icon

Máte priateľa z Nigérie?

lenka11124
11. jan 2021

Ahojte chcela by som sa opýtať či tu máte niektorá skúsenosti z mužmi z Nigérie, mám priateľa sme spolu ešte len krátko ale je veľmi konzervatívny v sexe a dosť ma to trápi🙄🤷🏼‍♀️ lebo chcem aby nám všetko klapalo ale on odmieta úplne bežné veci

Strana
z4
vevesh
13. jan 2021

@hellwant tak v zahranici s tym nemaju problem nazvat sa rasistami, ak nimi aj su. Na sk som sa doteraz stretla iba s jednym clovekom, ktory rasista aj bol a aj si to sam priznal a normalne v spolocnosti priznaval. Nemal problem poslat zidov v koncentracnom znova tam, kam Hitler ich predkov pred casom poslal🤐 "Nepriznanych" by som ani naratat nedokazala....

cacianka
13. jan 2021

@teleskop aj so širokou "dušou"....
Ach boooože

teleskop
13. jan 2021

@hellwant cita t sporozumenim, prosim parafrazovat kde som napisala ze vsetki slov su rasisti, ak to nie je pravda, tak ste clovek co klame aby vyvolal nenavist a hadky...parafrazujte

teleskop
13. jan 2021

@vevesh vidis a ja mam problem s jednou rasou a ked o nej hovorim osobne priznam ze som voci nej rasistka, robim to uz par rokov od kedy som si vsimla ze som...

hellwant
13. jan 2021

@teleskop Preco by som mal vyvolavat nenavist. To ze ste ste pisali -nechapem preco si to ludia na Svk nechcu priznat- a v sebe ste si mysleli myslim len cast nikto nevie. Nenapisali ste preco si to istí, ci niektorí ludia na Svk nechcu priznat, vtedy by to bolo jasne. Takto to ma 2 vyznamy, mozte si vybrat- ako v mojom pripade aj tu nespravnu moznost. Treba sa presne vyjadrovat, potom nebudete prekvapena , preco si ludia vybrali nespravnu moznost.🙂

nikk3y
16. jan 2021

Kks tak toto je brutálny príspevok 😁🤣🤣 normálne že odpadávam mňa by zaujímalo že koľko máš rokov @lenka11124 😁🤣 keďže z komentov vidím len chci-chci-chi 😁 a všetko na plnú hubu 😱🤦‍♀️🤷‍♀️
Po 1. Si krátko s nim
Po 2. Ci máš bieleho čierneho žltého chlap sa nezmení 🤣 ak nemiluje čo ešte v takomto krátkom stavu sa ani nedá vravieť
Po 3. Na dobre sa čaká ak nevydržis bez sexu a bez niečoho "noveho" a on nechce zatiaľ čo úplne chápem keďže ste krátko spolu, kúp si "hracky" a uspokuj sa snimi 🤣 ak to vydržíš a chceš s nim aj naďalej byť
Po 4. My niektoré baby čo máme rady nasich chlapov podľa mňa sa nemusíme stazovat že nemáme dobrý sex , brutálny 🤣 keďže v dnešnej dobe sú naši chlapi už moderni ❤
Čiže by si si možno mala nájsť slováka a basta 🤷‍♀️ načo skúšať takéto národnosti 🤣
V oboch krajinách je žena len 0 a sluzka a s s takými sa dáva 🤦‍♀️ bože môj... A ešte chce ist domov k nim vidieť ako žijú a ako sa budú k nej správať no tak ako k cudzinke a bielej 🤣🤷‍♀️

Strana
z4