Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
len tak, ze ich stale obtazujem s tymi znameniami. ale ten kominarik bol pekne znamenie 😉 dufam, ze si tie znamenia nenamyslam a ze su to ozaj znamenia. ved som si ich pytala. take nadsenie preslo mnou ked presiel vedla mna. asi desat minut som sa smiala od stastia (dobre ze mi slzy nevysli) a myslela na anjelikov a dakovala im. citim, ze ma pocuju a vnimaju 🙂
myw co si myslis o horskom krystali? som si ho kupila vcera, umyla som ho pod tecucou studenou vodou, chcela som nabit pod mesiacom (schoval sa), tak som ho rano na slnku nabijala. kupila som si ho hlavne preto aby mi poskytoval anjelsku energiu. dnes som si citala a ma vela ucinkov. a co sa tyka myslienok tak mna napadaju vselijake, pekne aj skarede, no a nechcela by som aby sa mi tie skarede splnili, ale to asi na to nesluzi..
ked si pytam energiu, tak mam nejaky "ritual" spravit, alebo ho mam len nosit na sebe a anjelikovia mi podla potreby poslu energiu? alebo sa mi staci prihovarat v duchu ku nim..
myslim,ze horsky kristal je spravny na slniecku nabity....
inac schovany mesiacik nevadi na/pri nabijanie kamenov 🙂
no ideme dopozerat,aj ondrik reklamuje,ze nie som vedla neho 😀
papa,zajtra vas okuknem tu ako a kto ponocuje 🙂
sladke snicky....
v tescu som pozerala ci nemaju dvd celestinske proroctvi a nemali.. neviete nejaku stranku, kde by som to vedela stiahnut v cestine?
no tak dobrou 😀
tam je energie ... nádherný hlas
https://www.youtube.com/watch?v=eZ9xGSTTac0Dobre ranko krasne vily a.... vilos? 😀
Tak sme tu vsetky okane okate,body nepridas sa?
Lin krystal mam aj ja rada a este ruzenin 🙂
🙂 no a ved ste dve mysliace osoby,na tom predsa nie je nic zle 😅
dokonca ta to moze posunut.... 😉

No vela tych anjelov poznam tie mena su Hebrejské vacsina. Preco by sa mali hnevat Linette? 😅