icon

Máte skúsenosť s dobrovolníctvom?

maxxim
15. feb 2026

Dobrý deň, je tu niekto kto sa aktívne podiela v dobročinnosti? Potreboval by som zopár rád. Ďakujem🙂 Trenčiansky kraj...

anonym_d8099c
15. feb 2026

Myslíš dobrovoľníctvo? Alebo dobročinné pomáhanie v charite?

maxxim
autor
15. feb 2026
@anonym_d8099c

Myslíš dobrovoľníctvo? Alebo dobročinné pomáhanie v charite?

@anonym_d8099c akokolvek no viac ma zaujíma taká ktorá je založená na odovzdavaní svojho času, nie len formou zbierok...

anonym_81cfee
15. feb 2026

@maxxim veď máš 1000 možnosti od pomoci seniorom po útulky komu čo sadne. Ujo Google nepomohol? Tak dám link
https://dobrovolnictvo.sk/

maxxim
autor
15. feb 2026
@anonym_81cfee

@maxxim veď máš 1000 možnosti od pomoci seniorom po útulky komu čo sadne. Ujo Google nepomohol? Tak dám link
https://dobrovolnictvo.sk/

@anonym_81cfee viem že je mnoho tíchto organizacií, ale ja hladám človeka na par slov, ktorý má skúsenosti , ktorý by mi vedel poradiť čo si myslí ze sa robí zle..
Adresnosť pomoci, alebo ktorej skupine obyvatelstva je pomoc nedostatočná, prípadne žiadna.
Kde by mal byť rozvoj a akým smerom.
Mám v záujme podeliť sa zo ziskom tam kde to najviac treba, tam kde sa pomoc nedostáva, alebo málo.

anonym_81cfee
15. feb 2026
@maxxim

@anonym_81cfee viem že je mnoho tíchto organizacií, ale ja hladám človeka na par slov, ktorý má skúsenosti , ktorý by mi vedel poradiť čo si myslí ze sa robí zle..
Adresnosť pomoci, alebo ktorej skupine obyvatelstva je pomoc nedostatočná, prípadne žiadna.
Mám v záujme podeliť sa zo ziskom tam kde to najviac treba, tam kde sa pomoc nedostáva, alebo málo.

@maxxim tak teraz sa chceš podeliť s časom či tvojím ziskom?
Som úplne iný okres.....

maxxim
autor
15. feb 2026
@anonym_81cfee

Som úplne iný okres.....

@anonym_81cfee chcem venovať oboje.

maxxim
autor
15. feb 2026
@anonym_81cfee

Som úplne iný okres.....

@anonym_81cfee to že si iný okres nevadí, ale zopár slov by sme si môhli vymeniť

rozculena
15. feb 2026
@maxxim

@anonym_81cfee to že si iný okres nevadí, ale zopár slov by sme si môhli vymeniť

@maxxim úplne každý útulok bude vďačný za finančnú pomoc.
Alebo teraz beží vo veľkom akcia na kastrovanie mačiek
https://donio.sk/zmenme-zivot-mackam-na-vychodn...

bloger
15. feb 2026

@maxxim Ked sa pýtaš na Trenčiansky kraj tak určite Hospic milosrdných sestier. Je viacero možností ako ich podporiť. Dosť to potrebuje nakoľko im minister zdravotníctva robí ťažkosti. Hrozí navyše, že tieto zariadenia môžu úplne skončiť. To si neviem ani predstaviť.

maxxim
autor
15. feb 2026
@rozculena

@maxxim úplne každý útulok bude vďačný za finančnú pomoc.
Alebo teraz beží vo veľkom akcia na kastrovanie mačiek
https://donio.sk/zmenme-zivot-mackam-na-vychodn...

@rozculena prepáč, ale útulky som zrovna nemyslel.

maxxim
autor
15. feb 2026
@bloger

@maxxim Ked sa pýtaš na Trenčiansky kraj tak určite Hospic milosrdných sestier. Je viacero možností ako ich podporiť. Dosť to potrebuje nakoľko im minister zdravotníctva robí ťažkosti. Hrozí navyše, že tieto zariadenia môžu úplne skončiť. To si neviem ani predstaviť.

@bloger túto organizáciu poznám.
Asi som sa zle vyjadril. Ale hlladám človeka, ktorý buď robí pre nejskú organizáciu alebo vie o niečom konkrétnom kde by bolo dobré vynaložiť väčšie úsilie.

bloger
15. feb 2026
@maxxim

Asi som sa zle vyjadril. Ale hlladám človeka, ktorý buď robí pre nejskú organizáciu alebo vie o niečom konkrétnom kde by bolo dobré vynaložiť väčšie úsilie.

@maxxim Tak neviem síce ako to presne myslíš. V každom prípade ti držím palce v tejto tvojej šľachetnej myšlienke.

bielasovicka
15. feb 2026
@maxxim

@maxxim prepáč, ale ja som ta vôbec nepochopila 🤷🏼‍♀️

maxxim
autor
15. feb 2026
@bloger

@maxxim Tak neviem síce ako to presne myslíš. V každom prípade ti držím palce v tejto tvojej šľachetnej myšlienke.

@bloger ďakujem za odpoveď.
Aby sme si rozumeli, ja už mám plán a zároveň už aj niečo odkomunikované a dohodnuté s viacerími podnikatelmi, ktorý sú tiež ochotný prispievať. Predsa len, má to mať aj človeka, ktorý má skúsenosť s organizovaním a pod...
Myšlienku máme, aj zdroje, no zároveň by som rád niečo odkomunikoval s niekim, kto má v tomto skúsenosti ako organizátor, alebo ako dobrovolník/ člen a...jeho postrehy...

maxxim
autor
15. feb 2026
@bielasovicka

@maxxim prepáč, ale ja som ta vôbec nepochopila 🤷🏼‍♀️

@bielasovicka nevadí🙂

anonym_7ed70c
15. feb 2026

@maxxim Ja som už takto dobrovoľníčila. Finančne prispieť tam, kde je to potrebné je super vec ale byť dobrovoľníkom v nejakej organizácií, to nie je moc fajn ... Ako keď máš voľný čas a nemáš ženu, tak asi fajn, ale nič z toho mať nebudeš.

marca12
15. feb 2026
@maxxim

@maxxim Podla mna sa zabuda na seniorov. Mnohi seniori su opusteni a zisla by sa im pomoc a zaujem o nich. Dalej jednorodicia. Tiez by im dobre padlo obcas vypnut,mat pomoc napr. v case choroby dietata,aby oni nemuseli vymeskavat z roboty.

marca12
15. feb 2026
@anonym_7ed70c

@maxxim Ja som už takto dobrovoľníčila. Finančne prispieť tam, kde je to potrebné je super vec ale byť dobrovoľníkom v nejakej organizácií, to nie je moc fajn ... Ako keď máš voľný čas a nemáš ženu, tak asi fajn, ale nič z toho mať nebudeš.

@anonym_7ed70c Dobrovolnictvo je o tom,ze nezistne venujes svoj cas a necakas za to odmenu. Je to o dobrom pocite,ze pomahas. Dobrovolnictvo nie je zarobok.

rozculena
15. feb 2026
@maxxim

@anonym_81cfee chcem venovať oboje.

@maxxim ak chceš venovať čas a robiť to zadarmo,tak budem potrebovať "postrážiť" otca,lebo musím podstúpiť operáciu.

maxxim
autor
16. feb 2026
@marca12

@maxxim Podla mna sa zabuda na seniorov. Mnohi seniori su opusteni a zisla by sa im pomoc a zaujem o nich. Dalej jednorodicia. Tiez by im dobre padlo obcas vypnut,mat pomoc napr. v case choroby dietata,aby oni nemuseli vymeskavat z roboty.

@marca12 a presne túto myšlienku mám.

maxxim
autor
16. feb 2026
@marca12

@anonym_7ed70c Dobrovolnictvo je o tom,ze nezistne venujes svoj cas a necakas za to odmenu. Je to o dobrom pocite,ze pomahas. Dobrovolnictvo nie je zarobok.

@marca12 to je samozrejmé.

maxxim
autor
16. feb 2026
@anonym_7ed70c

@anonym_7ed70c nejde o to aby som z toho niečo mal. Vôbec o tom takto neuvažujem. Ide skôr o to, že moje možnosti sú najmä finančné a vidím okolo seba moc nespravodlivosti a trápenia, či už choroby, osudy a pod...dosť som navnímal urcité problèmy , ktoré vznikajú pre matky s postihnutými deťmi...prípadne pre kohokolvek, ktorý potrebuje ,,postrážiť na nevyhnutný čas... kde štát zlyháva...
Mám myšlienku zriadiť denný stacionár...

anonym_bcb287
17. feb 2026

A je niekto, kto sa venuje dobrovoľníctvu? Lebo ja neviem, ale ja musím pracovať, aby som neskončila na ulici a hladná, po práci už nemám energiu na aktivity ako dobrovoľníctvo. A tiež sa musím venovať rodine. Ale prispievam ľudom v ťažkej životnej situácii.
Úprimne, nechcú platit zamestnancov, tak hľadajú pracovnu silu zdarma.

wudz
17. feb 2026

Ak potrebuješ niečo poradiť, spokojne mi napíš. Mám mnohoročné skúsenosti s dobrovoľníčením vo viacerých organizáciách a aj momentálne som zapojená v jednej, ktorá funguje hlavne na báze dobrovoľníkov.

maxxim
autor
19. feb 2026
@wudz

Ak potrebuješ niečo poradiť, spokojne mi napíš. Mám mnohoročné skúsenosti s dobrovoľníčením vo viacerých organizáciách a aj momentálne som zapojená v jednej, ktorá funguje hlavne na báze dobrovoľníkov.

@wudz napísal som. Ďakujem