Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
Treba vybrat z francais do slovaque a kliknut na traduire...
ahojte nebola som tu 3dni a tu zas nik? mala som čo robit aby som vás dočítala ale všetko sa nedalo niečo som len prebehla očami
no píšem si tu sama so sebou ale ved to sa aj niekedy rozprávam sama so sebou 😀 😀 😀 🙄
body nie,mam tam hojdacieho koníka 😉 ako vždy a ty čo tam máš?
ja som si dala silne kafe a neviem kedy zaspím.už aby bola sobota poobede, zajtra ešte musím urobiť velky nakup, dupratovať byt, navariť guláš do najväčšieho hrnca a dať sa nejak do kopy aby som to v sobotu prežila v zdraví .... a samozrejme ešte lietať za šimonom 😵 a obskakovať chlapa 😀 ..... ale furt lepšie jak s drotom do oka 😝
marianka,pokial to je tvoja prava tvar,tak to možeš mať,ta reklama tam vobec nevadí 😀
v sobotu ideme na svadbu,ale prídu k nám kmotrovci,tak aby mali niečo pod zub , v sobotu sa mi variť nebude chcieť
jáááj svadby mám rada tam sa dobre papá mnam koláčiky 😀
používala som asi zlú kometiku a takto to dopadlo 😀 😀 😀
Dobré ránko všetkým 🙂
marianka... ale na druhej strane prečo by si to body vymýšlal 😕 .Ináč super fotka ti poviem, si kočka 😀
dobré ránko prajem
ja som sem nakukla včera večer, ale som sa zľakla Marianky, tak som to hneď aj vypla. Som si myslela,že som v zlej téme 😀
Dali, ty si minule písala, že ti anjeli pomohli uspať teba aj tvojho synčeka. Tak ja som to tiež predvčerom naobed skúšala, lebo môj malý bol ako z divých vajec vysedený, ale nikto neprišiel ☹ . Ani nespal celý deň. Ako to robíte???
inač,ja som včera opäť poprosila tých hore,aby mi pomohli rozbehnuť obchody a ako minule,aj teraz sa mi predala najdrahšia vec z albumu,ktora mi tam stala pol roka 😉
Ahojte babulky 🙂 ...
lubii... ja neviem, že by tréning a absolútna dovera že prídu ? Ja s nimi už komunikujem dlhšie a v poslednej dobe, /asi rok/ prídu vždy ked ich zavolám 😵 . Neviem ako si ty na tom ?
Mne za každým pomáhajú hlavne čo sa týka zdravia a psychiky...
denisočke ... pomáhajú viac v obchodoch ako vidím 😉
dobre ranko barbieny a ken 😉
ja som si teraz otvorila oci 😀 😀 😀 😀 som uz davno nespala do skoro tristvrte na dvanast 😀 😝
myw takze to otravu davali do tych sosiek a hrobov. to vsetko vysvetluje. takze ziadna kliatba? ale ved kliatby existuju 😖
dali aj ja dakujem za tuto temu a dakujem vsetkym, ktore maju trpezlivost mi odpovedat 😉 niekedy si pripada az moc zvedava 😒
ja sa k anjelikom modlim v poslednom case a potom ku nim este chvilku rozpravam, dufam, ze ma pocuju. vzdy im poviem co ma trapy (ale potom mi myslienky smeruju k tomu co nechcem, tak sa aj bojim aby sa to nesplnilo), aby mi pomohli v tom a v tom a potom si pytam znamenie ci sa tak stane. neviem ci si tie znamenia namyslam alebo ci su to ozaj od anjelikov. skusam s nimi komunikovat. ci to robim spravne neviem.
marianka 2 anjelov?? 😕
Ahojte,
Linette nie otravu som pisala, bol to program proti bielym, cize islo o kliatbu.
Kaya ma na hlasivkach virus, ked kasle tak akoby stekal pes, dnes ideme k dokimu. Pekny den Svetluskom.
myw som nevedela, ze myslis kliatbu - takze existuje .. 😒 take ine slovko si pouzila, ktore mi nedoslo 🙄 😀 😀
aj ja som mala problemi z hlasivkami ked som bola v kayinom veku a volajako som to vyrastla klop klop klop. neboj kaya to prekona a bude vsetko v poriadku 😉 drzim palce

myw... nejde mi to preložiť ☹ ... neviem prečo...