Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
deni ☹ kazdy mame zle obdobie - ja to chapem. treba sa cez to preniest so vztycenou hlavou. co boli, to preboli, mysli na pekne veci 😉 raduj sa, nech vidi tvoj muz, ze si stastna a nenechas si od neho pokazit naladu.. mysli na zakon pritazlivosti 🙂 dufam, ze sa vratis este dnes 🙂
veru ako hovori bibul, co ta je po inych, ved ty si prvorada (com to citala v knihe) mi musime byt prvorade, inak sa nicime... ked sa budes trapit, tak budes stale viac utrapenejsia 😒 a ty sa predsa nechces trapit. povedzte si medzi sebou co ta trapy, potom to pokrc a zahod alebo to splachnu (aspon nieco preto spravis) zacni akoby od zaciatku s peknymi myslienkami 🙂
(mojej znamej dali policajti pokutu a ona sa na nich usmiala a s radostou im povedala, nech sa paci - policajti nechapali, ona si nenechala pokazit den a dalej sa jej darilo a policajti tiez mali pekny den)
ešte chcem niečo napísať,ako pekne ukazuju anjeli - pred nejakými 10dnami som vykladala všeobecne a nechapala som,ako take karty mohli vyjst
1.karta - starostlivosť o telo / že anjeli mi dávaju vystrahu,aby som sa viac starala o svoje telo,a pripravovala sa
2.karta - samota -potom že ma čaka samota,lebo vela viem ,všetko chcem , mam načuvať hlas
3. karta - duchovny rast,mam sa tešiť, mam to nechať v božích rukách.
tak som prosila ešte jednu radu,čo mam robiť teraz,momentálne,neviem sa pohnuť a vyšlo mi sustredenie - mam premýšlať o tom,čo chcem a čo nechcem a počuvať svoje myšlienky
myslím,že je to až desivo pravdive 😉
pekne ti poradili karty 🙂 mas mysliet na to, co chces 😉 problem si vyrozpravaj a dalej to odovzdaj do vyssich ruk a ono sa to vyriesi (ty sa preto netrap)
deni alebo este jedna metoda napis na papier vsetko co ta trapi...proste pis vsetko co ta napadne je jedno ze ot nebude mat hlavu a patu..proste to daj na papier kludne si pri tom poplac ak to tak citis a potom ten papier spal
ja som ianc vcera citala ze anjlei strazni pocuvaju stale a tak som sa toho mojho pytala preco ked dostavam odkazy som si niekedy nie ista,preco nie su zretelnejsie a v tej chvily som zacula v raadiu pesnicku od knechtovej kde spieva nieco spravu v kridlach anjelov....no som sa pousmiala a podakovala zretelnejsie to byt nemohlo 😀 😀 😀
pekne adin,tak to byva....
lin-ide o to verit tomu,ze nieco davas prec....
/ono sa to zda lahke,ale nie je to tak,ludia sa neradi niecoho zbavuju/
bib dakujem 😉
vies mi este blond spravit?? 😉
ta ciernofialova nema chybu, jaky respekt mam pred sebou 😀 😀 😀 a tie jesenne farby, to by sa hodilo k listom 😉
bib ja viem z vlastnej skusenosti ako je tazko zabudnut na to, ked niekto niekomu ublizi ☹
adi pekne ti odpovedali 🙂 to som rada ked ma pocuju stale, aj v myslienkach - niekedy sa hambim za svoje myslienky 😀 😀
idem off, dosiel priatel a ja som este v pyzame 😀 😀 😀 a musim este rychlo sprchnut..
bib dakujem za fotky 😉
dufam, ze sa vas stihnem docitat 😉 😉 😉
papa
bib to som chcela videt tie premeny lin..skoda mohla nieco hodit do albumu
ja sa teraz ani nemusim takto menit,bola som tetno tyzden u kadernicky,takze mam cerveno failovy melir na vlasoch 😀 😀 no proste sa ladim na jesen
Dobré rano andilci d 😵
Dnes mi ide net zas neskutocne pomaly, nechapem preco to tak pedaluje obcas... 😠
Tak v noci sa mi snivalo, ze som bola niekde v Pakistane ako humanitarna pomoc, videla som zeny zahalené od hlavy po paty, aj oci im bolo vidiet len cez tie ich mriezky, no a zase som zachranovala deti, hladala som cim ich nachovat, lebo boli vyhladované, nasla som tam len nejaké jablka a mrkvu nic iné sa tam nedalo zohnat. Potom som zhanala nejaké nakladné auto aby som ich mohla nalozit a odviezt do bezpecia, bolo tam neskutocne vela deti, vyzerali chudata ako cigancence, bolo mi ich luto. Potom sa mi do toho zaplietol bratranec, videla som jeho svadobnu obrucku a bol nejaky smutny, asi mu skusim zavolat, ci je ok... 😕
ale to sa ku mne tato metoda dostala nahodou (ak sa to tak da povedat,kedze nahody neexistuju) 😉
adi-ja ju poznam,aj som to pisala vyssie 😀
ja ju nepouzivam,ja pouzivam balonovu formu.... 🙂
myw - ked ta vidim ma nieco napadlo,vcera ked sme sa bavili o tych anjeloch ze su pridelovani podla datumu a casu narodenia, tak som potom niekde citala od jednej,ktora s nimi komunikuje,tak vraj jej povedali ze nie su pridelovani podlla toho ale podla poslania ake tu mas 😵

deni,tu nejde o to ci si ,alebo nie si sama,potrebujes to zo seba dostat,napis to,odovzdaj anjelom a zapal.... zakop hlboko do zeme...proste nedrz to v sebe,vykric to do sveta-co je ta po inych,kazdy nech sa stara o seba.... nie kazdy je vzdy silny aby pomahal inym...na tom nic nie je kazdy mava zlu chvilku....
ja byvam netrpezliva,potom som nervozna a potom si to rozoberiem a zasmejem sa na sebe aka som hlupa 🙂