Máte radšej mačku alebo psa?
Keby si máte vybrať zvieratko, máte radšej mačku alebo psa? 🙂
Mam dvoch psov a dve macky.vsetkych mam rads,ale psy su mi blizsie.ale inak emaci su super ❤
Vzdy som chcela mat macku, dcera chcela psa. Len co sme sa prestahovali do domu, zaobstarali sme si aj, aj. Moja macka ma ma hlboko kdesi, mojka sa len s dcerou, mne dovoli dat jej nazrat. Zato pes na mne visi, kym pridem z prace odmieta ist dnu a caka ma, ked je burka tak sa mi tlaci do postele, zbytok rodiny ho prilis nezaujima.
mačku
🐶🐶🐶❤
@mesiacikluna my máme mačku aj psa. Najskôr sme si kúpili mačku ale prišli na to, že je príliš samostatná a nás k životu nepotrebuje (hľadala som "náhradu za dieťa, lebo sa nedarilo") a teda na 100% nenapĺňala moje potreby byť pre niekoho potrebná, tak sme si potom o pol roka kúpili aj psa. 🙂 Teraz nás má mačka na saláme a pes nás nespustí z očí a je to náš cecok :D ale sú skvelí parťáci, často sa spolu naháňajú a rozumejú si. Záleží teda, čo od zvieraťa očakávaš a nakoľko si ochotná tu preň byť. Mačka si aj celý deň nevšimne, že si tam s ňou, stačí keď má jedlo a vodu k dispozícii. Pes tu chce byť stále s tebou a pre teba, tráviť spolu čas, maznať sa. Samozrejme sú aj mačky, ktoré chcú viac ako len vodu a jedlo, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to nebude maznáčik ako pes.
@mesiacikluna 😃
Kedysi by to bola istotne macka.. ale teraz uz aj aj. ;)
@mesiacikluna mačkosa 😊
Mačky sú pre mňa stres, takže jednoznačne ak by, tak pes 😁
mačku
@mesiacikluna Psíka, dvoch, troch...
Psy.Nemam rada mačky, na dôvod sa má nepýtaj, sama ho neviem.Proste sú mi nesympaticke
to zavisi od tvojho stylu....ak mas cas, budes moct chodit na dlhsie prechadzky, venovat sa psovi, tak si kup psa....pes potrebuje pana, je viazany na cloveka...macka je tvor samostatny a tvrdohlavy....ju nenaucis len tak nieco, pokial jej to nevyhovuje...ale tiez je to mojkos a potrebuje skvor obsluzny personal ako pana....ja mam rada aj psy, aj macky....ale macka nepotrebuje tolko casu, zije si svoj zivot
mala som dvoch psov u rodicov, teraz mame dve macky (deti chceli🤷🏼♀️)
pes sluzi tebe, macke musis sluzit ty.
co komu vyhovuje.
ale macka ma nieco do seba.
plus lepsie chlpy ako pes, zachod uplna pohoda, macka je extremne cistotna, pes slinta, obsadi ti fotelu, von ci prsi, snezi...
zmenila som nazor, psa by som uz nechcela, je otravnejsi a to som neznasala macky, nesympaticke mi boli 🤷🏼♀️ vedia sa liskat, su prefikane a aj zakerne, neskrotne.
Pes je taky bambavejsi, toho mozes okriknut, nepomsti sa ti, takze macka je pre inteligentnejsich ludi asi, to mi len z toho vychadza 😹😹😹

@mesiacikluna psa budeme ho mat od septembra