Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
a to nad niecim napisanym?hmm?predpokladam ze vie odpovedat len ano a nie ano??? 🙂
dali ked pises linetka ja stale citam ze limetka 😀 mnam to lubim v mojite
Tak dobru noc lin(m)etka 😉
pisal mi moj drahy take krasne znamenie mu prislo že''juj''škoda že tomu moc neveri teda tymto veciam ale je to pekne od anjelikov 🙂 aspon viem ze su pri nom 😉
Ahojte bambulky 😉
kde ste všetky? to som tu dnes prvá?? fíha tak to je rekord 😀
marianka - krásnu fotečku si si dala 😵
linet,aj mňa vždy láka napísať limetka,ale je to také chutné meno 😀 mňam 😀
dali a ako malinká? už ste v poho? si písala že anjelikovia opäť pomáhali a hlavičku už krásne dvíha 😅 to je super
ja som teraz prišla z práce tak som len na skok-kuk na vás,ale ja vás vždy čítam,len málokedy sa prihlasujem a prispievam 😔
ale ešte mám stále obdobie čítania,tak hlcem knihy len taký fukot 😀
a brácho mi požičal 25DVD-no neviem kedy to stihnem popozerať 😕 😅
ozaj,linet-videla som ten film Avatar-tak ja nemusím moc fantastické filmy,ale tento bol nádherný 🙂
Tak ja utekám-asi začnem potroche tie filmíky pozerať 😎 ahojte 😵
Ahojte bambulky 😵 😵
hlasujem za limetku 😉 😀
nestiham vas citat len par prispevkov dozadu som zahliadla kyvadlo...ktora s nim pracujete,resp. mate skusenosti?? 🙂
miri - si ma inspirovala som citala v tvojom prispevku,ze mas pozicane DVD.....ja som prave v poslednom case zhliadla film Pokoj bojovnika a fakt ma dostal...videli ste ho niektora? 😉 Je to o mladom chalanovi uspesnom studentovi,sportovcovi (gymnastovi) a nemenej uspesnom ''don chuanovi'',stane sa mu ale tazky uraz a jeho zivot sa od zakladov zatrasie a zmeni.Stretne vtedy a zacne navstevat jedneho stareho pana (pracuje na pumpe) a on sa stane jeho ucitelom prave v tom zmysle o ktorom sa tu rozpravame,uci ho hladat odpovede na vsetky otazky u seba sameho 😉
ahojte koceny limetka no super lin myslim ze ti neostane nic ine len sa premenovat 😀 😝 kocky ja mam taky p okoj v dusi pretoze mam Marianku uz zdravu ze by som vyskocila do neba a pobozkala anjelika 🙂 Marianka super foto 😉 myslim ze aj ja sa budem musiet vylepsit ale neviem kedy 😀 😀 😀 Dali tvoja malinka je naozaj krasna a poviem ti ze na to dvihanie hlavicky som aj ja mala najstarsiu a tuto malu velmi lenivu ale super ze tvojej sa to uz podarilo 😉 🙂
adi, ja sa snazim 😅 ale mam len take urobene, nie original 🙂
marianka, ono si normalne nakreslis na papier pravitkom dve ciary cez seba a na vsetkych styroch nakreslis na konci sipky a potom sa pytas, ktory smer je odpoved ano, ktory smer je odpoved nie a aky smer je mozno (alebo ked sa opytas na nejaku blbost, napr. co som dnes vecerala 😀 )
su aj rozne tabulky na kyvadlo, ale to mne este potrva, pokial sa k tomu dostanem 😀 😅
to znamena dobry vecer dievcata 😉
uz ked sa ma premenovali na limet tak ja aj mam jednu fotku, kde sa na nu podobam 😀 😀 idem si ju sem hodit .. 🙂
dali ty vies pracovat aj z kartami? ako si sa k tomu dostala mna to velmi zaujima a ako funguje vlastne to kyvadlo 😕
marianka ja mam rada jahodove mojito 😉
mirka avatar je super film 😵 (aj ja som si najprv myslela, ze to nic pre mna a potom som si skoro aj poplakala)
kessi mne ked jedna teta "vestila" kyvadlom tak ziadne ciarky nemala nakreslene.. len sa v duchu pytala a drzala kyvadlo, vzdy mu dala najprv kontrolnu otazku, viem, ze nemohla mat prekrizene nohy a tusim, ze ani neni jedno na akej svetovej strane sedis.. 😕
baby dnes som mala az 6 snov a v jednom si moje podvedomie vyriesilo jeden osobny problem 🙂 normalne, ze som citila taku radost .. a cela stastna som sa zobudila 😵 😵 😵 ale za to moze aj moj zubar, ktory mi z dobre pokazeneho zubu vycaroval pekny biely tak som sa na seba usmievala v zrkadle 😀 😀 😀
dali a ty si bola dnes u kadernicky, ze? ako si dopadla? dufam, ze ta spozname 😉
terez bibule som na tejto foto pripominala limetku a ja si na nej pripadam ako v base 🙄 😀 😀 😀 len s vodorovnymi mrezami 😅 😅
ze dobry postreh mozno chcel byt iny ako tie druhe a preco je krava milka fialova? 😀 😝
no limetka aj hej ty lin s tou basou je to dobry napad 😝 co keby to vyskusali normalnym basistom chudaci by mali aspon neaku zmenu 😀 😀
asi chcela vynikat od ostatnych.. 😎 ale ona mlieko nedava.. raz bola vystavena v jednote a ja som ju podojila a neslo nic.. cela som bola sklamana.. este aj mukala .. 😀 a moja detska viera stroskotala.. 😝

ja uz musim off.. dobru noc bambulky 🙂