Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
lin - Jezis bol pravdepodobne velmi duchovne vyspely clovek, hlavne na tu dobu, synom Boha bol urcite, vsak to sme asi vsetci nie, bohuzial mozeme vychadzat len z toho, co nam vravi biblia a aj to tolkokrat prepisana, tazko po 2000 rokoch povedat, co je pravda, a co bolo casom dokreslene, nehlasal nic ine, len duchovnu pravdu, ukazoval ludom cestu k bohu, to ze mal nasledovnikov a ti z toho potom vytvorili mohli by sme povedat, ze sektu, ktora bola prenasledovana a potom sa stala nabozenstvom to podla mna nie je nieco co planoval, i ked na druhej strane zo zaciatku to podla mna bolo uzasne, ze sa nasli ludia, ktory ho pocuvali a povedali si aaa, ten clovek ma pravdu, aj ja to tak citim, to sa deje aj v dnesnej dobe, akurat tych "osvietenych" ludi je coraz viac, ako ludia napredujeme, stavame sa duchovnejsimi....
e
jáájha nahajme cirkev aj náboženstvo tak lebo nás tu ukamenujú 🙂 náhodou sem kliknú baby s viery nádej láska a potom budú zase rozbroje ako s depkou 😖
stanili si to pekne napisala 😉 🙂
som bola dvakrat na krizovej ceste viackrat som nemohla.. vsak som sa tam skoro rozrevala ... nemam rada take mucenia a tak .. som si to vsetko predstavovala .. som mala cudny cely tyzden .. to nevplyvalo na mna dobre .. 😖
zeby som klikla ja do viery nadej laska? to by ma mohli adimi asi potom uplne zablokovat 😉
marianka len neprivolavaj .. 😒 my sme si len nazor povedali medzi recou .. to neni zle .. ja neodsudzujem vieru ... ale ked sa modlim raz za cas v kostole, ze verim v Boha vsemohuceho tak to co ide za tym (svatu cirkev katolicku), vzdy vynecham .. pretoze tam som si uz neni ista .. zaujimave, ze este aj do modlidby k Bohu strcili cirkev .. ale ked to tak ma byt ..
inak modlit sa je dobre pretoze ked sa ludia modlia je to pre dobro 😉 🙂
vidíš a volakedy to bolo verím v svetú cirkev všeobecnú my evanjelici to tak máme stále 😉
marianka dobru nocku 😵 .. idem uz aj ja do perin .. je najvyssi cas .. si dam budik na pol siedmu .. a dobre sa mi s vami babenky pisali (dudam, ze to neboli ohovaracky.. to len nazory .. )..
ja mam take vlasy doma, ze na celenke.. su dost huste ale celenka .. takze mi hnede vlasy trcia.. 😝
dobru nocku marianka a dobre sa vyspinkaj .. ved nakoniec nezalezi na tom ako dlho spis ale ako kvalitne .. 😉
idem off ... dobru noc babulky a stanili tebe krasny zbytok dna a potom tiez dobru noc 😉 😵
dobre rano devušky 😵
som mala na ranajky grecky salat 😀 😀 som sa zasa napratala .. a dalsie kilo mi nejde pribrat .. 🙄
v poslednom case vidavam nejak casto trojky .. ci uz samotnu ale dvoj trojcislie ..
Dobré ránko kočky... ale ste toho popísali včeraaaa 😅 . Ja som už potom nedošla sem, lebo ma malý hneval 😒 tak som to musela riešit a tak ma to vyčerpalo že som len prišla, vypla pc a išla spat. No velmi som chcela s vami pokecat... v poslednom čase som nejako mimo 😝 .
Dočítam vás a poodpisujem 😉 ...
Ale najprv ... @linette 😅 dneska si bola so mnou celú noc 😵 . Snívalo sa mi s tebou, ale nie že len volačo, ale normálne sme spolu prežili jeden celý deň. Bola sobota ráno, ja som ešte spala ale prebrala som sa na zvonček, Janko išiel otvorit a zaviedol ta za mnou do spálne 😅 , ja som ešte v polospánku na teba kukala a hovorím "linet, si to ty ?" , ty si sa len usmiala že ano, to som ja. Povedala som Kristínka ahooooj, čo tu robíš? A ty, že si ma prišla navštívit. Bolo to pre mna prekvapko ako hrom. Jankovi hovorím toto je Kristínka a podali ste si ruku. Rýchlo som vstala a začali sme plánovat den, že kam pojdeme, čo budeme robit a tak. Pýtala som sa ta že či si bola aj s ostatnými babami s koníka, a ty si povedala že ano a vyslovila si 3 mená... ale vobec neviem aké to boli 😕 ...
Kočky priznajte sa, ktoré ste to boli 😅 ?????
No, a potom som išla volačo nakúpit, že musím uvarit obed. Medzi tým sa stalo niečo zvláštne v obchode, kde som bola nakupovat, bolo to nejaké nákupné centrum, strašne pekné, nové... nakúpila som, Janko bol so mnou, ty neviem kde si bola... možno si čakala u nás doma s Marečkom a Mišelkou 😅 ... a po ceste som si spomenula na niečo, čo som zabudla kúpit, vrátili sme sa do toho centra a ten obchod kde sme nakupovali bol úplne vyrabovaný, zničený, dlažba povytrhávaná a motalo sa tam plno ludí, ktorý sa tomu tiež čudovali. ☹
Vrátili sme sa domov, ja som začala volačo varit a popri tom sme sa rozprávali... ale nie vela, skor sme na seba len pozerali a akokeby sme telepaticky komunikovali. Boli sme aj na prechádzke, zobrala som ta k Váhu. Na koniec sme sa lúčili, ja som sa ta spýtala či ta možem objat, ty že ano 😉 ... tak som ta vystískala ale... 😀 ty si bola taká malá, možno 130 cm si mohla mat... taká drobučká, zlatá, ako dieta 😅 To bol celý sen, mala som pocit že fakt trval možno 12 hodín... a super pocit som z neho mala.

stanili mozes to skusit stiahnut 😉