icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

nobody
6. okt 2009

mywiel ..neviděl, je to dobré? je tam trochu pravdy? 😀

já prostě beru nějaký vektory .. teda symboly v obilí z 99 procent jako hračičky lidí .... na toto nepřistupuju, to mi nesedí

kdysi jsem o tom četl, ale nepřesvědčilo mě to

mywiel
6. okt 2009

No zatial co predpovedal sa ale splnilo, mam doma knihu a tie roky sedia a vojna v Srbsku, aj finacna kriza... 😒

mywiel
6. okt 2009

No mne to pride ako dobre spraveny film urcite studoval historiu kym o nich natocil film, no a ten druhy neviem ale chystam sa ho pozriet tiez. 😉 Tie cropy treba ist pozriet do UK a pochopis ked uvidis na vlastné oci a ucitis ze to clovek nemoze robit aspon tie tam nie. Na Slov. a v Cechach to mozno robia ludia, ale to je nieco iné. 🙂

mywiel
6. okt 2009

Tak rada by som vam dala aby ste zazili co som ja v nich zazila, ale neda sa to, mozno sa tam raz vyberiete... 😉 😵

nobody
6. okt 2009

viděl jsem ty postupy, jak se to dělá
beru, že v uk jsou obrovské, přesné , i ty stébla rotované ...i statika tam je a plno různých blbin, ale prostě to neberu jako něco zvláštního ..to je můj názor

mywiel
6. okt 2009

Mna fascinuje Stonhange tiez uzasné miesto, tiez vela teorii ako bol postaveny a doteraz nevedia presne... 😉

mywiel
6. okt 2009

Body a preco busola v nich nevie ukazat sever a vsetky fotaky sa v nich vybiju? Ja som v nich bola a videla som to busola sa toci ako sialena dookola a nevie najst sever, ako to ludia robia? No nic nejdem ta presvedcovat, ked neveris... 😀 😉

nobody
6. okt 2009

Stone bylo postvátný místo pro astronomy a kněží tam dělali rituály - myslím, že to byla čistě astronomická laboratoř

ale kdoví

sakra, oni byli dobří astronomové ... to je šílený 😀

a co říkáš na zesklovatělé kameny?? taky z tý doby ..... botanika. ..druidové ... ti tomu dávali pěkně na prdel 😀

no nic, spánek je přednější
můžeme to probrat jindy

mywiel
6. okt 2009

A krystalové lebky co sa nasli? No idem zalahnut... 😅

nobody
6. okt 2009

máš místa i v Čr, kde ti šílí buzoly 🙂
magnetické pole Země a odchylky

určitě to byla obzervatoř, podle mýho stoprocentně
pa

mywiel
6. okt 2009

Bol to kalendar slnovratu a ano robili sa tam ritualy... 😉 No uz fakt koncim... 😉

nobody
6. okt 2009

jooo, lebky čistě vybroušené ...to je nechápačka

nooo...necháme to na jindy 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to by se nám zavařil mozek

mywiel
6. okt 2009

😀 😝

nobody
6. okt 2009

a co myslíš, že je obzervatoř??
pozorování oblohy, hvězd, změn v klimatu, pohyby Slunce ...to pasuje, ne? 😉

nobody
6. okt 2009

no kdyby jen ty lebky ....

a co nábojnice???? asi tušíš, co myslím

tak pa

bibula
6. okt 2009

😀 myslim,ze po tychto filozofickych myslienkach ste museli v noci na nieco prist-myslim formou snu.... 😀

ja by som to trochu otocila tu debatu - je to vnas,len si to nepamatame, mozno ludia velmi "vyskakovali" ...nieco ako babylon nie?
lenze vtedy uz bolo zbytocne nam miesat jazyky....

ivka144
6. okt 2009

Bibus, prosim, kuknes mail a odpises? D.

Inak Myw, NoBody - dajak sa orientujete🙂 Tiez pomaly na novu temu, hehe.

Vsetkym pekny den prajem.

bibula
6. okt 2009

.....ze takto spolu ponocuju..... 😀 a take reci no hroza..... 😀 😅

...ivka precitane,odpovedane..... 🙂

denisocka
6. okt 2009

myslím že som tu rano písala,či sa mi to sníva? 😅 😕

denisocka
6. okt 2009

to bolo včera večer 😀

bibula
6. okt 2009

uz ci este snivas? 🙂

ness
6. okt 2009

tuto noc sa mi snivalo, ze som nemohla najst topanky, chcela som ist ale nemohla som najst topanky

bola som teraz 1x na tai chi (taoistickom) 😵

nobody
6. okt 2009

hola hola

mywiel
6. okt 2009

Ahojko, tak Kaya vyzera uz byt ok, dnes uz teplotu nemala huraaaaaaa. Celé poobedie som prekecala s kamoskami mamickami, deti sa hrali, bolo super, kamoska ma naaaaaaaadhernu vilu, tak sme pili kavicku na terase u nej a deti sa hrali v zahrade, zase ma byt u nas 23 stupnov. 😅

nobody
6. okt 2009

má být teplo a hnedka zima

mywiel
6. okt 2009

No to dufam, ze nie, aspon sneh mi zatial nechyba, aj ked uz som kupila boby pre Kayu. 😀 Bolo zlaté vidiet krpcov ako kecali francuzsko-slovensko-cesky, kazdé slovko iné... 😀

nobody
6. okt 2009

joo, to mohlo být zajímavý

co záhad? nějaký novinky? 😀

mywiel
6. okt 2009

Kaya vravi zasadne bábá na miminko ale aj babiku, ale lopta hovori francuzsky bal= ona hovori ba, rozumie tolko veci po slovensky som rada, lebo niekedy na nu hovorim francuzsky no nemala by som. 😅

mywiel
6. okt 2009

Zahady, no nemam vela casu citat, co ma mrzi, lebo doma mam kniznicu uzasnych knih, a necitam, pre mna je kniha ten najkrajsi darcek, vsetci mi kupuju len knihy. 😀

adina22
6. okt 2009

ahojteeeee 😵
vy dvaja nemate spania?Teda myw chapem ale bodyno? 😀