Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
ahojte, ja si vás tu poctivo čítam a nasávam informácie 🙂 niekto tu spomínal film Milý John... asi si ho pozriem, ostatné ste ho videli?
Ja som si tiež popozerala vaše fotky, čo tu máte detičky... všetky sú krásne... 😵
denisocka : super! obrovska gratulace! 😵
kocky, nestiham vas! jsem teprva na strane 9 pac sem davate takovy super odkazy, ze nestiham cist! Pac k temu jeste i pracuju a mam dite! 😀
Zrovna se toulam okolo cisel a neverily byste (teda vy jo), na jaky datum mi byla nabidnuta jednodenni staz "umeni proutkare"! Na 11 zari!
Jak ja se tesiiiim !
Zkouknem na rychlovku snad vsecko : proutky, kyvadlo, hartmanna, curieho, ... 🙂
veď to, že to nie je šanca všetko prečítať... nemáte to niekto všetko niekde stiahnuté? alebo linky... ak by ste mi to preposlali mailom...
Dobrý den babulky a Ivanko 😵 ... došla som vás len rýchlo pozdravit aspon 🙂 . Zajtra ideme do Brna na víkend, už sa velmi teším na mamku. Marek bude mat posledný prázdninový výlet. A kde sa podelo "kto ma spomína" 😕
ahojte žienky, dnes som si kúpila Život po živote- čítam poctvivo- dobrééé zatial...
Moja mamka je v nemocnici, má silný zápal ruky ani ju nedvihne...aj som sa snažila jej v mediácii posielať energiu, ale pri prvej ma nenormálne rozbolela hlava a včera večer som nemohla ani začať... neviem čo to 😨
ahojte babenky uz to vyzeralo tak ze na stretko nepojdem pomylila som si datumy
@dali4 dedkovi ideme vinsovat tento vikend 😉 som popleta tak uz dufam nebudem stresovat
@motylka ak chces nejake linky na super veci ti poslem i ked myslim si ze expertka na linky je lin ta ich musi mat ulozenych aj milon v zalozkach 😀 kazdopadne daj mail do IP a poslem len snad mi ide pripojit cez pocitac teraz pisem cez mobil nejak sa mi nedari pripojit ak to pojde poslem
@jery51 minula si vela energie zrejme a preto ta bolest
Ja som minule prisla taka unavena z roboty ze som nevladala ani chodit a celkovo ani hybat ledva som sa prinutila ist so psom na druhy den som vstala a unavena zase v ladnicke som zbadala rezen doslova som ho zozrala napila sa vody a bolo po unave az potom som si zmyslela ze ja som v praci skoro ani nepila a nejedla chybala mi energia z jedla ale hlavne ze som urobila normu 🙄
a teraz mam naladu takuto 😢 😢 😢 snazim sa ju odohnat ale........tam kde su city je to tazke moj rozum zapasi so srdieckom a nevedia sa dohodnut v hlave mi huci hedna otazka...... Co mam spravit??? 😢 ☹
Holky, toz abyste taky neco vedely o me, kdyz uz si tu pisem.
Zrovna jsem na strane 16 a tam pisete o povidani si s "mrtvymi".
No ja si s nima nepovidam, ale zazila jsem jedno :
minulej rok mi umrel deda, ktereho jsem mela moc rada. Syn ma dokonce po nem i druhe jmeno. A on se pry na sve prvni pravnouce moc moc tesil, ale nedockal se ho videt nazivo, pac zijeme v cizine a tak je to slozity.
Myslim, ze se za nama prisel podivat a to hned 2x. V noci, kdyz malej plakal, jsem vstala k jeho postylce a citila jsem pritomnost mladeho muze. Rikala jsem si, ze to musi byt manzel, tak mu neco povidam a on nic. Tak se juknu tam, odkud jsem citila tu energii a tam nic ! 😕 A ta energie najednou zmizla.
Podruhy zas v noci, malej place, vstanu a normalka vidim, jak se z postele zdviha muzskej a citim ho vedle sebe u postylky. opet mu neco rikam, zas si myslim, ze to je manzel ale cumim, manza vesele chrupe v posteli 😀
Myslim, ze se prisel na pravnoucka kuknout. Dozil se 97 let v uzasnym zdravi, ale ta energie byla takova mlada ! Asi tricatnik.
Fakt velmi zajimavej zazitek.
Akorat nevim, jestli se mam stydet, pac jsem kojila, tak jsem vstavala nahata 😀
baby a ivanko,ja uz mam tuto temu davnejsie medzi oblubenymi,pred casom som sem obcas aj napisala ale nestihala som tak som skoncila len pri obcasnom nakuknuti.neda mi to a idem docitavat tie stovky stran,lebo mam pocit ze to potrebujem.asi prisiel cas uz aj pre mna zapojit sa trosku do tejto temy.hlavne je prijemna a nabita dobrou energiou.
Ahojte anjeliky pozdravujem Vas vsetky 😉 .Som s MM v praci tak som Vas prisla pozdravit.Moc sa tesim domov ked si sadnem k PC a trocha s vami popisem.Uz mi chybate ☹ tak zatim pa pa 😵
babenky ahojte vsetko najlepsie k prvemu rociku vytvoreniu temy hlavne vela stastia lebo len stastny clovek je zdravy papa
Ahojte anjeliky 😵 😵 😵 Tak nám prajem všetko naj k prvému roku Kontaktu s anjelmi 🙂 a ďakujem Vám všetkým ktorý tu prispievate, prispievali ste alebo iba čítate, bez Vás by táto téma nebola 🙂 a tiež Vám ďakujem za pomoc, lebo som sa tu od Vás dosť veľa naučila.
@marianka79 čo som ti hovorila ? 😉 ... že sa ešte može niečo stat a budeš moct príst na stretko ... 😵 . Treba všetkému nechat volný priebeh... všetko bude tak, ako má byt 🙂 .
@dali4 ahoj no hej zbytocne som stresovala 😅
Uz sa nam to blizi sa moc tesim tak prideme aj s kvietkami???ako sme pisali davnejsie?
@marianka79 ahoj 🙂 možme s kvietkami, lepšie sa nájdeme. Ešte bysme sa mali pomali aj dohodnút že o kolkoej a kde...

@mywiel akurat som pozerala v tvojom albume tam kde ju mas na fotke a veru, ze je to pekna slecna 😵 a navyse sikulka 😉