Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
Ano dve taburetky zlu so slonikom, zelenu so zirafou, ten stol a stolicku oranzovu so slnieckom, je to rucna praca a aj rucne tienené a malované, zboznujem jeho vyrobky, robi plno inych veci este... 😉
Mirka keby som mala fotit vsetky knihy tak to by bolo aspon 10 fotiek... 😅 😀 😝
myw to mi je jasné že by tých foto bolo viac 😀 😀
ja sa práve pozerám na našu knižnicu, už sa knihy nedajú kde dávať, vyzerá to ako bordel 😒 😀
ale rozmýšľam že ich ináč poukladám, lebo som dala navrch romány a tie ma už neberú 😝
ja som vždy na každý sviatok chcela knihu a mama mi kupovala veľa krát sladké romány 😀 😀
moc to nemusím ale oddychovka dobrá 😉 len na jedno kopyto všetko 😎
Dobre ranko babulenky...
...mate alternativni recept na nebolestivou menstruaci?
Ja pouzivam jen zelezo v sumaku....
Mivate taky takove "jine" stavy? Ja mam schopnost(kdyz mi to zacne-tak cca2-3hodiny bolesti) promlouvat silneji se svym duchovnim pruvodcem 😉 ...vice citim i pritomnost "cizich" dusi... 😕
Jsem jakoby "naha", lehka...temer necitim telo 😉
myw...to je muj sen...neco takoveho vyrabet!!!! Stolicky a malovat...ja delam ze starych veci nove... 😉
toz kde ste vsetky?
Mamka si vzala malou na obed k ni...mam volno, pujdu vyrabet andelskou jmenovku na nase dvere 😉 ...pak odfotim a ukazu!
deni, jsi zlata...premilam to v sobe uz dlouho...ale jsem odhodlana, potrebuju prekrocit tento pomyslny prah-dostala jsem radu 😉 ...pri tech bolestech! Mistra uz mam dlouho vybraneho, stacilo jen pozadat. 🙂
Vraci se mi SÍLA!!!! Deni, vraci se to!
Janus tak super 😉 no na MS je dobra alchemilka caj 🙂 Aj mne by sa pacilo nieco vyrabat, malovat, tiez mam sklony k malovaniu...sa vytesim na stenach v dome 😀
Ja idem upratovat, vysavat a zas po auto do garaze uz opravili tie brzdy a objednali nové kluce... 😝
http://www.facebook.com/photo.php?pid=716230&l=...
toto je nádherna myšlienka ... ach kolko veci a kolko ludi ma pri nej napada
to aj ja,aj to na pečen a obličky, bola som aj členka , bavilo by ma s tým robiť
ahojte tvorive anjelske dusicky 😵 😵 😵 aj ked neprispejem citam vas poctivo.Mam teraz obdobie ked som sa viac do seba schulila a citim nejake zmeny na sebe,bavi ma citat a mysliet na pekne veci 😵 😉
deni - ja som cvicila jogu asi dva roky
myw - ten detsky nabytok krasa,nemohla som sa vynadivat,alchemillka mi tiez zabera 😉
baby, pozrite čo som našla, odkaz od Patrika Schwayze z druhej strany. Som dojatá, nemám slov. http://cestaklasce.webnode.cz/patrick-swayze-sd...
deni - no citila som sa v kazdom pripade lepsie tak vyrovnanejsie,aj ohybnejsia som bola nemala som problemy zdravotne 😉
bibul - kto? 😕
a tak mi zmazali fotku v profile vraj som tam nebola 😀 no nebudem sa hadat,aj ked skoda ze nevideli blizsie kedze to bola fotomontaz 🙂
lienka - pekne 😉 😵 ako z filmu duch tam si to vlastne zahral to co teraz preziva 😉

bambulky, neviem prečo ale stále mi chodí po rozume dali 😕
asi na nás myslí v tej nemocnici 😉
už sa teším keď napíše, aká je malinká a tak 😵 a či ten sen bol naozaj 😉