucit?

mamcadada
6. mar 2017

Dobry den,
ak by ste potrebovali vypomoc v domacnosti v Bratislave a okoli, mozete ma kontaktovat.
Dakujem.
Zelam pekny den.
🌷

wolferova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2