Máte problém s požičiavaním fľaše s vodou?
Ahojte, len ma zaujima, ako tuto vec vnimaju ini ludia.🙈Mate problem dat odpit inym ludom (kolegovia, spoluziaci) zo svojho pohara, flasky s vodou, z kt. mate potom este pit vy? Mam jednu kolegynu, uz milionkrat som jej povedala, ze ja to nemam rada, este teraz, ked sa siria choroby, tak duplom, no ona sa aj tak opyta zas ako nechapava. Vkuse si zabudne flasu s vodou. Najviac mi prislo nechutne, ked sme si s kolegynami boli pred par dnami sadnut v kaviarni a ona sa ma normalne spyta, ci si moze odpit z mojej kavy.. 😖 Ja neviem, som cudna alebo mate aj vy s tymto problem pri cudzich ludoch?
Kľudne a hlasno nech si to uvedomi nech si od teba už ani nepýta začína chrípkové nebudeš si s nikým vymieňať bacily. Nech s tým za tebou už ani nechodí
Fakt a niekym cudzim? Niekedy porozmyslam ci za detmi budem alebo za muzom. On uz vie ze ked mi odpije z kavy uz ju nedopijem 😂
V rámci úzkej rodiny napr. Na výlete mame spoločnú fľašu aj si odpíšem z kofoly napr. Ale to len fakt rodicia a deti, ostatní nie.Kolegyna v žiadnom prípade, ale mam kolegu co ide, vidí cudziu kávu tak sa napije -otras.
Fuj nikdy...
Z mojej flase/pohara neodpija nikto - akurat tak v propade nudze moje deti. To som uz teda dost davno nevidela aby sa niekto snazil odpit z mojej flase alebo pohara, dokonca aj odjest napr z dezertu si ludia odjedavaju a ja tiez, len vtedy ked mam cistu lyzicku
Nieeeeeeee fuj fuj fuj. Jedine kto môže piť z môjho pohára alebo fľašy je môj muž. NIKTO INÍ NIEEEEE
Ked sme boli mladi hlupi atd..”tocili” sme flasku jasne pili sme po sebe atd….nasledky asi 3roky som sa nevedela zbavit kutikov….odkedy pijem cez slamku v restike, jem v len svojich podnikoch a vsade mam svoje veci zaklopat dom ok..cize ano vadi mi, ked sa niekto dotyka, pije a je z mojich veci…ako ked si pubertak hej stane sa, ale v dospelosti..fuuuj nieee, kde sme
@elenka.k 🤣🤣🤣🤣 jaaaj alkohol a mladosť pomoc, možno by som aj zopakovala 🤣
Nabuduce jej povedz ze nie lebo mas daku chorobu co chyti...mozno potom prestane
Mononukleóza jej nič nehovorí? Raz, dvakrát jej slušne poviem a na tretí sa opýtam, či je sprostá, že jej to mám stále vysvetľovať. Alebo použijem iné slovo. Niekedy sú ľudia hluchí voči slušným náznakom lebo vyrastali s iným slovníkom, tak um to treba ich rečou povedať.
Fuj😵💫ak to je niekto z rodiny napr muž,dcera,otec,mama atd tak ok to je iné ale cudziemu alebo spolužiakovi/kolegovi by mi fakt bolo nechutne dat odpiť z mojej flase alebo pohára
Jezisi, keby islo o dieta kamaratky, ktore place od smadu niekde vonku v lete, tak este poviem OK, ak to ani jej neprekaza a sme zdravi ako tak...
ale dospely clovek nevie vydrzat a pitie si poriesit sam 😱
Toto som nenávidela už na ZŠ, keď si chceli spolužiačky odhryznúť z mojej desiaty, alebo odpiť z mojej fľaše. Že existuje dospelá žena, ktorá toto skúša je neuveriteľné. Ja by som na ňu už vyskočila podráždene, keby ma otravovala opakovane s týmto. Normálne by som na ňu vyskočila či je socka, že si nevie nosiť vlastné pitie a humusáčka, keď chce odpíjať cudzím.
Rázne by som jej povedala, že nie. Určite by som cudziemu ( kolegovia, kamaráti atď ) nedala napiť zo svojej fľaše, či pohára.. ak by šlo o situáciu, kedy je to potrebné.. tak áno, ale už by som sa nenapila. S deťmi a manželom je to iné, pretože spolu žijeme, poznáme svoje návyky, aj tak sa snažím , aby mal pri sebe každý svoju fľašu.. ale cudzím ľuďom nie ..
Čo bolo za mladých čias bolo .. vtedy sme si neuvedomovali to čo dnes.. boli sme vo veku kedy nám to bolo jedno..
Ešte by som ti poradila, ak bude mať kolegyňa sviatok alebo len tak "pre radosť" kúp jej fľašku alebo termohrnček 😉
Samozrejme mám to tak ako ty. Ja učím aj moje deti že nepijeme ani po sebe doma. Je to proste nehygienické.nepijem ani po mužovi, kolegyňa, kamoška už vôbec nie 😱
po cudzich mi je to neprijemne, ale po mojich detoch je to v pohode… ich beriem ako moju sucast :D aj bacile so vymiename :D
To čo odpisuješ je extrém zo strany tvojej kolegyne... A ta kava dupľom... Napr. ak by išlo o nejaký jednorazový prípad, a súrne sa potrebuje napiť, môjmu mužovi by to nevadilo takto dat niekomu cudziemu. Ale ja som na to extrémne hakliva. Asi by som začala nosiť do roboty vždy 2 fľaše, že jednu aj pre ňu, či jej "nedobije"
Vela ludi s tym nema problem... Ale priznam sa, ze ja ano. Mne to proste vadi. Kazdy clovek je iny. No tvoja kamoska by to mala respektovat, ze tebe to vadi, hoci jej evidentne nie. Chapem, ze uz to lezie na nervy, stale niekomu hovorit nie.
Autorka, blizia sa vianoce, lasky cas...... tak by som jej ako kolegyna kupila vlastny hrncek na kavu a flasu na vodu do prace, ked uz je taka nechapava.....🤪🤪🤪🤪🤪😜
cudzi clovek ? - samozrejme, ze mam s tym problem. Jedine kde pijeme z 1 flase som ja s manzelom a detmi. Ano mame kazdy vlastnu flasu (napr.ked ideme na vylet) ale ak sa stane, ze dieta dopije a uz nema, samozrejme, ze mu z nej dam. Ved aj rucniky mame kazdy svoje. Tak isto si kazdy vezme vlastny pohar, ked sa chce napit a zvysok vyleje. Nedopijame bezne. To znamena, ze cudziemu cloveku dat odpit v ziadnom pripade. Hygiena je hygiena.
Nie a ani som sa nestretla s tým,že by to bolo niekomu normálne.
Čo ona nemá 3 € na kávu? Z mojej kávy by určite neodpíjala. A ani z vody. Veď vo vodovode tečie voda, nech sa zohne a napije.
Som tu asi jediná, ktorej to absolútne nevadí… jasne že nie cudziemu človeku, ale s rodinou, kamarátmi a kolegami by som sa kedykoľvek o vodu vo fľaši, kávu aj pohár s čajom podelila. Necítim sa ako humusacka.
Cooooo?!!! Tak to by ma prekotilo fakt.. ja teda nie som nejaká citliva, avšak aby si odomna odpila kolegyňa kávu či vodu ? 🤯 To sa mi nikdy nestalo za môj život.. pit z mojej vody by som.dala Max keby išlo o ohrozenie života, alebo zdravia..
Inak nemám problém piť po deťoch či manželovi, ale to je maximum.. a ešte sa mi stalo pár krát, že deti kamarátky vonku nemali vodu a boli smadne, tak sa napili z fľaše mojich detí, ale to tiež tak že som fľaši odstránila naustok aby nepili z rovnakého miesta..
@jana_eyre_2 každý to ma inak..
Mne by to tiež nevadilo, ak by to bola blízka kolegyňa(kamarátka) a má v poriadku chrup😅
Pomyslela by som si, že ma má rada a nehnusím sa jej😃
Skôr by mi vadilo, že mi ubudne z tej kávy😵💫
Ale úplne zmizli tieto zvyky príchodom covidu, radšej sú ľudia smädní v mojom okolí..

Ja už by som jej to povedala ráznejšie a aj s nejakým dodatkom nech to u teba už ani neskúša. Či sa naštve či nie bolo by mi to jedno a či si bude pýtať od druhých ti môže byť tiež jedno. Hlavne nech máš od nej už pokoj 😃