Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
marianka ja som 14 .. a ten yorkinko je velmi zlatulinky 🙂 , len sa mi zda byt chudunky..
Mišelka konečne zaspala... nejako sa jej nedalo dneska. Asi to bude tým že už začala spat na boku, lenže než si natočí ten svoj tažký zadoček tak jej to trvá 😀 . Som jej musela pomoct prehodit nožku 😅
ten maly sa u nas tolko naziera.. by len jedol... a normalne sa natiahol.. narastol tu .. taky oval je z neho 😀 .. inak moja ked citi, ze je plna tak uz si neda.. a tento ked je plny a vidim na nom, ze ma dost ale este tam ma jest tak to do seba nadzga .. sranda ho sledovat jak zere.. sa na nom len smejeme 😀 😀
super je ta skrina marianka, fakt skoro ako naša 😅 , keby že je bledšia a bez zrkadla. Ale je to krásne s tým zrkadlom 🙂
dakujem som s nich tiež nadšená a je to akoby vedla dalšia miestnost sa bojím že narazím 😀
krásna je a to kto povedal že tučná??? je tak akurát si myslím malý anjelik 😵
miselka neni tucna, ma sa ale dobre a tie rucicky.. 😉 🙂 😵 by som sa s nou vedela maznat .. 😉
No, ked niekomu poviem kolko má kíl tak každý zhýkne 😀 ... má tažkú kostru no 😉 .
marianka pekné to tam máte... výbeh pre havka, ihrisko pre deti. Tu pri nás okolo domu iba cesty 😠

@linette aty si kolkatého?