Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
dobru noc myw....
bibul veď ja nehovorím že je ľahké ju zostrojiť 😅
mám doma knihu tajomszvo pyramíd a tam je presný popis čo a ako 😔
mám ju už roky ale stále som sa nevedela nakopnúť že niečo s tým poriešim 😕
a táto téma ma zaujala tak preto píšem len čo som si zapamätala a možno niečo aj poprekrúcam 😝 😀 😀 potom sorry 😖 😲 nie úmyselne 😨
mywiel dobrú nec tebe aj malinkej 😵
bibul a to sme ostali už iba mi dve??
kde je lin a dali?? 😅
mirka ..akorá jsme řešili, že jim to pomáhali lidi z budoucnosti stavět ..no teda to jsem tlačil ten názor já ... tak nevím
ale vozili to přes Nil ..takže dováželi
a pak je to celkem dost cesty to dostat na místo určení
asi jim pomáhal Asterix, to bude nejlepší řešení
🙂
pyramida z monady -
NOVINKA - Individuálna relaxácia pod pyramídou
Už v starovekom Egypte vedeli, že pyramída dokáže svojim tvarom pri správnom nastavení prijímať energiu. Senzitívnejší ľudia dokážu precítiť účinok pyramidálnej energie v rôznych formách - ako príjemné teplo alebo jemné mravenčenie. V spojitosti so špeciálnym, polohu tela kopírujúcim matracom, sa ešte prehĺbi váš pocit uvoľnenia, ktorý sa prejaví dojmom absolútnej ľahkosti, stavom bez tiaže. Pritom si ani neuvedomíte, že zároveň prebieha mikromasáž celého vášho tela.
Tento typ relaxácie umocní celkový regeneračný účinok na organizmus. Navyše hudba podľa vášho vlastného výberu z našej širokej ponuky relaxačných skladieb vám pomocou špeciálnej ozvučovacej techniky pomôže k maximálnemu uvoľneniu tela a mysle. Nechajte sa sprevádzať svetom predstáv a obrazov. Stačí sa len uvoľniť a počúvať, vnímať a prijímať…
CENNÍK relaxácie pod pyramídou:
Relaxácia pod pyramídou, 30-minútová ................ 6,50 EUR / 195,82 Sk
a pouzivali kladky.... 🙂
a měli módní trendy , a odborníky na úpravy vlasů, a výrobce paruk
a děti měli víc jak přespůl vyholenou hlavu 😀
ale to nemá nic společnýho s těma pyramidama
no,ale preco to nestavali niekde blizsie k vode....
sa bali povodni,tak ich davali do vnutrozemia? 😖 😖
a vyberali mozog cez nosne dierky aby neposkodili telo....
len potom naco vyberali dolezite organy do vaziciek? 😖
jej bibul to je to kde bola tvoja mama?
ozaj nobody veď ten Deniken razil nejakú takú teóriu že tu boli nejaké bytosti od inokadiaľ a tie vraj stavali niečo ako zosilovač do vesmíru alebo z?? už presne neviem a ľudia slúžili iba ako pracovníci, len pár ich bolo vyvolených a tých školili 😕
niečo podobné bolo aj v Mayskej kultúre, dokonca kým sa vraj tektonické dosky na zemeguli od seba neoddialili, tak boli dnešný Egypt a Mayovia blízko pri sebe
neviem či sa v tejto príležitosti nespomína aj bájna Atlantída 😅
no mirka sa ti to miesa s atlantidou trosku...
ano je to ono....
potom este dlhe roky cvicila jogu-tam sa to aj uci....
orgány do vázičiek preto, lebo raz ich niekto oživí nejaký Boh alebo ako ich volali(bolo ich moc) a orgány použije zachovalé 😎
😀 mirka,tomu snad neveris 😀 😀 😀
Takze nemozem ist spat, lebo manzel diktuje v spalni do pocitaca, ani pisat nemusi pocitac pise zanho... 😀
bibul, vraj to robili preto
a preto píšem vraj lebo som to čítala dávno(10 rokov dozadu) a už si to nepamätám presne 😨
veˇteraz už nikto nemôže na 100% povedať že to bolo tak alebo tak 😎 už si to nikto nepamätá 😀 😀
krasa,vykradol atlantidu? 😀
a co chrapes??? 😀
mirka ja som tu dnes za vyvracaca legiend a povesti... vtedy debata lepsie ide ked vsetci so sebou nesuhlasime 😀 😀 😀
to som vymyslela ja,to som necitala.... 🙂
nooo .... a to byli lidé z budoucnosti
a máme to vyřešený 😀
ještě bylo dobrý, že v manželství měla žena stejný práva jako muž ..a to jinde v tý době v Evropě nebylo
mirka ..a mozek rozbitý
oni to pak šidili, se mumifikovalo a orgány se třeba zničili vstříknutím jedu (hádejte jakým otvorem) 😀
Nie nechrapem, ale ja nezaspim, kedze tam diktuje, mame dva pocitace a on je na notebooku, na to diktovanie treba ticho inac tam pocitac pise somariny... 😀 😝
ako moja hlava myw..... same somariny 😀
bibul neber ma doslovne 😀 ja si to dobre už nepamätám a od Denikena doma nemám žiadnu knihu
tých teórií ako a prečo je veľa 😠
h,mmm,,,,
ja som myslela,ze to vyzierali tie krasne zelene chrobaciky....
orgány se zničily
tak ...
body veris na ludi z buducnosti?
Vraj hadejte jakym otvorem... 😀 😀 😀 ja mam z vas dost. 😀 😀
bodynko a nešiel si ty už do hajan?? 😀 😀
sa nemôžeš odtrhnúť od nás?? 😀 😀

Aj ja idem buvat s mojou Kaykou. 😉 😵