icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

marianka79
11. sep 2010

@linette takže musím ešte skúšat xxxxxxxxx krát

linette
11. sep 2010

@marianka79 a pestovatelka 🙂 😀 😝
jaaaj pomylila som si a kupila som si dvakrat kacice 😝 ze naco su mi .. trva im to moc dlho ..

linette
11. sep 2010

@marianka79 len skusaj ale aj z inych moznosti .. ja som vtedy nestahovavala tu istu moznost, ale o riadok nizsie som skusala a tak...

marianka79
11. sep 2010

strana 666-znamenie 😉

marianka79
11. sep 2010

666 Vedomie zeme: V biblickej Apokalypse je to číslo zvieraťa, niektorí ho spájajú preto so Zlom. Je to ale aj číslo ľudí a života. Uhlík je základ nášho života, a atómy uhlíka majú 6 protónov, 6 neutrónov a 6 elektrónov. Keď vidíš toto číslo, buď opatrný a dávaj pozor hlavne na fyzické udalosti, ktoré sa ti v tomto okamihu ukazujú. Tvoje myšlienky sú akurát nezvážené, až moc zamerané na materiálnu stránku alebo mentálne a emocionálne nevyrovnané. Toto znamenie ti poukazuje, že tvoje myšlienky nie sú jasné a nemáš ich nasledovať. Nechaj ich prejsť.

marianka79
11. sep 2010

ty kokso aj to sedí fakt 😒

linette
11. sep 2010

ludia .. ma napadlo nieco... ja sa uz treti den modlim pre ruzenku aby sa uzdravila a co keby ste sa pridali aj vy? ... bude to silnejsie..
mam aramejsky ocenas od liecitelky, kde som bola, idem ho preskenovat a poslem vam ho do mailu .. suhlasite?

linette
11. sep 2010

@marianka79 to fyzicke sedi 🙄 🙄

motylka
11. sep 2010

@linette jasné, pošli

marianka79
11. sep 2010

@linette ok pošli

motylka
11. sep 2010
https://www.youtube.com/watch?v=RXsH398PTHk

to mám jednu mantru od švagrinky - na očistenie a ochranu

Maha Mrityunjaya Mantra
OM Tryambakam Yajamahe
Sugandhim pushTivaardhanam
Urvaarukamiva Bandhanaat
Mrityormuksheeya Maamritat

ruzenkas
11. sep 2010

@marianka79 Všechny vás zdravím, z nemocnice... ☹

Nikdo neví, co se mnou je a jak mi pomoct...

motylka
11. sep 2010

@ruzenkas veľmi držím palce, nech na to prídu, nech sa máš dobre....

marianka79
11. sep 2010
eeevvvkkkaaa
11. sep 2010

môžem vedieť čo je ruženke? som mimo obraz...

ruzenkas
11. sep 2010

@motylka Děkuju, už by to bylo dobré, kdyby na to přišli a taky aby se to dalo dobře léčit 🙂

marianka79
11. sep 2010

@ruzenkas ahoj ruži myslíme na teba drž sa 😔

marianka79
11. sep 2010

@eeevvvkkkaaa klikni si na jej članok

ruzenkas
11. sep 2010

@marianka79 Děkuju, Dneska jsem už plná pozivitních myšlenek a sluníčka, ale včera mi moc dobře nebylo. Navíc, pan docent mi řekl, že pořád nevědí a musí najít ten zdroj infekce a taky jak je na tom můj "kamarád" lymfom, jestli nějak nezaútočil a že mám ty strašné bolesti, tak půjdu na magnetickou rezonanci, protože jinde se jim ukazuje, že jsem v pořádku.

miruska15
11. sep 2010

@ruzenkas ahoj mojko tak ta tam nechali no nevadi nech ta preklepnu.Myslim na teba ☹

miruska15
11. sep 2010

@linette ahoj aj mne pošli.
a Dali tiež farmarči a ake ma meno,

marianka79
11. sep 2010

pozrite aké čísla mi prišli po týchto šestkách hned tieto 😲
222 Označuje začiatok nového cyklu, ktorého druh je daný ďalším trojčíslom, ktoré zbadáš. Znak potvrdenia, že si na správnej ceste, správne konáš a ideš správnym smerom. Pokračuj v tomto smere rozmýšlania.

777 Škola záhad: toto je časť školy, v ktorej nečítaš len knihy o živote, ale naučené aj používaš. Toto číslo ti ukazuje, že si sa naučil lekciu. Je to číslo uznania a ukončenia. Úlohu, ktorú ti dali tvoji duševní sprievodcovia si zvládol.

a aj viem prečo a čo to značí super teším sa že som to pochopila takže.... 🙂

marianka79
11. sep 2010

@ruzenkas uvidíš že prídu na to tvoje telo bojuje a preto tie bolesti a doktori prídu na to a vyliečiš sa uvidíš 😉

linette
11. sep 2010

@ruzenkas poslem aj tebe Aramejsky Otcenas, modli sa ho kazdy den aspon niekolkokrat 😉
myslim na teba a verim, ze bude dobre .. magneticka rezonancia je dobra vec 😉 neboli to, len je to zevraj dost tesne a vydava to zvlastne zvuky som pocula.. a ma teraz napadlo .. nemate v cechach hyperbaricku komoru? .. tu v novych zamkoch jednu mame a raz ukazovali v modrom z neba ako to jedno dievca postavilo z vozika 😵 http://www.hyperbarickakomora.sk/
len sa pekne drz pozitivnych myslienok, si na dobrej ceste 😉
a vies co je brutal na odreagovanie? .. www.farmerama.com .. ja to hram jak zblaznena .. 😀 a co je najlepsie viem sa pri tom odreagovat ..

linette
11. sep 2010

@miruska15 pisala som ti ip ..

ruzenkas
11. sep 2010

@marianka79 Já taky ani v jinou možnost nevěřím 🙂 Teď si projdu peklem, ale vše bude pak ok. Tohle mi jednou řekla paní doktorka: "Projdete si peklem, ale uvidíte, že vše dobře dopadne." Na její slova pořád myslím. 🙂

jonuska
11. sep 2010

aojte holky🙂
já nebudu všedočítat..ale nevím jestli máme andele.-(
na mě se vše poslední dobou sype a sype..zdravý,rodina vše

marianka79
11. sep 2010

@jonuska každý máme troch anjelov 😉 dostaneš ich hned po narodení

miruska15
11. sep 2010

@ruzenkas niekedy si myslim že to peklo je tu na zemi. Ale ak ti idu robit magneticku tak to je dobre aspon zistia čo ti v skutočnosti je.Držkaj sa a piš si s nami dalej 😉

jonuska
11. sep 2010

@marianka79 a kde jsou??andělé??mám 3 děti jsou to ony??celý muj život se točí jen kolem dětí
nemám chvili pro sebe navíc jsme rozvedená ☹
a zdravý?mám pocit že mám uplně vše