Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
shup drzim palce aby ste rychlo vyzdravili 😵 😵
si mi dala otazku.. mala som aj jednu stranku kde to bolo vyfotene aj som ju hladala ale nic.. zajtra pokukam lepsie.. sa mi zda, ze prach je viacej taky priesvitny a neziari natolko 😕
pravda a svata
ja sem velmi velmi rada chodim... radšej než a facebook 😀 😀
mám vas rada aj ja... 😵
jery ja som asi jediny ktora facebook nema 😀 😀 😀 zatial odolavam.. a naco mi je.. ved ani na pokec nechodim.. vacsinou skypujem a tu sa vytrcam 😅 🙂 😉 niekedy ani na mail nechodim pravidelne .. 🙄
mne sa paci spln ale ked na neho tak kukam nazivo tak akoby som mala zimomriavky a velmi zlvastne pocity.. ale to vzdy ked sa pozrem na oblohu hlavne vecer na hviezdy.. 😕
mne sa facebook nepači je moc ako to nazvat no že tam nemaš sukromie dobre som to pomenovala.
ja od malička rada pozeram hore.Ked mi zomrela babka tak som sa s nou tak rozpravala a potom aj s mamou.Vyšla som na balkon hlavu hore a moje myšlienky boli tam hore u nich
som si vycistila krystalik a dala ho na mesiacik.. sa nabija.. 😵
idem baby aj ja do hajan.. a to som chcela ist skoro spat.. a zas je vela hodin.. 😅
dobru nocku bambulky, krasne snicky aj snicky o nasom stretku ale len take co znamenaju dobre, vela energie, sily a anjelickov pri sebe 😵
lin kamoška videla fotku a že takto nejako podobne mali pofotených anjelov ale aj všeliako inak...
tak asi to je fakt že si ich predstavujeme takých, akých ich chceme vidieť 😵
už ich mám a nemozem ich pustiť z ruky, normálne ich držím už hodky a tak sa dobre cítim... 😲
Andělské karty - Kniha a 44 karet
Doreen Virtue · Vydavateľstvo: Synergie, 2004
pozri veľký náhľad

baby videli ste mesiac nadkera ja milujem jar a leto.