Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
lin,ano uvolnis sa,hohy,koleny,zadok chrbat,ruky,krk,hlava, predstavis si ziarivu gulu /ja duhu/ a pustas ju cez vrch hlavy dnu do tela pozdlz-pri kazdej cakre /zakladnej/ sa zastavis ,skontrolujes a cakaj,kym sa ti zjavi nejake zvieratko,posli mu usmev prva je na temene hlavy,mozes zacat tak 10cm od povrchu hlavy... a postupuj na tretie oko - krcnu jamku - stred sterna - solar plexus- pupok - korenova cakra/tam kde ti zacina lonova kost/-vsade chvilu pobudni,prechadzaj nimi bud tou gulou,alebo farbami.... gýlu /farby/ posli dalej az ku spickam na nohach a posli juj prec...vsat zapis,bo potom sa ti nebude chciet. 😀
Aj to je teraz normálne, že my to menej myslí 😀 a že sa neviem niekedy ani vyjadrovat ?
deni, radšej od vrchu, lebo dole by si mohla vidiet hned nejaké poriadne zviera, zlakla by si sa už by si mala strach íst dalej 😀 😀
Ešte k tomu ked sa tu rozprávalo o tých zvieratách, kto má aké rád a kto sa ktorého bojí... Ja mám rada velkých psov, ťavy a potom také tie myšacie odrody, myši, škrečkov, morčatá. Tiež ma fascinujú kone ale tých sa zároven aj bojím a mám fobiu z pavúkov 😒 brr, som schopná sa rozplakat ked nejakého stretnem.
ja tiež pojdem od dola / myw,daj si svoju fotku,takto stale kukám kto to tu prispieva 😝
Treba sa najprv uzemnit, zapustit korene, preto sa zac. korenovou cakrou, lebo ti co nemaju s tym skusenost a zacnu od hlavy mozu uletiet velmi vysoko, a moze sa im tocit hlava a prist im zle, mdlo... 😅
ahojky anděličkovia
dal jsem nějaké věci do Nature, trochu profesionálnější, ať tam aspoň něco pěknýho je
večer se stavím 😉
krásný zbytek dne, holčiny
tam jsou, já dneska sbíral švestky 😀
jsou nahnilý a visí tam doteď 🙂
jsou tam napevno, jen jsem vyfotil 😀 😉
pa
Mne sa najviac pacia tie bodliaky bielo ruzové a potom aj tie C/B, inac tie farby su prifarbované ci takéto krasne prirodné? 😅
Body ten C/B detail bodliaka by som si vedela zivo predstavit zaramovany na stene v mojej obyvacke... 😉 😵
mywiel ... no je tam filtr ve foťáku, který šedou dává víc k černé a zvyšuje malinko červenou složku
já to podexponovávám, aby ta sytost nebyla ztracená a pak jen o maličko zvýším expozici v pc
takže to víc sytí barvy - ale extrémní rozdíl tam není 😉
deni, jalbum má jenom 30 MB místa (pokud to chceš mít zdarma), tak já jsem jenom rád 😀
ale není nad plnou velikost, to je fakt 😝 tu mám na harddisku a něco ve fo´táku
Mne Vlado daroval obraz zaramovany je to cerveny mak, mam ho na stene je to ten styl ako ten motyl, ze jeden kvet vpredu je ostry a ostatné su rozmazané, je to krasne...unho sa da vybrat hocijaka foto, a ram, objednat, a on to posle. Ty to nechces robit? 😅
Vlado Bárta ja moj kamos, foti knihy o Slovensku a poklada sa za profesionala, 😀 mozno si uz jeho knihy videla v knichkupectvach... 😉 Foti pekne ale vdaka otcovi co ho vsetko naucil a fotia spolu, maju aj rovnaké mena... 😅

denisocka... hovor si ...vždy dodržím čo si slúbim 😉