Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
@miruska15 ajoj hej tiež som nechcela dom ked som bola mladšia ale ked je to pri trnave tak hej na dedinu jedine blízko trnavy
@marianka79 to nevadi tie žive su nenormalne drahe.Ale aj tieto poslužia.čo som mala od švagrinej tie vlasky požičane tiež neboli žive a nebolo to poznat.
@miruska15 pekná 😵 inak ak by si chcela u nás majú aj živé vlásky ale jeden pramen stojí 6 € a sú hnedé tie sa dajú aj farbit
@marianka79 ja si nechavam narast svoje kadernička mi povedala že pri mojich kudrlinach iba dlhe.No neviem či to vydržim,ale už rok som nestrihala tak hadam kriza je za mnou.
@miruska15 no nie je to vobec vidiet že su umelé ale potom sa troch chemlonovali tak som aj v robote musela prečesávat a ošetrulem si ich sprejom na vlasy
@marianka79 ja by som aj chcela, aj keď to v podstate nechávam na vesmír 🙂 A kočka si s tými vlasmi 😵
musím sa aj dať dnes trošku do parády...zajtra začína školský rok 😀 nech mám aspoň dobrú náladu...sestra mi včera farbila vlasy, takže ešte nechty...
@marianka79 tak to je super s tým voľnom 😉 detičky si ešte užijú prázdniny 😉 ale ja sa už aj celkom teším na mojich šiestačikov 😉
@motylka letecky sa už nedá z košic tušim to zrušili to by si mohla keby sa lietalo nie?
my chodievame tak raz-dvakrát za rok ku známym, bývajú pri TT, tak ak pôjdeme niekedy, tak sa ozvem a môžeme sa stretnúť, ale tento rok asi už nehrozí...

@marianka79 snivaš o domčeku,ja som nikdy nechcela ist do domu ale čim som staršia tak ano.Možno niekedy ked budem velka tak si niaky poriadime s mangelom.Možno večer sa to stane 😀 😀 😀