Máte skúsenosť s práčkou so sušičkou?

chanthall
24. jan 2013

Ahojte baby. Mám večný problém - po každom praní som nervózna z toho, že nemám kam povešať prádlo (doma to nie je nič moc, lebo malej to prekáža) a v sušiarni je vždy kopa vecí. Uvažovala som nad práčkou s možnosťou sušenia vecí. Ak by aj nesušila úplne, stačí že to presuší. Lezie mi na nervy pchať to prádlo do sušiarne a aj tak je to všetko nacapené, okrem toho, jedna naša "milá" suseda má tak smradľavú aviváž, že z toho páchnu aj naše veci. Bola som nútená používať aviváž aj ja (doteraz som ju nepoužívala kvôli dcérke, aby jej neškodila, aj keď na začiatku sa v nej pralo, no prestala som a používala som Dreft na všetko prádlo - tmavé, svetlé, monterky aj uteráky.) Máte s tým skúsenosť?

prasiatko30
24. jan 2013

je tu uz niekolko tem ohladom cisto susicky a pred tyzdnom asi bola dalsia ohladom pracky a susicky - skus pohladat a mozno najdes odpoved na to na co sa pytas

suuzi
24. jan 2013
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

nemas moznost postavit susicku na pracku? mat 2 samostatne spotrebice je lepsie.
ak kupis pracku so susickou napr. na 7 kg, tak operies 7 kg, ale ususis iba 4.
ja mam zvlast pracku a zvlast susicku - obe su tusim na 8 kg - ale bubon susicky je odost vacsi.

zvedavamt
24. jan 2013

my sme kupili veelku pracku so susickou pred cca 5r,lebo pereme casto, tak mame na 8kg pranie a na 6kg susenie. Ma kopec programov,tak sa da vybrat. Doporucujem skorj znamejsiu znacku,my mame daku madarsku a obcas blbne programator,ale inak susi fajn.
Ale susim,len ked sa neda dat pradlo von. Ocik mi dal vytahovacie zinky nad vanu ,tak vesiam aj tam.

mariosmykal
24. jan 2013

Téma je duplicitá, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: http://bit.ly/TqRQ3Z

Pekný deň