icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

miruska15
•
9. sep 2010
miruska15
•
9. sep 2010

baby dnes som bola na gynde a zatim ok 🙂

miruska15
•
9. sep 2010

chlapy tažka tema každy je iny a predsa rovnaky.

linette
•
9. sep 2010

@miruska15 ja nemam ani gynekologa 😖 vlastne mam, patrim jednej zenskej, ktora mi nevyhovuje.. bola som u nej parkrat a nic moc .. ani poriadne nevysetri .. neda si na tom zalezat a ani citliva neni.. tak radsej tam ani nechodim .. chcem si najst nejakeho normalneho a citliveho, ktory je odbornik vo svojej profesii ..
tolko si tu pospominala lekarov, ze to beriem ako znamenie..

motylka
•
9. sep 2010

aj ja som bola pred dvoma týždňami na gynde, včera som volala kvôli výsledkom a bolo to ok, ja som ale aj tak bola presvedčená, že je tam všetko v poriadku...
a čo sa mi stalo v robote včera: opakovala som s deckami nemčinu - kto má kedy narodeniny a jedno dievča to nejako pozabudlo, tak som jej povedala len tak bez rozmýšľania príklad, (po nemecky) - že: Mám narodeniny 29.5. Ja som jej to povedala tak automaticky, že v okamihu, keď som dopovedala číslo 29, tak som uvažovala, či som netrepla nejaké číslo nad 31 (aby to bolo reálne 😀 ) a ona v tom na mňa vyvalila oči, že odkiaľ viem, že má vtedy narodky 😨 Tak to som potom aj ja bola šoknutá, že som sa trafila...

linette
•
9. sep 2010

@motylka to sa aj mne stava .. 😉 a prisla som na to, ze ked sa bud velmi rychlo rozhodnem alebo nieco vypotim bez rozmyslania tak to tak ma byt.. akoby nejake sily ovladali 😅 ale moze to byt aj intuicia 😉

marianka79
•
9. sep 2010

@motylka myslím že to bol prnos myšlienok zrejme ona na to myslela na svoje narodky

marianka79
•
9. sep 2010

@miruska15 hráš???práve sadím pšenicu 😀 😀 😀

ruzenkas
•
9. sep 2010

@linette Tyhle problémy mám od začátku srpna...Tak já jsem u rodičů na malé vesnici, takže když se projdu po zahradě, tak je taky hnedka líp 🙂

marianka79
•
9. sep 2010

@dali4 film stiahnutý snad ma zas nerozplače 😝

motylka
•
9. sep 2010

@marianka79 ktorý film? ten šťastie na dosah?

marianka79
•
9. sep 2010

@motylka ano ten

dali4
autor
•
9. sep 2010

Šťastie na dosah vás určite rozplače ale je to nádherný príbeh.

marianka79
•
9. sep 2010

@dali4 som si ho stiahla ale nemám obraz čoto? 😕 skušam teda znova 🙂

miruska15
•
9. sep 2010

baby mne to vobec nejde stahovat minule som stiahla a nič mi nešlo.

@marianka79 idem kuknut čo mi narastlo.A ako sa volaš.Ja som babiarova10

marianka79
•
9. sep 2010

@miruska15 ja som marianka79 aj tam 😉

miruska15
•
9. sep 2010

@marianka79 poslala som ti kytičku 😀

marianka79
•
9. sep 2010

@miruska15 díki ja to moc ešte neviem hrat a neviem ako získam grajciariky nemám nič som total empty 😅 😕

marianka79
•
9. sep 2010

@dali4 zase mi to nejde aj ked som klikla na iný odkaz nejde obrey iba zvuk ☹

miruska15
•
9. sep 2010

@marianka79 musiš vela sadit a potom ti budu chodit ponuky a budeš predavat.ja som tiež začiatočnik my to s Ivkou hrame spolu.
Bože maly sa akosi nemože uložit

miruska15
•
10. sep 2010

Dobre ranko.Tak už mam obriadene 😀
Dnes ma prebrali moji milačkovia Chinasky tak mam skvelu naladu.
@ruzenkas držim palce dnes pa myslim na teba

motylka
•
10. sep 2010

@miruska15 a keď to skúsiš spustiť cez nejaký iný program? iné filmy z dvd ti idú v pohode?

marianka79
•
10. sep 2010

ahojte a tu nikto??? 😕

miruska15
•
10. sep 2010

@marianka79 ahoj ja som už tu.

marianka79
•
10. sep 2010

@miruska15 ahoj 🙂

marianka79
•
10. sep 2010

to čo bolo včera tá nálada už je po nej 🙂

marianka79
•
10. sep 2010

ale zase zdravotný stav sa zhoršil ☹

miruska15
•
10. sep 2010

@marianka79 jaj to je mi luto.a nie nadarmo sa hovori že po smiechu pride plač.Aj ja som sa dnes strašne smiala tak teraz čakam že budem bučat.

marianka79
•
10. sep 2010

@miruska15 no ja som už dufala že mi bude lepšie a kašeltaký mám ako pred týždnom ale náladu mám dobrú drahý bol u mna od včera do dnes rána tak je to ok som si prečítala zase kúsok z Kľúča som žrala tie riadky asi si ju budem musiet prečítat ešte raz aby som as naučila podla toho riadit nie je to ako Tajomstvo

miruska15
•
10. sep 2010

@marianka79 su to tažke knižky.ja by som musela ju prečitat viac krat.Lebo ja kym prejdem na koniec zabudnem čo bolo na začiatku.Ja si chcem ešte raz prečitat Liečenie Anjelmi.