Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
dalinka pokial ide o miesto je dobre mat poschodovu postel a deti sa v tom navyse vytesuju 😉 ked tu postel pekne ocistis, nanesete tam pozitivne energie tak je vsetko ako ma byt 😉
a to si kde pocula? ..
podla feng suej viem tolko, ze izba by napriklad nemala byt nad garazou, kde sa vobec nepohybuje.. a kedze ta postel je nad niekym tak teoreticky je to dobre, pretoze neni pod nou prazdno 😉
maximum co ma napada je to, ze druha postel je blizko k plafonu .. ale to by nemalo prekazat.. 😕
mne sa tie postele velmi pacia, co si dali vybrala 🙂
ja som na nete nejake zaujimave nasla.. hodim obrazky o nich 😉
aha ja si niečo musím dat do mobilu aby som bola v práci kludnejšia dnes som tam skoro rozbila stroj 😀 😀 😀 ale som si hned zmyslela na anjelikov že to ma určite skúšajú 😉 a som sa ukludnila a potom to išlo a som sa v duchu s nimi rozprávala 🙂
zaúčam sa na novej robote tak som si trochu ponervačila 😉 😝
Ide toooooo 🙂 Je tam strašne vela skledieb 😲 . Lin dakujem za link na stiahnutie. Ja bysom vám to poslala ked to pojde. Skype ? 😕
marianka nevidela som ten film ale videla som ako o nom rozpravali v jednej relacii vtedy ma velmi zaujal .. ale nejako ja nepozeram filmy.. sama nelubim pozerat a neviem ci by sa niekto nasiel ktoby ho somnou pozeral .. to by som musela priatela donutit..
lin ta horná postel ani nieje velmi vysoko. Ten vrch má 160 cm. Svokra mi hovorila, že minule v telke o tom niečo rozprávali, ale nevedela že čo 😝 . Vraj len to zachytila že to nieje dobré. Preto sa pýtam že či niektorá z vás niečo o tom nepočula. Ale v podstate ma to až tak velmi nezaujíma 😉 ... verím že to bude super.
no nevadí tak budem otravovat toho môjho anjela čo mam🙂))))
baby vy ste tak daleko ja len začiatočníčka....ale poctivo čítam🙂
http://www.tvojdom.sk/userdata/images/17574v_de...
toto som chcela ja...................http://data.unisite.sk/wobj-data/792/obrazky/tr...
marianka, to je velmi pekné, tiež som na to narazila. Len my sme velmi obmedzení miestom 😒 , toto bysme nemali kam dat.
perla, možeš sa prihovárat len jednému anjelikovi a jeho poprosit aby ti poslal dalších ak bude treba 😉 . Stačí oslovit anjela strážneho a on sa o to postará.
perla nie priebeh je dolezity ale vysledok 😉 a aj maly krocik je velky krok a vsetko ma svoj cas 😉 🙂 😵

@dali4 a čo si si stahovala?