Máte radi Pribinák?
Kupujete aj napriek vyssej cene a nizsiemu objemu?
Nie, ani detom nechuti. Jedine co im chutilo bol nanuk.
Moj syn ho istu dobu jedaval, teraz uz nie. Ja sama to nejedavam, ale mam rada piskotika 😊
Nemusím ho mať pravidelne, ale raz za čas naň dostanem chuť a vtedy si ten jeden kúpim nehľadiac na cenu 😅
Nám doma viac chutí lipánek, alebo lidlovské sweetello.
Milujem ho, 😍😍 teda ak hovoríme o pribinacek 😊
Nechuti mne ani mojim detom, kupujeme Lipanek. Obsahuje ovela lepsie zlozenie
Nie,nekupujem. Mam radsej Lipanek
Kupujem občas, ale častejšie doma vyrábam. Na vedrá,
U nas sa robi "pribinak" doma: kysla smotana, tvaroh, praskovy cukor alebo med a bourbon vanilka. Tvaroh ak je domaci, aj misky vylizu
Chutí malej. Mne už keď tak momentálne Termix ale ten Kunin.
Malá zbožňuje finálového tuším čučoriedkovy to je a keď sa blíži koniec trvanlivosti tak robíme z neho nanuk 😀
Nie mala mi ho nechcela a keď som to po nej dojedala tak som sa nemohla dočkať až ich dojem 😀 mne sa zdajú strašne mastné a akési bez chuti
Ja ho zbožňujem. Kupujem si ale už skôr len v akcii.
Cielene ho nekupujem, ale keď ho občas počas nákupu zbadám v akcii, sebe pár kusov kúpim, mne to chutí 🤤😁
Lipanek ma omnoho lepsie zlozenie a je aj zdravsie....
Jasné že chutí, sama ho neviem spraviť podobne.
Co je pribinak???
@mamamasama pribináček 😉
Ja som si ho nedávno kúpila na olovrant do roboty, mala som chuť na takú nejakú somarinu. Jedla som ho hádam po dobrých 10 rokoch, a teda už to nie je čo to bývalo, riedky, taky bez chuti, ani smotanovy ani sladký, no asi si ho dlho zasa nekúpim, za tu cenu isto nie.
neznášam... fújj odpor.
@modrykomik - nepochopil si
Tak mne chutí, podľa mňa je to výborná maškrta, aj keď tu platí že za veľa peňazí málo muziky. Deti by to jedli na vedrá, sebe nekupujem kvôli cene. Aj Lipánek je výborný.
Mne sa zda strasne mastny.mam radsej termix ten je tvarohovy.
Náš malý ho zbožňuje na raňajky, takže nehľadiac na cenu ich musím kúpiť minimálne 30 za mesiac 😀 ale keď zbadám akciu tak ich je hneď minimálne 20 kosiku(manžel to zas po nociach vyjeda) 😀
My pribinacik nekupujeme vôbec a to kvôli zloženiu, kupujeme radšej matyldu, lipanek Tvarohacik malého gazdu a podobne

Nie, ani predtým som nekupovala. Radšej jogurt, a ak dačo na mls tak tiepudingy majú prijateľnú cenu