Máte priateľa z Nigérie?
Ahojte chcela by som sa opýtať či tu máte niektorá skúsenosti z mužmi z Nigérie, mám priateľa sme spolu ešte len krátko ale je veľmi konzervatívny v sexe a dosť ma to trápi🙄🤷🏼♀️ lebo chcem aby nám všetko klapalo ale on odmieta úplne bežné veci
@majkeel to by som nikdy neakceptovala keby viem že má aj niekoho iného je to kresťan takže by mal mať iba jednu manželku
@elenka74 ok v poriadku akceptujem ale on mi povie že nikdy??🙄 ani to len neskúsi
@lenka11124 keď je kresťan tak by mal odmietať sex pred svadbou
@sense tak podľa mňa 3 polohy je dosť konzervatívne v dnešnej dobe a nechce mi to robiť ústami.. videli sme sa dvakrát prvýkrát víkend v BA a teraz na Silvestra som bola na pár dní u neho ale to sme sex nemali lebo som mala svoje dni🙄😅ale chceli sme byť ma Silvestra spolu tak som prišla aj napriek tomu že som počúvala ako mu v kuse stojí a bolia ho semenníky posledný deň ledva chodil😀
@denkanr kratúčko teraz bude 2 mesiace ale snažíme sa o všetko diskutovať úprimne len ten postoj že nikdy to robiť nebudem ma vytáča jak sa hovorí nikdy nehovor nikdy
@lenka11124 vidiet chlapa dvakrat, este k tomu cudzinec, o ktorom nic nevies a uz riesit sex...
fuha....
@hankm je vo Viedni už 9 rokov za ten čas mohol mať aj pas aj manželku bielu ktorú by využil, doteraz mal len černošky nakoľko je ich tam dosť veľká komunita aj dieťa má s ex čierne ale neboli nikdy zobratý a mohol to využiť lebo ona sa narodila v Rakúsku aj keď je pôvodne z Ghany
@lubkavargova1 ďakujem za pozitívny koment nemáme v pláne sa brať momentálne a nemá ma o čo obrať nie som milionárka peniaze ktoré si zarobím aj miniem na seba, myslíte že slovák by ma nemohol oklamať?? Verte tomu že už som sa dosť popálila na vzťahoch tak si dávam pozor aj keď je moja chyba že vždy sa snažím na ľuďoch vidieť to dobré s stáť pri nich keď budem všetko len negatívne vidieť a vždy ho podozrievať nikam sa nepohneme
@lenka11124 tak nech si zvyka, ze bude bez sexu kvoli lockdownu este dlhsie 😉😉
@narayan áno myslela som že sa nájde aspoň jedna ktorá má priateľa tiež z Nigérie ale vidím že predsudky sú väčšie🙄
@luciannka83 ako sama hovoríš problémy môže narobiť hocikto tak?? Myslím že je jedno odkiaľ je a akú má farbu pokiaľ ti chce posrať život tak to aj urobí a jedno či to bude môj sused alebo vietnamec
@mandarinka555 ďakujem krásne🙄 osobná skúsenosť?
@lenka11124 úprimne videli ste sa 2x z toho ste mali hneď sex a viac ako 3 polohy nechce ešte neznamená ze je konzervatívny....
Ty môžeš byť pre neho lasvivna keď si s ním mala hneď sex a to nie som žiadna puritanka
A keď ti to nechce robiť ústami nerob ani ty jemu...
@karolinakr povedala som mu že ok tak ani ja ti to už nebudem ústami robiť a on nič v pohode jak vždy že okay pokiaľ nechcem nemusím🙄 nie nečítala som to ale zase na druhej strane som sa rozprávala z jeho kamarátom a prišla reč aj na sex a on to robí aj ústami aj on to chce mať ústami urobené čiže klasika dokonca ešte aj spermie nemá problém dať hocikde na telo ako záverečný finish😂 ako väčšina chlapov to chce dať do úst alebo na prsia ale tento radšej na podlahu alebo keď to ujde mi na brucho tak hneď utiera ja neviem fakt dokonca ani tvrdšie praktiky mu nič nehovoria čo i len po zadku dať alebo mierne škrtenie že on žene ktorú lúbi toto robiť nebude že predsa niesom šlapka no ok ale mne sa to pýta mám to rada ale on si ide len svoju klasiku🙄
@reni666 tak to zase už je fakt dosť konzervatívne každý máme potreby, nehovorím mať každú noc inú ale prečo keď som vo vzťahu
@sisa_s viem je to asi rýchle pre niekoho teraz mi to prišlo ako keby som moju mamu počula ktorej som to samozrejme nepovedala lebo by som počúvala.. ale keď sa priťahujeme a nevidíme sa každý deň a viem že to chce a ja tiež lebo som bola dlho bez partnera a jednorázovky nechcem tak čo mám robiť
@sisa_s asi tak😂 aj keď môj názor je že sex je dôležitá súčasť vzťahu preto to riešim lebo nechcem byť ako väčšina on si užíva inde a ja tiež to radšej budem single keď nám vzťah nemá klapať ja sa pretvarovať nebudem
@sense určite áno s tým súhlasím ale zase radšej osobne z niekým s kým si rozumiem ako na videu a kadejaké hovadiny toto ja nemám rada ale áno je pravda že keď som to urobila riskujem tým to ako sa na mňa bude pozerať aj keď asi väščina v dnešnej uponáhľanej dobe to nerieši no neviem
😂😂
@lenka11124 moje nervy dievca, ty nezahalas... 2x spolu a prebrali ste vsetko mozne, aj ste si uz zasexovali, aj jeho kamosa si sa popytala aky sex praktizuje. Ty si taka otvorena dusa, bez ostychu, bez mantinelov, normalne ta obdivujem, toto by som veru ja nedala😰
...a ten suchar ju ani trosku skrtit nechce....
@0silvia0 ďakujem pekne😂 no tak asi to bude tým že nerada strácam čas len z bla bla bla takže pokiaľ mi tvrdí že ma lúbi a neviem čo všetko tak nech aj robí niečo pre náš vzťah nie len kecať, áno prebrali sme kadečo lebo chcem vedieť o ňom čo najviac a mám rada rozhovory takže niekedy ho už aj hlava bolí asi😂 ale myslím že neni natom nič zlé ja rada všetko viem a veľa sa aj pýtam hlavne keď mám byť z niekým vo vzťahu.. no sex sme mali nakoľko sa priťahuje ako som už spomínala a z kamarátom to bol taký neplánovaný rozhovor nakoľko som mu písala a chcela sa popýtať na môjho priateľa nejaké veci alebo aký ma neho názor predsa pozná ho lepšie ako ja tak prišlo nato že sa mu páčim a nemal by problém sa somnou vyspať aj keď vie že chodím z jeho kamarátom čo ma dosť nepríjemne šokovalo lebo tým pádom neni kamarát ako sa tvári ale ok nechcem si čerstvý vzťah kaziť takýmito sračkami tak mi porozprával kadečo a vtedy som sa dozvedela ako to praktizuje on a to sú z jednej krajiny a v rovnakom veku prišiel mi oveľa uvoľnenejší a otvorenejší čo sa tohto týka ale zase je typ chlapca čo si myslím že má ďaleko viac skúseností a namotáva každú druhú zatiaľ čo toho môjho dva roky z nikým nevideli
@0silvia0 tak vyplieskať podľa mňa neni niečo extra zvrátené alebo nenormálne🙄
Ak tu máte niektorá priateľa z Nigérie alebo ex ozvite sa mi mohli by sme prebrať viac vecí nie len sex samozrejme.. mama má síce susedu ktorá si tiež našla priateľa z Nigérie ale stále je v BA a neviem sa k nej dostať a nepoznáme sa tak nechcem s ňou riešiť až takéto intímne veci nakoľko viem že všetko povie a mame a tá zas mojej a tak ďalej.. preto hľadám tu niekoho😇
@lenka11124 tak mu povedz ze co nebude robit tebe nech ani necaka od teba. Su chlapi ktorym toto nevoni a nasilu Keby to robil tiez to nebude ani pre teba nic moc. Je uplne jedno odkial je ked nechce oral robit tak ani nutit nie je vhodne. Bud sa stym zmieris alebo najdes ineho.

@lenka11124 Musela si byť veľmi zúfalá, ak si skočila na Nigérijca 😝