icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

mywiel
15. sep 2009

Sniva sa vam ze spite? Alebo vidite sa vo sne spat? 😅

j.a.n.u.s.
15. sep 2009

Ne, ale casto letam , uz mam dokonce svoji techniku....rozbehnout se, napnout vsechny svaly a vyskocit a nejakou dobu se udrzim ve vysce poulicnich lamp.... 😀 ...tam si litam.
Nebo kdyz stojim, tak ohnu kolena, paty dam k zadku....normalne visim ve vzduchu...a v takove vysce jsem schopna letet i velkou rychlosti....

mywiel
15. sep 2009

Aj ja casto lietam a tancujem... 😵

denisocka
15. sep 2009

janus - presne tu techniku mám aj ja 😀 ibaže nefunguje,ked sa chcem ukazovať iným,že viem lietať.
myw- hej,častokrát sa vo sne zobudím zo sna 😅

ináč,častokrát dýcham pod vodou a uvedomujem si to ,ake to je krásne

j.a.n.u.s.
15. sep 2009

😀 ...anebo si uvedomuju svuj pad...a spadnu prim do tela, ale z vysoke vysky a zuchnu tak silne, ze normalne(fyzicky) nadskocim.

denisocka
15. sep 2009

no he,to je take nepríjemne že padaš a v posteli sa fakt trhneš

denisocka
15. sep 2009

dievčata a mate na karty aj nejake špeci vrecká?

certica
15. sep 2009

ahojte 🙂

denis, ja mam tu 1. knizku, ale myslim, ze su uplne rovnake, len ta druha ma zopar stranok navyse.

tak moja technika lietania v sne je, ze plavam , len nie vo vode, ale vzduchom, styl prsia 😀 . mozno to bude tym, ze som ryba 😀 . ale niekedy aj bez pohybu, silou vole, mysli...

a este sa mi casto sniva o vode, mori, rieke.... ale takym sposobom, ze vacsinou je hladina naklonena a voda si normalne prudi do kopca, resp. z kopca. ziadne vodopady, teda zemska pritazlivost, len akoby ste otocili o x-stupnov hladinu z vodorovnej do zvislej polohy, cize sa da chodit po dne mora/rieky hore aj dole a takisto plavat do/z kopca 😀

dalsi hrozne casty sen mavam s wc-kom 😅 , ze mi treba ist curat, ale nemam kde, resp. stale nejake prekazky na tych wc, aj ked ich mam pred sebou dajme tomu 100 😅 .

a zaujimalo by ma v suvislosti so zubami, co to znamena, ked sa mi sniva, ze mi sice nevypadne ziaden zub, ale mam v nich nieco ako nekonecnu zuvacku, skratka plne usta toho a taham, taham von, len to nema stale konca 😨

denisocka
15. sep 2009

mna ešte napadlo na margo čertice, ja som vela rokov mavala sen,že trebalo zavolať zachranku a ja som si nevdela spomenuť na číslo / 155 / alebo som ho nevedela vytukať-stale som dobala do iných čísel, alebo som tukala pomaly /ak jak to v sne chodí,aj ked treba bežať tak bežíme akoby so 100kg zavažim na nohách/ a to sa mi velmi vela krat snívalo ............ a vedela som,že proste aj v bežnom živote,napriek tomu že som sestrička mam problem si zapamatat čislo RZP ,stale som si mýlila s hasičmi. /ešte že už je 112/ no a raz sa nam stalo v robote,že trebalo rýchlo volať k chovanke zachranku a hádajte kde som sa ja,mudra sestrička, dovolala 😀 " dobry den,hasiči " 😝 skoro som sa prepadla od hamby . Ale odvtedy už sa mi to nesníva a viem už vdaka vlastnej skusenosti,že RZP je 155

roasha
15. sep 2009

janus,tvoj prispevok dnes 12.21,presne moja "technika"lietania v snoch.dokonca ako dieta som takto lietala velmi casto,teraz uz je to pomenej.
ktovie?mozno takto lietaju duse? 😅

roasha
15. sep 2009

dokonca aj ta vyska poulicnych lamp suhlasi,som si stale davala pozor,aby som netrafila droty... 😅 😀

linette
15. sep 2009

ja mavam niekedy pocit a to este spim len malo - som pri vedomi, ze padam a strhnem sa a potom sa uvedomim, ze som na postely nemam kam padat. je to taky zvlastny pocit jako keby som skakala z velkej vysky a padala na nos.

denisocka
15. sep 2009

roasha presne, ja som mala panicky strach že ma zabije elektrika

j.a.n.u.s.
15. sep 2009

certica, ja zas taham z pusy vlasy...bleeeeeeee a kolikrat se pretrhaji...

Jak se mi zda o wc-respektive o tom co je normalne v nom 😀 anebo do toho ve snu slapnu, nebo je pomazana zed od toho(!)..tak jsou to vzdycky penize ...a ne mala castka....dostanu penize, ktere necekam 😀

linette
15. sep 2009

janus to som nevedela ale je to haluz 😎 len skoda, ze s tym nesnivam 😀

denisocka
15. sep 2009

ak by niekto chcel skenovanu knihu od D.Steinl - REIKI ,nech sa ozve

mywiel
15. sep 2009

Ano sr.... su peniaze 😀 😅 Certica tvoj sen s tou zuvackou mi pride skor pozitivny, asi mas dost zivotnej energie, ked stale len tahas, no a je dost flexibilna, elasticka... 🙂 😀

adina22
15. sep 2009

ahojte - no teda vas nestiham ani citat nie to este co to pisat 😀

k tym snom,nemam sice sny v ktorych lietam,ale pred rokmi som casto mala sen opakujuci sa ked som padaal z vysokej skaly a bol to hrozny pocit,nikdy som vsak nedopadla,zobudila som sa 😔

deni - aj ja mam anjelske karty,ale nedrzim ich v ziadnom vrecusku,mam ich schovane v takej drevenej skrinke ktora je zvnutra potiahnuta nejakou latkou 🙂

certica
15. sep 2009

mywiel, to znie fajn 😀 , len keby mi to nebolo hrozne neprijemne a nechcela som sa tej zuvacky silou mocou zbavit 😝 😀

adina22
15. sep 2009

ja som zas pocula aj take,ze nie je ani tak dolezite co je v tom sne,ale ci ste z neho mali dobry alebo zly pocit 😉

certica
15. sep 2009

ozaj deni, pehu mam aj ja rada
bibula, teba zhanam... 😀

denisocka
15. sep 2009

ja som videla na tuším českom nejakom fore take vrecuška,baby ich samy vyrabaju,a su krááásne

adina22
15. sep 2009

deni ak to niekde najdes hod link 😉 som zvedava na tie vrecuska

mywiel
15. sep 2009

Aha tak tam bude iny zadrhel... 😅 😀 pocity su dolezité to je pravda.

linette
15. sep 2009

andina22:
ja som v tom sne mala velky strach a bala som sa a akokeby som zacinala panikarit a plakat - velmi zvlastny pocit som mala - akoby to bolo zle a nemalo by sa to stat a ja tomu neviem zabranit.

adina22
15. sep 2009

den no su fakt pekne 😵 Len neviem ci som natolko zrucna sitie ani vysivanie mi nic nehovori 😅

linette
15. sep 2009

denisocka
tie vrecuska su fakt pekne 🙂 si ten link radsej ani nemala davat, teraz budem chciet vsetky 😀

certica
15. sep 2009

mozno sa tuzim zbavit nejakych svojich blbych modelov spravania/konania a proste ne a ne 😀 😅

adina22
15. sep 2009

linette - tak to mozno znamena nieco take ze nemas v sebe nieco doriesene,bojujes s tym a nevies ako to vyriesit....skus sa pred spanim uvolnit a pocuvat svoje podvedomie a pozitivne sa naladit a mozno pride odpoved 😉